Tértisztítás – Házszentelés

 

Tértisztítás – Házszentelés

 

 

Legelső lépés a pozitív energiák elérése és megteremtésének érdekéken, hogy rendet tesz a házban/lakásban, s csak ezt követően jöhet a spirituális úton történő megtisztítás.

 

Segédeszközök: hazszenteles01

  • víz
  • pohár vagy kehely

 

Szertartás menete:

A sót szórja bele a pohárban/kehelyben lévő vízbe. A sóból elég 3-4 csipet.  Keverje össze a sót a vízzel az ujjai segítségével és közben mondja határozottan, parancsolón, hogy “Fuss gonosz és ne gyere be többet!” Az előző mondatot ismételgesse az egész szertartás alatt. (Azt a kezét használja, amelyikkel ír.)

Fogja a sós vizes poharat vagy kelyhet és menjen a bejárati ajtót elé és hintsen az ujjaival a vízből az ajtóra kívülről, majd belülről. (Lehetőleg végig azt azzal a kezével, amellyel ír.)

A bejárati ajtó után jönnek a sarkok és ablakok minden egyes szobában, minden egyes helyiségben. Ne maradjon ki semmi, még kamra se. Akiknek teraszuk vagy erkélyük van, ott ugyan úgy végezzék el a tisztítást kintről az ajtón és ablakokon, valamint belülről.

Járja körbe az egész lakást egészen a bejáratig újra, majd befejezésül ismételje el háromszor szintén határozottan, hogy “Így legyen!“.

Végezetül öntse a sós vizet a lefolyóba.

 

 

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

Tanácstalan az életben? Nem lát kiutat? Kérje PROFI JÓSAINK SEGÍTSÉGÉT MOST vagy kérjen jóslást e-mailben vagy telefonon.

 


 

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

Azazel

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.