Skorpió jegyűek elemzése

 

 Skorpió jegyűek elemzése

 

Uralkodó bolygó: Plutó
Fémei: uránium, plutónium, vas és acél
Ékkövei: szodalit, ametiszt, obszidián, fekete borostyán és gránát
Mottói: “Mindent vagy semmit!“;

Nem adom ki magam, csak, ha már teljesen kiismertelek!“.

Hobbijai: közel áll hozzá a művészet minden ága. Kedveli a kártyavetést, a kártyázást, a krimiolvasást és a sci-fi zodiac-1647170_1280filmnézést.

Sportjai: testépítés, kocogás, aerobik, fallabda, röplabda és a masszázs

Ideális partnerei: Oroszlán, Nyilas és Kos
Erősségei: kitartás, céltudatosság, maximalizmus, szuggesztivitás, a dolgok mélyére látása
Gyengeségei: bosszúálló, féltékeny, kegyetlen, uralkodó, túlbecsüli önmagát és azt hiszi mindenható

 

Karakter: Hihetetlen vonzerő árad belőle. Senkit sem hagy hidegen, mindenkire hatással van. Átható pillantása alól senki sem tudja kivonni magát. Nyers, kitartó és türelmes. Eszméihez hű marad és másoktól is ezt várja el. Példaszerűen átgondolja előre a dolgokat, briliáns terveket készít és végig kíséri őket a megvalósulásig. Féltékenysége néha az elviselhetetlenségig fokozódik, de a Skorpió nő a többi nővel ellentétben nem sír, nem hisztizik, ha megcsalják, hanem keményen bosszút áll.

Fellépés: Erős kisugárzása van, ami magához vonzza a női és férfi tekinteteket egyaránt. Vonzerejénél fogva rendkívül csábos és hódítóan elbűvölő. Hihetetlen gyorsan alkalmazkodik minden helyzethez. Rögtön szembetűnik a zárkózottsága, ugyanakkor pontosan tudja, hogyan szedje ki másokból a még legféltettebb titkokat is. Ügyesen játszik a lélek húrjain, megnyitja az emberekben még a legtitkosabb ajtókat is.

Munka: A kutatást és az elmélyülést igénylő területek van igazán otthon, de közel áll hozzá az élet – halál kérdése is. Ez a terület is nagyon megfelelő számára. Maximalizmusát elsősorban a munkahelyén éli ki. Talán senki sem tud annyit teljesíteni mint Ő.

Ezt a magatartást elvárná a környezetétől is. Lelkiismeretes és felkészült. Rövid idő alatt éri el, hogy pótolhatatlanná váljon. Kollégái sorában természetesen ő a legjobb és innen már csak egy ugrás választja el attól, hogy a főnökük legyen. Lépésről lépésre kiszámította a felemelkedését.

Stílusa (Skorpió nő): Érzékien, kicsit kihívóan öltözködik, de ez jól áll neki. Fontos a Skorpió nőnek, hogy minden pillanatban kihangsúlyozza nőiességét. Tudja milyen trükkökkel csábítsa el a férfiakat. Szívesen hord miniszoknyát harisnyával. A vékony blúz és a magassarkú cipő nála szinte kötelező viselet. Szereti az ékszereket (főleg, ha arany), a gyűrűket, bokaláncot, de nem veti meg testékszert sem, mint például a köldök – piercing.

 

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Ria Jósnő

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Ízisz Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük