Kezünkben a sorsunk

 

Kezünkben a sorsunk – Tenyérjóslás 

 Tudd meg, mit rejtenek tenyered vonalai!

 

A tenyérelemezés, más néven tenyérjóslás Leich de Hamong/Louis Hamon XIX. századi híres jós tevékenysége alapján lett közismert; ő összegezte először, mit jelent a jellemvonás a tenyér vonalaiból…Manapság eléggé elterjedt jóslásforma
a jósok és boszorkányok körében.

Megfigyelhetjük a tenyér vonalait, az ujjak hosszúságát, a csukló vonalait és a tenyéren lévő kisebb – nagyobb dombokat, melyeknek más-más nevük és jelentőségük van.

Kezdjünk bele az árulkodó vonalak jelentésének vizsgálatába. Nézzük meg a bal tenyerünket.

 

Életvonal: Ez a legszembetűnőbb vonal, mely a Vénusz-dombot határolja el. Általános értelemben ez jelzi életünk palmfolyamatát. Az élet hossza függ a vonal hosszúságától és mélységétől. Lehet valaki hosszú életű rövidebb vonallal is, ha az erőteljesen látszik. Ha elég tapasztalatot szerzünk tenyérjóslás terén, már saját magunk is képesek leszünk behatárolni, körülbelül hány éves korunkig fogunk élni. Szépen, körültekintően, jól megfigyelve szakaszokra osztható az életvonal és ezekhez a részekhez csatolhatjuk életünk tenyerükbe rótt eseményeit.

Ha látunk az élet- és fejvonal között csillag, kereszt vagy egyéb érdekes jeleket, azok minden esetben a lehetőségeinket mutatják meg nekünk, ám csak rajtunk múlik, hogy észre vesszük e ezeket és megragadjuk e a lehetőségeinket.

Az életvonal fejvonallal való kapcsolódása arra utal, mikor szakadunk el a családtól és vállunk önállóvá.

 Fejvonal: Az ábrán látszik, hol helyezkedik el. A fejvonal hossza és mélysége jelzi a szellemi képességeket. Érdemes a szívvonallal együtt elemezni, mert nagyon lényeges lehet az ész és az érzelmek közötti arányok felderítése. Minél hosszabb a vonal, annál jobban tükrözi az egyén értelmi szintjét. Ha hosszabb a szívvonalnál, jelentése, hogy érzelmi téren inkább hallatunk az eszünkre, mint a szívünkre és hajlamosak vagyunk a dolgokon többször átrágni magunkat. Ebből adódóan, amikor a szívvonal hossza dominánsabb, az érzelmeinkre hallgatunk, s az érzéseink uralkodnak a tetteink felett.

Szerelemvonal: Nevéből adódóan a szerelemre utal. Jelzi kisebb – nagyobb párkapcsolatainkat, s ezek mélységét. Ha ez a vonal hosszú, általában a szívünkre hallgatunk minden téren.

Ha a szerelemvonalban vannak nagyobb csíkok, amik kereszteződnek a fejvonalban, mindig a mély párkapcsolatokat jelentik, esetleges házassággal.

Sorsvonal, más néven Szerencsevonal: Nem minden ember tenyerében található meg, de akiében van, szerencsésnek mondhatja magát az életben. Gondjai megoldódnak maguktól vagy segítők által.

Vonalak a Hold-domb felett, a kisujj alatt: Gyermekeinkre utalnak. A rövid vonalak lányokra, a hosszabbak fiúkra. A köztes távolságból behatárolható, hogy körülbelül hány korkülönbség lesz közöttük.

Vonalak a Hold-domb alatt: Tenyerünk szélén, egészen oldalt is találhatunk barázdákat, melyek a külföldi, távoli utazásokat jelölik.

A csukló vonalai: Ezek a vonalak az életünk hosszával állnak kapcsolatban. Minden egyes vonalat húsz évvel szorzunk meg. Értelem szerűen, a fél vonalat tízzel és a rövidebbeket arány szerint. Ne aggódjunk, ha kevés vonalat látunk, mivel ezek az életünk során változhatnak, a terheléstől függően!

 

Mint ahogyan a fenti képen látható, a tenyér vonalairól, valamint a tenyér- és ujjak formájáról igen sok információ árulkodik. A teljes tenyérelemzéshez tenyérjóst ajánlok az érdeklődőknek.

 

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 


 

 

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

 

Yana Boszorkány Jósnő: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/yana-josno-2-2/

 


 

Ria Jósnő: http://afenykuldottek.hu/2017/04/11/ria-josno/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.