Mi várható a héten szerelemben, egészségben és munkában (Tarot előrejelzés)

 

 

Tarot előrejelzés 2017.01.16 – 2017.01. 22-ig

 

Kos

Szerelem:
– kapcsolaltban élőknek – Legyenek nagyon óvatosak a hét folymán a Kosok, mert egy rosszakaró állandóan ott lebzsel körülöttük és szeretné a párjuktól szétvákasztani végérvényesen ( mutatja a Halál lap, ami a végleges lezárás jele).

-szingliknek – Mozgalmas hét tele kihívásokkal, kalandokkal és a Hölgy Kosok életükben jelentős szerepet fog betölteni egy náluk idősebb férfi, akihez vonzódnak.

Férfi szingli Kosoknál a szerelem egyenlőre várat.

Munka: Sikeres lesz a hét és az esetleges nehézségekben egy idősebb férfi segít a bölcs tanácsaival, hozzáértésével.
Érdemes figyelni rá, mert nagyon jó tanácsokat ad.

Egészség: Felfázással kapcsolatos gondokra érdemes jobban odafigyelni a Kosoknak a héten. Öltözzetek melegen, kerüljétek a hideg helyekre való leülést.

 


Bika

Szerelem:

-kapcsolatban élőknek – A képlet egyszerű. Azok, akik kimutatják az érzéseiket, odaadásukat és szerelmüket a párjuk felé, ők mindent vissza kapnak, magukhoz vonzzák a kedvesük figyelmét, vágyát. Viszont akik elnyomják az érzéseiket, nekik magányos, visszavonulós napokat látok és nem kapnak megértést.

-szingliknek – Visszafogott hét, melyben a Bikák nem akarják, vay nagyon nehezen tudják kimutatni az érzéseiket a külvilág felé, ami az ismerkedést nehezíti.

Munka:

Egészség: Nagyon érzékenyek lesztek a héten, hajlamosság a felfázásra, leginkább Hölgyeknél és emésztési panaszok is nehézséget okozhatnak a héten, valamint fejfájás és alvási problémák.

 


Ikrek

 

Szerelem:

-kapcsolatban élőknek – Kedves Ikrek! Szedjétek elő a kreativitásotokat, ha nem akarjátok, hogy a kapcsolat “meghaljon” a hétköznapok szürkségében! Csináljatok valami igazán különlegeset együtt és ha megfogadjátok, akkor boldog, szerelemmel teljes hét köszönt rátok.

-szingliknek – Kalandok, új élmények, vágyak beteljesülése vár a szinglikre szerelmi téren. Nagyon pozitív lapok és napok várnak az egyedülálló Ikrekre. Ebből kapcsolat is kialakulhat…..

Munka: Teljes odaadással zajlik a munka és ez meghozza a gyümölcsét, anyagi fellendülést és a munkárt járó tiszteletet. Nagyon pozitív, szerencsés hét anyagi téren is.

Egészség: Emésztési panaszok adódhatnak a héten és figyeljenek oda a vérnyomásukra, mert erre mutat rá még a Crowley Tarot, hogy magas lehet, keringési gondok és a torok-, valamint a fogak érzékenysége.

 

 


Rák

Szerelem:

– párkapcsolatban élőknek – Kedves Rákok! Legyetek a héten nagyon kreatívak, ha viszont szeretnétek szerelmet és törődést kapni, mert a párptok esetleg ezt hiányolhatja, hogy nem fodítotok rá elég időt.

– szingliknek – A várva várt szerelem hirtelen toppan az életetekbe és sikeresen végződik. Kitartás!

Munka: A tervezett vágyak beérnek, teljesülnek szinte könnyedén, de a hét második fele – a hétvége váratlan gondokat rejt, ami idegességet, bizonytalanságot hoz magával.

Egészség: Hajlamosak lehettek a héten a fejfájásra, frontérzékenységre, alvási problémákra és a szemmel kapcsolatos problémákra.

 


Oroszlán

Szerelem:

– párkapcsolatban élők – Ha nem figyeltek jobban oda a kapcsolatotokra, akkor végérvényesen elveszítitek! Legyetek megértőbbek, beszéljetek a kedvesekkel, lelkizzetek, osszátok meg egymással a nehézségeitek és a vágyaitokat is.

– szingliknek – Kalandok, sok jövés – menés, vágyak kutatása és hajszolása, ám ha a szingli Oroszlánok nem szabnak határokat magunak, akkor könnyen magukra maradnak, amitől szinte kifordulnak önmagukből, alig lehet rájuk ismerni. Tanács: Mindent mértékkel.

Munka: Legyetek kicsit összeszedettebbek! Stresszel túlfűtött hét elejét látok, gondokat, nehézségeket. A hét második fele viszont meghozza a várt sikert, a vágyak teljesülését.

Egészség: Felfázásra, nemi betegségekre hajlamos hét, amikor gyakori lehet a fejfájás is, alvási problémák, rémálmok, kialvatlanság és fáradékonyság.

 


Szűz

 

Szerelem:

-párkapcsolatban élőknek- Megújulás, lezásárokkal, nehézségek, s újratervezés. Érdemes átgondolni, hogy megéri e rossz kapcsolatban élni? A követlező lap a stabilitás hiányát mutatja ebben az együttlétben, ami egyik félre sincs jó hatással.

– szingliknek- Szeretők lap a Crowley Tarotból! Ez egy jel, hogy a szerelem itt kopog a Szűz csillagjegyű szingli emberek életében. Tartsátok nyitva a szemeteket. Ez nem egyszerű szerelem, nehézségekkel indul…..

Munka: Tenkintély, tisztelet és pénz járul a kiérdemelt munkáért. Figyeljetek oda, hogy ne lehgyetek túl kemények a kollégákkal, mert azzal ellenségeket szerezhettek. Mozgalmas munka lesz, unalommentes.

Egészség: Fejfájás, alvási nehézségek, frontérzékenység és látásszervi problémák akódhatnak.

 


Mérleg

 

Szerelem:

– párkapcsolatban élők – A rohanás ide – oda megmérgezi a kapcsolatot, ráadásul egy ellenség ott van a közelben, aki szeretné tönkre tenni ezt a szerelmet. Kedves Mérlegek, legyetek nagyon óvatosak a héten!

– szingliknek – Szerelmes hét tele érzésekkel, boldogsággal, amikor a szerelmi vágyak végre teljesülnek. Rózsaszín felhőktől borított hét vár a szinglikre.

Munka: Minden kreatív Mérlegnek a héten az energiája, amit a munkába fektet megtérül. Álmodjátok meg a projekteket és valósítsátok meg bátran. Az ötleteitek nagyon jók!

Egészség: Gyomor környékén adódhatnak gondok, mint gyomorsavtúltengés és teltségérzet, valamint fejfájás, frontérzékenység, alvási problémák és látászavarok.

 


Skorpió

 

Szerelem:

– párkapcsolatban élők – Boldog, harmonikus, kiegyensúlyozott hét indul kölcsönös odaadással és szeretettel, de a hét második felében a Skorpiók hajlamosak lesznek magukba fordulni, gondolkodni és az érzéseket magukba fojtani.

– szingliknek – Amikor végre azt érzitek kedves szingli Skorpiók, hogy ez az, végre megtaláltátok az igazit, ez a nagy szerelem….. sajnos  a Tarot Torony lapja ennek a boldog érzésnek a végét mutatja. Külső körülmények szétrombolják ezt az érzést.

Munka: Kifejezetten pozitív hét vár a Skorpió csillagjegyűekre. A hét első felében magukhoz vonzzotok  Mágusként mindent, amit szeretnének, s ennek köszönhetően a hét második felében anyagi fellendülés és tekintély lesz a jutalmatok.

Egészség: Torok és a fogak érzékenységét mutatja a Crowley Tarot és felhívja a figyelmet az alvási problémákra, rémálmokra, visszatérő rossz álmokra, kialvatlansásra, migrénre.

 


Nyilas

 

Szerelem:

– párkapcsolatban élők – Vágyak beteljüslését mutatja a Mágikus erejű Crowley Tarot. Teljes lesz a héten a harmónia a párotokkal és a hétvége felé kedvesetek szinte bármit meg tesz nektek, ha kéritek a lenyűgöző egyéniségetek miatt.

– szingliknek – Jól indul a hét, vidáman, pozitívan tele reményekkel és a héten egy igazi lelkitársra találtok. Ez még nem szerelem, nem is lesz az belőle, de mellettetek lesz a nehéz napokon lelkileg.

Munka: Nem minden úgy történik, ahogy szeretnétek a hét első felében. Magányosság érzése, segítség hiánya a munkakörön belül. A hét második fele végre rendezettebb lesz és ki tudjátok nyilvánítani parancsoló vágyatokat a munkahelyen, de vigyázat, mert a túl erős szavak ellenségeket vonnak maguk után!

Egészség: Több területen is legyetek óvatosabbak a héten kedves Nyilasok! A lapok az immumrendszer legyengülését mutatják és hajlamot a felfázásra. Szív- keringési gondok szintén felléphetnek, mint pl. magas vérnyomás, szív szúrás vagy/és szorítás. Továbbá torok- és fogfájás, a garat érzékenysége és alvási problémák, frontérzékenysége, visszatérő rossz álmok. Tanács: Több vitaminban gazdag étel, folyadék, és pihentőt alvás, ami 22:00 óra előtti elalvásnál történik.

 


Bak

 

Szerelem:

– párkapcsolatban élőknek – Több közösen eltöltött program az otthonon kívül az, ami a kisebb – nagyobb gondokat helyre teszi. Menjetek el együtt valahova, ahol csak TI vagytok és meglátjátok, ez a csodaszer a kapcsolatotoknak.

– szingliknek – Nagy szerelmes lendülettel indul a hét, de sajnos nem az igazira találtok rá egyenlőre. A friss fellángolás nem sikerül, rá kell jöjjettek, hogy túlságosan is különböztök.

Munka: Vidáman, energikusan indul a hét és ki tart egész munka idő alatt. Több mozgás, jövés – menés a dolgok után, ami arra figyelmeztet a hét második felében, hogy osszátok be az energiátokat, mert kimerülhettek.

Egészség: A Bakok hajlamosak lehetnek a felfázásra a héten és az immumrendszer legyengülhet. Egyetek több vitaminokban gazdag ételt.

 

 


Vízöntő

 

Szerelem:

– párkapcsolatban élőknek – Újítás várható a héten a szerelemben és régi, elavult negatív dolgok szükségszerű elhagyása a stabil, erős, szeretettel és gondoskodással teli kapcsolatért. Ha a sérelmek megmaradnak, nem álltok készen a változáskra, akkor a kapcsolat veszélybe kerülhet.

– szingliknek – Lelkitársak – igaz, őszinte szerelem érkezését jelzi a Crowley Tarot. Legyetek nyitottak, barátságosak, hogy a leendő párotok be tudjon toppanni az életetekbe, legyen hozzá bátorsága, amint kinyíltok.

Munka: Ne legyetek letörtek, rossz kedvűek, ha munkáról van szó, mert ez kihat az élet többi területére, ha nem figyelek! Csak az első pár nap lesz ennyire visszofogott, zárkózott hangulatú, de utána a Vízöntők gyakran kerülnek a központba munkahelyükön és élvezni fogják, meghozza a vidámságot a helyzet.

Egészség: Emlésztési panaszok, gyomrosavtúltengés, teltségérzet léphetnek fel, valamint a torok és mandulák (akiknek van) begyulladására utalnak a lapok.

 


Halak

 

Szerelem:

– párkapcsolatban élőknek – Nyomott, stresszel fűtött és kedvtelen napok. Kell pár nap, hogy ez megváltozzon és a párkacsolat is akkor jön helyre és kapjátok meg vágyaitokat a párotoktól.

– szingliknek – Szerencse vár rátok kedves szinglik, ami a szerelmet illeti! Járjatok nyitott szemmel, mert így felfedezitek leendő párotokat, aki kölcsönösen megbecsül- és tisztel benneteket. Legyetek nyitottak. Az illető egyben a lelkitársatok is lesz.

Munka: Nehezen indul a hét, idegesen, feszülten, akár magukba is zárkódhatnak a csillagjegy szülöttei a hét elején, de szerencsére a hét második fele meghozza a pozitív változást és a sikereket, valamint anyagi fellendülést.

Egészség: Felfázásra és immumrendszer gyengeségre hajlamos hét a Halaknak, valamint emésztési problémák is adódhatnak, fejfájás és alvással kapcsolatos gondok.

 

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

MARICA JÓSNŐ: 45 perc-es élő chat jóslás Facebook-on a Fényküldöttek oldalán CSAK 5000 FT!
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/12/02/marica-josno/

ZAHRA BOSZORKÁNY JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/zahra-tanacsadono-2/

GABRIELLA BOSZI: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/11/29/gabriella-bosz/

PÉTER: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 300 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/peter-jos/

TISZTA SZEM JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 380 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/12/02/tiszta-szem-josno/

YANA BOSZORKÁNY JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/yana-josno-2/

MANUELA SPIRITISZTA JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/09/07/manuela-josno/

ZSÓKA JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/10/06/zsoka-josno/

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Mi várható a héten szerelemben, egészségben és munkában (Tarot előrejelzés)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük