Kos csillagjegyűek elemzése

Kos jegyűek elemzése

Uralkodó bolygó: Mars

Elem: Tűz

Minőség: kardinális

Fém: acél és vas

Ideális partnerei: Ikrek, Nyilas, Mérleg és az Oroszlán

Mottói: “Szeretném, ha becsülnének és felnéznének rám!”;

“Most azonnal, mert nem tudok várni!”
“Mindenáron meg akarom valósítani az elképzeléseimet”

Erősségei: őszinteség, merészség, strapabírás, szenvedély, lelkesedés, jó vezetői képesség, magabiztosság és kiváló szociális érzékek

Gyengeségei: türelmetlen, meggondolatlan, konok, lobbanékony, naiv, tiszteletlen, felületes, csapodár, erőszakos és nem kitartó

Hobbijai: olvasás, színház-moziba járás, utazás. Imádja a veszélyt és mindent, ami a sebességgel összefügg.

Sportjai: Mindenképp olyan sportok, melyekben levezetheti felesleges energiáit. Ilyenek például: önvédelmi sportok, fallabda, testedzés, úszás, futás, falmászás, kosárlabda, motorozás, autózás vagy vívás. Lazításként a jóga gyakorlatok.

zodiac-1647161_1280

Karakter: Megjelenése élénk, néha kissé vadnak tűnik. Tekintete szúrós, kihívó. Tartása olyan, mintha mindig ugrásra, indulásra kész lenne. Van benne egyfajta nyers erő. A Kos nők is inkább férfiasak, de nem a megjelenésüket tekintve, hanem inkább a személyiségük az, ami maszkulisabb vonásokat mutat. Határozottak, gyorsak, lendületesek, lényük erőt sugároz. Szeretnek irányítani, ezért leginkább az ő akaratuk érvényesül.

Fellépés: Mindig határozott és magabiztos. Hangja erőteljes, ugyanakkor egész lényéből fiatalos, kortalan könnyedség árad. Impulzív hangulatát rögtön átsugározza a környezetére. Állandóan mozgásban kell lennie; a türelem, a visszafogottság ismeretlen számára. Ha nagyon megvárakoztatják, elveszíti az érdeklődését még a legérdekesebb témák iránt is. Pedig minden érdekli ami új, izgalmas és mozgalmas vagy amiért meg kell küzdeni. Belső tüze folyton cselekvésre sarkallja. Erős, pozitív kisugárzása pedig magával ragadja a környezetét. Ellentmondást nem tűr! Nem hagyja magát irányítani. Szinte minden helyzetet versenynek fog fel, amit meg kell nyernie. Lételeme a harc, legyen szó egy kis vitatkozásról, szíves-örömest benne van, sőt, ki is provokálja.

Munka: Jó szervezőkészségű, vezetésre termett. Nem az a kimondott beosztott típus. Imád az élen állni, vigyázni kell, hogy soha senki se veszélyeztesse a pozícióját. A szórakoztató ipar területén éppoly ügyesen elboldogul, mint az orvosi szakmában. Jó kommunikatív és íráskészsége révén a médiában is nagy sikerekre számíthat. Kollégáival kedves, de nem túl közlékeny, sőt, inkább hallgatag típus. A rutinfeladatok untatják, nem talál bennük semmi kihívást. Színes, rugalmas, változatos munkára vágyik nagy csapattal maga körül és elvárja, hogy mindenki hozzá alkalmazkodjon.

Stílus (Kos nő): Legszívesebben farmerban, kényelmes muszlinpólóban és cipőben van (lehetőleg lapos sarkúban). Ha azonban partira megy, stílust vált és olyankor előkerülnek a szívdöglesztő, magas sarkú cipői és az egyedi mintás ruhák vagy kiegészítők. Igazi hódító jelenség, akire nem lehet nem odafigyelni. Egész lényéből sugárzik a fiatalság és az energia.

Szerencse- és gyógykövei: jáspis, ametiszt, hematit, holdkő és a hegyikristály

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük