Ikrek csillagjegyűek elemzése

 

Ikrek jegyűek elemzése

 

Elem: Levegő
Minőség: Változó, Labilis
Fémei: higany és ötvözetek
Napja: szerda
Ékkövei: tigrisszem, hegyikristály, achát, akvamarin és minden más mintás és pöttyös kő
Mottói: “Térjünk el a megszokottól!”;

“A monotónia a legnagyobb ellenségem!”.
Asztrális színei: piros; másodlagos: kék

Erősségei: kommunikatív, gyors, rugalmas, nem haragtartó, kreatív, intuitív, kíváncsi, könnyen teremt kapcsolatokat, jók a szellemi képességei, humoros, kiváló nyelvérzéke van – könnyen tanul idegennyelveket.
Gyengeségei: hangulatember, hektikus, következetlen, csapodár, pontatlan, szétszórt, felületes, hajlamos elkésni és elodázni a teendőit, kapkod.

Hobbijai: olvasás, színházba-moziba járás, utazás, rajzolás, festés, építészet, fotózás, fodrászkodás, sportolás és horoszkópkészítés.
Sportjai: úszás, gyaloglás, pingpong, tenisz, karate, foci, de összesítve mindet szeret, ami sport.gemini
Ideális partnerei: Nyilas, Mérleg, Vízöntő és Kos

Karakter: Könnyű ráismerni, mert folyton jár a keze – lába, folyton babrál valamivel és megállás nélkül beszél. Jól értesült, mindig a legújabb információk birtokában van, amiket szívesen megoszt másokkal is. Utálja az egyedüllétet, valaki mindig van mellette. Társaság nélkül fél napig bírja ki. Fontosabbak neki a lazább, de állandóan fenntartott kapcsolatok. Nem tűri a kisajátítást, mert amint ezt megérzi, elmenekül. Fantasztikusan beszél, meggyőz arról is, aminek addig az ellenkezőjét tudtad. A boldog Ikrek egyszerre legalább öt – hat dolog iránt érdeklődnek és csinálnak.

 

Fellépés: Határozottan, gyorsan, hosszú léptekkel közelíti meg kiszemelt célját. Beszéd közben használja a végtagjait, szinte eljátssza a mondanivalóját. Mindent megfigyel a környezetében, titok aligha maradhat előtte rejtve. Nagyon kellemes beszélgetőpartner, aki ismeri a legújabb pletykákat és egyáltalán nem esik nehezére továbbadni azokat. Éles eszével minden helyzetet átlát, minden összefüggést felfedez , mielőtt még bárki más rájöhetne a dolgok nyitjára. Tréfás, szórakoztató társaság, ezért az emberek szívesen vannak mellette. Okos, éles eszű, mindig kész a megfelelő válasszal, csak az övé legyen az utolsó szó; különben akár vitatkozni is kész.

Életmódja: Rohanó, ám számára ez nem teher. Ő diktálja a tempót. Mindenkit ismer, mindenkiről tudja, amit érdemes; azonban ha kell, diszkrét.

Munka: Mivel a monotóniát nem bírja és az irodai robottól kiveri a víz, olyan helyen tud igazán teljesíteni, ahol szükség van a problémamegoldó képességére, szellemi rugalmasságára és ahol emberek között lehet, társaloghat, kommunikálhat. Változatos, emberekkel kapcsolatos munkában tud igazán maga lenni. Kiváló előadóművész, szónok, tolmács, újságíró, lelki gyógyító vagy író válhat belőle. A csendes, hétköznapi munkahely nem az ő világa. Szívesen dolgozik egy hatékony csapat tagjakét is.

Stílus (Ikrek nő) : Imádja a könnyen kezelhető ruhákat. Mivel az Ikrek kettős jellem, ez a ruhatárára is hatással van. Sportos és nőies ruhái is vannak egyaránt, lapos, kényelmes cipők és elegánsak is magas sarokkal. Kedvétől is függ, hogy aznap szoknyát vagy nadrágot vesz e fel. Kedveli a színeket és a kiegészítőket. Ruhái, kiegészítői és fellépése ugyanolyan színes egyéniségre utalnak, mint ő, maga.

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés?

Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük