Ujjaink elemzése

Előzőleg olvashattak a tenyérelemzésről, ma pedig az megnézhetik, mennyi mindent lehet kiolvasni az ujjak formájából, hosszúságából és abból, melyik ujj merre hajlik.

 

Hüvelykujj: A feltűnően hosszú hüvelykujj arra utal, hogy az illető szeret a középpontban lenni és igen nagy
egocentrikus. Kicsit több őszinteséget nem ártana belevinni az életébe.

Ha az ujj rövid, tulajdonosa nem elég határozott és sokszor nem tudja mit is akar igazán.

Mutatóujj: Ebben az ujjban rejlik az akarat.

Amikor a mutatóujj hosszabb a gyűrűsujjnál, azt jelenti, hogy a személy elvárja a környezetétől, hogy csodálják, palm-1223948_1920felnézzenek rá és hajlamos az irányítgatásra. Erre érdemes odafigyelni, nehogy túlzásba vigye!

 A mutatóujj kisebb a gyűrűsujjnál? Szerénységre, önbizalomhiányra, s arra vall, hogy nem tud megfelelni és eleget
tenni az elvárásoknak.

Abban az esetben, ha a mutató- és a gyűrűs ujj hossza megközelítőleg azonos, kiegyensúlyozottságot jelent. Nem ragaszkodik az irányításhoz, sem a központi szerephez.

Középső ujj: Ez az új fedi fel az értelmet.

Akinek feltűnően hosszú a középső ujja, megbízható, felelősségtudó, tisztességes és erkölcsös.

Ha a középső ujj szinte alig hosszabb a mutató- és gyűrűsujjnál, akkor könnyelműségre vall. Lazán veszi az életet és kapcsolatait.

Amikor egyenesnek látjuk a középső ujjunkat, minden esetben megtaláljuk az arany középutat érzelmeink és akaratunk között; de ha kissé a mutatóujj felé hajlik, inkább az elme, az ész a motivál érzelmek helyett. Ebben az esetben jobban szereti az egyén barátai társaságát a romantikázás helyett párjával.

 

 Ha a gyűrűsujj felé hajlik, egyedül is jól érzi magát, sőt, néha szeret elvonulni a világ zajától, hogy tisztázza magában érzelmi konfliktusait.

 

 Gyűrűsujj: A gyűrűsujj megmutatja, az érzelmeinket és kötődésünket barátainkhoz, családunkhoz és kedvesünkhöz.

 

Ha a gyűrűsujj feltűnően hosszú, közel akkora, mint a középső ujj, azt jelenti, hogy tulajdonosa ösztönös, bár határozatlan, s gyakran a párjának kell dönteni helyette.

 

 Ha a középső ujj felső percének feléig ér, akkor hűségre vall. Nem nyomja el érzéseit, de nem is veszíti el miattuk a fejét, inkább átgondol mindent még egyszer.

 

 Enyhén a középsőujj felé hajlik? Belülről mindig megéri, melyik út a helyes, de sajnos általában nem követi ezeket az érzéseket, pedig a belső hangra érdemes odafigyelni!

 

Kisujj: Ha a gyűrűsujj felé hajlik, azt mutatja, hogy tulajdonosa kommunikatív, közvetlen és fontosnak tartja a baráti kapcsolatokat. Ezekkel egyben sajnos hiszékeny is.

 

 Amikor a kisujj a gyűrűsujj középső percénél végződik, arra utal, hogy nehezen tudja kifejezni magát.

 

 Ha a kisujj hosszabb, a gyűrűsujj felső percéig ér, arra enged következtetni, hogy az illető nagyon jó emberismerő, nehezen lehet átverni.

 

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

Yana Boszorkány Jósnő – Hívja MOST Yana-t, hogy segíteni tudjon Önnek! [skype-status skype_id=”yana.afk01@gmail.com” user_name=”Yana” use_voicemail=”Hívás” use_getskype=”Hívás”]

 

Hívás díja: 460 Ft/perc      yana-new

  •  10 féle jóskártyával, boszorkányrúnával, ingával, fehér mágiával és született képességeivel tud segíteni. Jóslás  és fehér mágia mellett specialitása a rontáslevétel.

 

** 10 perc: 4600 Ft                     15 perc: 6900 Ft                  20 perc: 9200 Ft                

  25 perc: 11.500 Ft                30 perc: 13.800 Ft                 35 perc: 16.100 Ft              40 perc: 18.400 Ft **

 

 


 

 

 

Zahra Boszorkány Jósnő – Hívja Zahra-t MOST, hogy segíteni tudjon Önnek! [skype-status skype_id=”zahra.afk01@gmail.com” user_name=”Zahra” use_voicemail=”Hívás” use_getskype=”Hívás”]

 

Hívás díja: 460 Ft/perc      zahra

 

  • Cigánykártya, inga és tisztánérzés használatával segít Önnek Zahra

 

** 10 perc: 4600 Ft                     15 perc: 6900 Ft                  20 perc: 9200 Ft                

  25 perc: 11.500 Ft                30 perc: 13.800 Ft                 35 perc: 16.100 Ft              40 perc: 18.400 Ft **

 

 


 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük