Mi várható a héten ? 2017.01.23-2017.01.29-ig

Mi várható a héten szerelemben, egészségben és munkában (Tarot előrejelzés)

Kos


Szerelem:

– kapcsolaltban élőknek – Vigyázzatok a héten, mert ha a kapcsolatban az egyik fél nem enged, nem oldjátok meg a vitákat, akkor az a kapcsolat végéhez vezet.

-szingliknek – Az álmok valóra válhatnak a héten, ami a szerelmet illeti, de ehhez lépnetek kell. Tőletek távol eső párt mutat a Tarot, akivel az érzés kölcsönös. Egyedül rajtatok múlik, hogy lépjetek és együtt legyetek.

 

Munka: Képesek lesztek a gondjaitokat a munkába is bevinni. Legyen a munka közben több mozgás és végezzétek el az elhalogatott teendőiteket és ami még fontos a héten, hogy magatokra hallgassatok, mert mások tanácsai a projektet tönkre fogják tenni.

Egészség: Felfázásra hajlamos hét lesz és jobban figyeljetek oda a helyes étkezésre, mert gyomorpoblémák is adódhatnak, valamint fejfájás, frontézékenység és alvási problémák.

 


Bika


Szerelem:

-kapcsolatban élőknek – Hallgassátok meg a Párotokat. Lelkizni szeretne a héten és úgy érzi, hogy téged nem érdekel, le akarod zárni a vele történő beszélgetést, ami nagyon gyors változát okoz a kapcsolatotokban. Adj neki időt és hallgasd meg!

-szingliknek – Túl sokat vagytok egyedül mostanában, bezárkódtatok magatokba. A Világ – Az Univerzum lapja arra hívja fel a figyelmet, hogy lépjetek ki a burkozokból, mert addig csak félig éltek, ha nem tesztek a változás érdekében.

Munka: Nehezen indul a hét, mintha bal lábban indulnátok el. Felejtsétek el a sikertelenséget, hagyjátok a “múltban” és a tekintetetekkel előre figyeljetek és ez adja meg a hét második felétől nektek a hatalmat, erőt, a vezető készségeket.

Egészség:  Felfázás, immunrendszer gyengeségre és keringési problémákra érdemes jobban figyelni a héten a Bikáknak.

 


 

Ikrek

 

Szerelem:

-kapcsolatban élőknek – Békés, boldog, szerelmes hét vár a kapcsolatban élő Ikreknek tele vágyakkal és szenvedéllyel, valamint esedékes közös kirándulás, kikapcsolódás a héten.

-szingliknek – A szingli Ikrek vágyaik is teljesülnek a héten, lehet ebből tartós, szép párkapcsoalt, szerelem, de csak abban az esetben, ha tesznek érte. Utazást látok, tehát mindenképp meg kell mozdulni érte, nem otthon ülve várni a csodát és ez fogja megváltoztatni a kapcsolat minőségét. Akik tesznek érte sikerül, akik nem, ők maradnak még egyenlőre egyedül.

Munka: Határozottan, energikusan indul a hét és sikerül kinyilvánítani a kiváló vezetői képességeteket, aminek köszönhetően nagyon pozitív, sikeres hét vár rátok, sokszor kerültök központi helyre. Épp az utóbbi miatt legyetek körültekintőbbek, mert ellenségetek rossz híreketek akarja kelteni.

Egészség: Immumrendszer gyengeségére utal a Crowley tarot, emésztési panaszokra, gyomorsavtúltengésre és figyeljen minden Ikrek csillagjegyű a keringési problémákra, figyázzatok a magas vérnyomás miatt!

 


Rák


Szerelem:

– párkapcsolatban élőknek – Mihamarabb oldjátok meg az egymással kapcsolatos problémáitokat, mert ez által tudtok együtt maradni és újra minden érzést, odaadást belevinni a szerelmetekbe. Beszélni, beszélni, beszélni és beszélni a gondokról. – a probléma megoldása.

– szingliknek – Nem jól indul a hét első fele, A Crowley Tarot arra figyelmeztet, hogy ha nem akartok egyedül maradni, akkor legyetek sokkal határozottabbak, erősebbek, mutassátok ezt meg és menjetek többet társaságba, ahol az előbb leírt mintákkal ismerkedjetek.

Munka: Sikeres hétr vár Rátok kedves Rákok ami a munkát illeti. A vágyak teljesülnek, ne férjetek neki állni a megvalósításnak! A Rák Hölgyeknél egy erős férfi támogatót mutat a Tarot, a Rák Uraknál pedig mutatja a lap, hogy ők vívják ki a tekinélyt, sikert. Nemtől függetlenül anyagi vonzata lesz.

Egészség: Enyhe emésztési problémák adódhatnak, mint teltségérzet és erős alvási gondok, fejfájás, visszatérő rossz álmok.

 


Oroszlán


Szerelem:

– párkapcsolatban élők – A kapcsolatban az egyik fél nem túlzottan megértő, sőt, zárkózott, míg a másik úgy érzi, hogy minden rendben van, szeretet, boldogság jellemzi a szerelmüket. Most még minden rendben megy látszólag, de előbb – utóbb a háttérbe szorilt fél ki akar ebből a szeretetnélküli közegből lépni.

– szingliknek – A hét első felében az Oroszlán szinglik megmutatjájk az érzékeny oldlaukat, amit igen ritkán látni náluk. A hét második fele érzelemmentesebb, mondtatni nagyo hűvös lesz. Nehezen lehet belőletek kicsikarni érzéseket a héten.

Munka: Amilyen nagy lendülettel indul a hét, olyan súlyosan fordul az ellenkező irányba. Aktivitás hiánya, árulás, becsapás és ellenség/ellenségek, bajok….. – amikre kifejezetten figyelmeztet a Tarot!

Egészség: Az Oroszlánok is hajlamosak a héten a felfázásra és immumrendszergyengeségre. Kerüljétek a hideg ételeket és italokat, mert a lapok torok- és fogfájára hívják fel a figyelmet és látási problémákra, valamint fejfájós napokra.

 


Szűz

Szerelem:

-párkapcsolatban élőknek- Párkapcsolatotok egyik fele kifejezetten érzékeny, míg a másik a kalandot keresi nem törődve azzal, hogy mit szólnak mások, így érzi jól magát.- Érdekes kompozíció, mivel mégis megtaláljátok a héten az összahangot így is.

– szingliknek- Úgymond a tiétek lesz a világ a hét első felében, de ha nem szabtok korlátokat, akkor minden az ellenkezőjére fordul át és semmi sem fog sikerülni ismerkedéskor. Legyetek visszafogottabbak és kreatívak ebben az egy hétben!

Munka: Mozgalmas hét vár a Szűzekre, de jól viselnek minden hajszát és mint egy mágus, magukhoz vonzzák azokat a dolgokat és embereket, akiket és amiket el szeretnének érni. Amihez hozzá fognak a héten a munkában az sikerülni fog.

Egészség: Kisebb fejfájás lehet a héten, de ez is ritkán. Egészséges hét elé nézhetnek a csillagjegy szülöttei.

 


Mérleg

Szerelem:

– párkapcsolatban élők – A Hölgy társ ebben a kapcsolatban sokkal többet ad, tele van szeretettel és odaadással, ami a másik félre nem igaz, inkább elzárkózik, hajlamos parancsolgatásokra, uralkodásra, ami ezzel a hozáállással tönkre fogja tenni a szerelmet. Figyeljetek jobban oda egymásra!

– szingliknek – A vágyatok teljesülhet a héten a kiszemeltetekkel kapcsolatban, de csak akkor, ha nem hallgattok másokra, hanem hajlamosak vagytok menni a saját fejetek- és érzéseitek után. Megújulások várnak a héten a szingli Mérlegekre.

Munka: Fáradtan indul a hét, kimerülten és kedvtelenül, ami a munkát illeti. A hét másokdik felén vagy a vége felé hirtelen lenület éri a Mérlegeket, ami még jobban elveszi a munkakedvet. Vigyázzatok a hamis kollégákra, erre figyelmeztetnek a lapok.

Egészség: Figyeljetek jobban oda a helyesebb étkezésre, mert emésztési panaszokra hajlamos hét lehet, még pedig erősen erre mutat rá a Tarot.

 


Skorpió


Szerelem:

– párkapcsolatban élők – Szerelem, szeretet, harmónia, béke és oaadás hete, amikor sokat fogtok törődni a Párotokkal és ős is veletek. Nyugodt hétre számíthattok.

– szingliknek – Elég nehezen indul a hét tele kétségekkel, de ott van a közeletekben valaki, aki oda van értetek és várja, hogy kapjon végre egy jelet, hogy közeledhessen.

Munka: Nagy változásokra mutat rá a Szerencsekerék. A munkahellyel rendelkező Rákok vigyázzanak nagyon, ne hogy elveszítsék az állásukat! Akik pedig munkát keresnek, a héten sikerrel járnak kreativitást bevetve.

Egészség: Gyomorproblémák adódhatnak, mint gyomorsavtúltengés, teltségérzet, gyomorfájás; szívrendszeri gondok – magas vérnyomás és  a torok, valamint a fogak területe lesz kifejezettenérzékeny ezen a héten.

 


Nyilas

Szerelem:

– párkapcsolatban élők – Párotok nagyon vidám, pozitív, tele van élettel, míg viszont ezt nem látni, inkább a visszafogottságot a Nyilasokra és bizonytalanságot a kapcsolat miatt. Jó lenne eldönteni, hogy merre tovább. Kettőtök között közös programok segítenének.

– szingliknek – Nem érzitek jól magatokat egyedül, hiányzik az, hogy valaki teljes szerelemmel és odaadással szeressen benneteket és aki gondoskodik rólatok. Egy ilyen személyben találnátok meg a boldogságot.

Munka: Sok munka, sok mozgás és kapkodás a hét első felében, de utána  pont az ellenkezője érvényesül sok lazsálással, ami nem lesz a Nyilasok kedvére. A hétvége ismét változásokat hoz.

Egészség: Gyomortáji problémák léphetnek fel a héten igen erősen és a keringéssel sem lesz minden rendben. Magas vérnyomásra hajlamos napok és problémákat mutat a Tarot a Torok csakránál, ami a torkot, mandulát, garatot és a fogakat érinti.

 


Bak

Szerelem:

– párkapcsolatban élőknek – Néha úgy érzitek, hogya Párotok nem figyel rátok eléggé vagy nem ad elég szeretetet, viszont azt mutatjátok nagyon pozitívan, hogy minden rendben és reménykedtek, hogy párotokkal minden helyre jön, mert benne akarjátok látni a Lelkitársatokat.

– szingliknek – Jövést – menést mutatnak a lapok a héten, párkeresés, ismerősök által való kapcsolatok keresése, kreativitás, de akiket a héten megismertek nem lesznek igazán az eseteitek kedves Bakok.

Munka: A hét első felében a munka szeretete és belé vetett odaadás lesz jellemző, de ez az érzés hamarosan elmúlik és az egész munkával kapcsolatban kétségeik lesznek a Bakoknak, hogy merre tovább, miért is csinálják ezt? Azonban maradtok még a helyeteken.

Egészség: Immumrendszer legyengülését mutatja elsősorban a Tarot, szívnél ingadozó vérnyomás adódhat és a torok lesz kifejezetten érzékeny a héten.

 


Vízöntő

Szerelem:

– párkapcsolatban élőknek – Párotok szeretet és boldognak érzi magát, de a lapok fordítva bizonytalanságot mutatnak. Fel kellene frissíteni a kapcsolatot új impulzusokkal és közös programokkal.

– szingliknek – A hét első fele lelki téren padlót mutat, majd hirtelen fellángolást, szerelmet a hét második fele vagy hétvége felé, de ezek az érzések gyorsan el is kopnak, csalódás lesz az új ismerettség.

Munka: Legyetek kicsit  engedékenyebbek, mert a túlzott határozottsággal, uralkodni vágyással magatokra maradtok. Kellő visszafogottsággal sokkal több barátot és támogatót találtok.

Egészség: A torokra érdemes jobban vigyázni a héten, mert torokfájást jeleznek a lapok, valamint fejfájást, frontérzékenységet, alvási problémákat, visszatérő rossz álmokat.

 


Halak

Szerelem:

– párkapcsolatban élőknek – Az érzések átalakulnak, sokkal jobban elmélyülnek és egymásban találjátok meg a Lelkitársatokat.

– szingliknek – Rátaláltok valakire, aki megértő, segítőkész és idősebb nálatok. Ha a korkülönbség nem zavar, akkor ez nagy szerelem előjele kölcsönös érzésekkel. Boldogok lehettek együtt.

Munka: Ellenséget mutat a Tarot a munkahelyen. Akiknek nincs épp állásuk az ellenség úgy értendő, hogy valaki nem akarja, hogy sikerüljön munkát találni a Halaknak. Legyen mindenki óvatos mind a kettő esetben!

Egészség: Egyedül apró gyomorpanaszok léphetnek csak fel a héten szerencsére, mint teltségérzet, puffadtság.

 

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

MARICA JÓSNŐ: 45 perc-es élő chat jóslás Facebook-on a Fényküldöttek oldalán CSAK 5000 FT!
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/12/02/marica-josno/

ZAHRA BOSZORKÁNY JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/zahra-tanacsadono-2/

GABRIELLA BOSZI: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/11/29/gabriella-bosz/

PÉTER: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 300 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/peter-jos/

TISZTA SZEM JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 380 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/12/02/tiszta-szem-josno/

YANA BOSZORKÁNY JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/yana-josno-2/

MANUELA SPIRITISZTA JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/09/07/manuela-josno/

ZSÓKA JÓSNŐ: Skype-on és e-mailben segít. Skype – 400 Ft/perc. E-mail: 5 kérdés 6000 Ft.
Link: http://afenykuldottek.hu/2016/10/06/zsoka-josno/

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

admin néven vagyunk bejelentkezve. Kijelentkezünk?

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük