Bika csillagjegyűek elemzése

Bika csillagjegyűek elemzése

Uralkodó bolygó: Vénusz
Elem: Föld
Fémei: bronz és sárgaréz
Minőség: fix
Mottói: “Ha valamit megszereztem, nem engedem többé el.“;

Ez az enyém és az is marad!” ;
Mindennek megadom a módját!“.

Erősségei: optimista, érzelmes, jóhiszemű, kitartó, állhatatos, hűséges, kedves, életszerető, értelmes, odaadó, megbízható, kitartó, gyakorlatias; örömre és boldogságra való képességgel megáldott.
Gyengeségei: féltékenység, makacsság, önfejűség, birtoklási vágy, önzőség, fukarság, haragtartás, földhöz ragadottság és hedonizmus.
Hobbik: kertészkedés, állattartás, zenehallgatás, különféle táncok, korcsolyázás, varrás, olvasás, festés, rajzolás,  tauruséneklés.
Sportjai: labdajátékok, síelés, távgyaloglás, biciklizés, golf, jóga és néha testedzés.
Ideális partnerei: Kos, Szűz, Bak és Halak.

Karakter: Mozgása kissé lassú, kimért és ez jellemzi a beszédét is. Nyugodt, kimért, megfontolt viselkedéséről is meg lehet ismerni a Bikákat. Nem szeret kilógni a sorból, legszívesebben a háttérben maradna és figyelne. Végtelenül hálás érte, ha kikérik a véleményét. Szívesen osztogat (rendszerint jó) tanácsokat. Barátságos tekintetű, békét sugároz,               a természete nagyon derűs.

Fellépés: Könnyű megismerni, mert a mozgása lassabb mint az átlagemberé. Kimért a beszédstílusa is és zavarják a hirtelen jövő, hirtelen meg nem jósolható változások. Vonzódik a természethez. Belváros helyett szívesebben él családi házban, ahol növényekkel és állatokkal foglalkozhat. Barátságos arca, kedves mosolya nyugtatóan hat a környezetére. Szereti a szépet, ezért alaposan szemügyre vesz minden, számára ismeretlen dolgot. Élvezi az életet és mindennek megadja a módját: csak megfontoltan! Mindig higgadt, kiegyensúlyozott és optimista. Kedvessége nyugtatótan hat a környezetére is. Többnyire határozott, józanul fogadja a körülötte zajló eseményeket. Nagyra értékel minden jót és szépet, amit az élet nyújthat számára mind testileg és lelkileg.

Munka: Stabil, szorgalmas, megbízható munkaerő. Minden körülmények között lehet rá számítani. Még a túlórákat is zokszó nélkül vállalja, éppen ezért e jó tulajdonságával vissza is él a főnöke. Nem szereti a bizonytalanságot. Mindig pontosan felméri az erejét, ezért soha nem vállal el olyan feladatot, amit nem tud megoldani. Mivel nem örül a változásoknak, sokáig kitart egy helyen. Ő az, aki a járt utat a járatlanért soha nem adja fel. Nem szereti a pörgést, a kapkodást. Olyan munka való neki,ahol elegendő idő van feladatai megtervezéséhez és végrehajtásához. Föld eleméhez illő szakmák ajánlottak neki, mint például a mezőgazdaság vagy olyan területek, ahol kiélheti művészi hajlamait, mint például zene, építészet, kézművesség.

Stílus (Bika nő): Nagyon szereti az igazán nőies, romantikus stílust, a csipkéket és fodrokat. Azok a ruhák tetszenek neki, melyekkel kiemelheti nőies formáit, hiszen szereti, ha a férfiak elismerő pillantásokkal nyugtázzák vonzerejét. Ha viszont egyszerű szabású vagy sportos öltözéket választ, azok is elegáns megjelenést biztosítanak neki bármiféle erőfeszítés nélkül.

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük