Rák csillagjegyűek elemzése

Rák jegyűek elemzése

Uralkodó bolygó: Hold
Hatás: megtermékenyít, megérzéseket ad és elbájol
Elem: Víz
Minőség: Kardinális
Napja: hétfő
Fém: ezüst
Ékkövei: hegyikristály, holdkő, kvarc, türkiz
Füstölőszerei: szantálfa, kókusz ,lótusz, jázmin és ginszeng
Számai: 3, 6, 7, 8, 9, 13, 14, 50
Állatai: kutya, macska, ló, rák, elefánt, szarvasbika, farkas, delfin, veréb és fóka
Mottói: Szeretném, ha mindenki nagyon szeretne!“;

A család mindenek előtt!“.

Erősségei: hűséges, családcentrikus, odaadó, figyelmes, kreatív, fantáziadús, nagylelkű, házias, okos, érzelmes, gondoskodó és jók a megérzései
Gyengeségei: félős, sebezhető, érzelmileg instabil, túlságosan ragaszkodó, ingadozó hangulatú, bizonytalan, könnyen sírva fakad apróságokon is, profi lelki zsaroló és a családja részéről nagyon befolyásolható
Hobbijai: lakberendezés, festészet, írás, olvasás, főzés, akvamarillfestés
Sportjai: Vízzel kapcsolatos sportok mint például: úszás, vízilabda, horgászás, vitorlázás. De kedveli a strandröplabdát is, lazításként pedig a jógát
Ideális partnerei: Halak, Skorpió, Szűz és Bak cancer

Karakter: Testalkata vonzó, megjelenése nőies (Rák nő), tekintete ábrándos. Az egész lénye valahogy arra ösztönzi az embereket, hogy átöleljék és szeretgessék, ő pedig nagyon szívesen belesimul az ölelő karokba. Hűséges társ. Kapcsolatait mély érzelmek jellemzik; mindenkiben az igazit keresi. Háziassága pedig páratlan: imád főzni, takarítani, rendet tartani.

Fellépés: Kívül igen határozottnak látszik, de akik jobban ismerik, azok tudják, hogy lelke mélyén visszafogott lélek és félénk. Nagyon nagy szíve van. Mindenkivel anyáskodó; őszinte és hűséges társ. Rendkívüli a beleérző képessége. Sokszor ki is találja a környezete gondolatait, óhajait, ezért nagyon népszerű a családja és barátai körében. Ha megbántják, nehéz megvigasztalni; lelki sebei nagyon lassan gyógyulnak. Nehezen vigasztalódik. Az őt ért bántásokat nem felejti el, de nem bosszúálló. Érzelmileg ragaszkodó emberhez, tárgyhoz és mindenhez, amihez érzelmi szálak fűzik.

Munka: Kiváló érzéke van a tudományokhoz, ezért gyakran a történelemmel, régészettel kapcsolatos szakértő válik belőle. Ugyanezek ismérvek és rendkívüli emberszeretete révén kitűnő pedagógus vagy óvónő is válhat belőle. Megállja a helyét közösségekben, ahol másokról gondoskodhat. Pontos, kitartó és lelkiismeretes munkaerő, de csak addig amíg elismerik, megbecsülik. A legszívesebben kötetlen munkaidőben tevékenykedik. Remekül beosztja az idejét és az elvégezendő feladatokat. Mint beosztott, gyakran lázadozik.

Stílus (Rák nő): Kedveli a romantikát az öltözködésben is, a fodrokat, virágmintás ruhákat, szoknyákat. Mivel lételeme a víz, annak színeit részesíti előnyben: a kéket, a zöldet vagy a pasztell árnyalatait. Otthon kényelmes, pamutruhába bújik, de sosem megy el otthonról slamposan. Haja mindig tökéletes, sminkje leheletnyi, szolid.

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


Tanácstalan az életben? Nem lát kiutat? Kérje PROFI JÓSAINK SEGÍTSÉGÉT MOST vagy kérjen jóslást e-mail-ben, messengeren vagy telefonon.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

2 thoughts on “Rák csillagjegyűek elemzése

  1. Sajnos bizonytalan vagyok az életben!Mind pàrkapcsolat és anyagiakban!

  2. Sajnos bizonytalan vagyok az életben!Mind pàrkapcsolat és anyagiakban!És nincs pénzem felhivni senkit!Sajnos!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük