Agykontroll

  Agykontroll

 

Külön kérésre írok az Agykontrollról. Tudom, nincs szoros összefüggésben sem a Wicca-val, sem pedig a Fehér Mágiával, de talán segíthetek bejegyzésemmel az érdeklődőknek.

Az Agykontroll-t nevezhetjük Önhipnózisnak vagy más néven Önszuggessziónak is. Bármilyen gyakorlatba
fognánk, elsőnek tudatosítanunk kell, hogy vágyunk célját sikeresen elérjük. Hagyjuk el a kételyeket, mert ha bármiféle blokkolás, negatívum történik bennünk, azzal a kívánt eredményt nem fogjuk elérni. Tudatosítsd az agyadnak vágyadat! Töretlenül higgy benne és legyél kitartó! Amit nagyon el szeretnél érni előbb vagy utóbb beteljesedik, de meg kell tanulnod kivárni az időt és átprogramozni az agyadban lévő negatív gondolatokat pozitívvá. Csak egyetlen egy kitűzött célra összpontosíts, koncentrálj.

 

Kezdjük egy egyszerű gyakorlattal. Valamit szeretnél elérni, ezért fordultál az Agykontrollos segítségért. Most fogalmazd meg elképzelésedet egy rövid mondatban. Ha beteg vagy, mondd például a következő mondatot: “Meggyógyultam; egészséges vagyok!” – közben lásd, vizualizáld beteg testrészedet amint valóban meggyógyul. Ne a kórt lásd, hanem amit el szeretnél érni. Miután megfogalmaztad a legcélratörőbb mondatot, helyezkedj el kényelmesen. Feküdj le, de ülhetsz is, ha neked úgy kényelmesebb. Kapcsold ki a mobiltelefont, telefont és intézd úgy, hogy senki se zavarjon.

 

  1. Ne gondolj most másra, csak arra, amit el akarsz érni!
  2. Kezdj el nyugodtan, lassan lefelé számolni a következő képpen hármas ismétlésekkel: “Három-kettő-egy. Három-kettő-egy. Három-kettő-egy. Kettő-egy. Kettő-egy. Kettő-egy. Egy. Egy. Egy. ” Ez a ki számolás segít az ellazulásban és az agy kikapcsolódásában.
  3. Most mondd el azt a bizonyos mondatot százszor. Figyelj közben a jelentésére is és képzeld el, hogy már megvalósult. Ha beteg vagy, ne a gyógyulás menetére összpontosíts, hanem a végkifejletre. Ha túlsúlyos vagy ne arra gondolj, hogy végre sikerül leadnod pár felesleges kilót, hanem lásd magad olyan karcsúnak, amilyen szeretnél lenni valójában… (rengeteg példát lehetne még sorolni)
  4. Ha elmondtad százszor a mondatot, tedd a végén hozzá határozottan a következőt: ” Így legyen! “
  5. Végezetül kezd el felfelé számolni a 2. pontban leírtakhoz hasonlóan, de ezúttal növekvő sorrendben. “Egy. Egy. Egy. Egy-kettő. Egy-kettő. Egy-kettő. Egy-kettő-három. Egy-kettő-három. Egy-kettő-három. “

 

 

 

 

 

Írta és szerk.:  Somogyi Diána (Yana Jósnő)

yana00

 

 

 

 

 

 

 

Ne éljen kételyek között! Nálunk minden válaszra kérdést kap!

 

 

 

Manuela Spiritiszta Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük