Megmagyarázhatatlan fények az éjszakában

Különleges fények

Körülbelül két – három hónapja történhetett az első eset. Emlékszem, amint anyu éjjel át jött hozzám idegesen, félig – meddig sírva és szinte remegett, arca sápadt az ijedstégtől. Jött vele a kutyám is, Harry.

Anyu megállt az ajtóban a leírt állapotban és arckifejezéssel, majd kezdte mondani nagy összevisszaságban, hogy miket látott.

– Az udvar végén, a domb mögött erős, sárga fényt láttam – kezdte idegesen. Nem mozdult, nem ment semerre, amíg én meg nem mozdultam, hogy bejöjjek hozzád elmondani. Amint rá jött, hogy mi akarok eltűnt. – mesélte zaklatottan szinte már sírva. Láttam rajta, hogy mennyire félt.

–  Nem értelek! Mi történt?

–  Harry ki ment (kutyám), kikéretőzött és arra figyeltem fel, hogy ugat valamit. Akkor vettem észre azt a nagy fény.

–  Miről beszélsz, milyen fényt? – kérdeztem értetlenül. Mutasd, hadd nézzem meg!

Anyu az ajtó elé állt, nem engedett ki mondván, hogy ő sem tudja mit látott, bárki lehet az udvarban hátul nálunk, nem enged ki. Én pedig egyre csak ki akartam menni és tudni végre, hogy milyen fényről beszél nekem az éjszaka közepén, ami nagyobb, mint ahogyan mi a Földről a Holdat látjuk, de anyu nem engedett kimenni, féltett.

– A kutya is látta nem csak én és Harry ugatta a fényt. Hátul a domb mögött nálunk. Nagy sárga fény volt, nagyobb a Holdnál és egy helyben állt. Úgy 2-3 m lehetett. Ledermedtem az ijedtségtől. Valahogyan meg tudtam mozdulni, hogy be jövök és jöttem is szólni neked, de mintha érezte volna, ahogy megmozdultamés hirtelen eltűnt.

– Hogy érted, hogy eltűnt? – kérdeztem vissza?

– Hirtelen eltűnt, ahogy mondom – válaszolta anyu kissé sírva, zaklatottan tele félelemme. – Nem ment semerre, egyszerűen eltűnt hirtelen.

– Ha eltűnt, akkor ki is mehetek. Meg akarom nézni én is, hogy mi van kint, látni e még valamit? – kértem újra, de anyu határozottan állította, hogy nem mehetek ki. Pedig a kutyám zaklatott volt és ki akart menni.

Később ugyan kimentem a kutyámmal együtt, de semmit sem láttam sajnos és őszintén szólva kétségeim voltak és nem csak akkor erről a fény históriáról, hanem még utána kb. 2 hónapig, amíg a szomszédasszonyunk zaklított hívását meg nem hallottam……

Hétvégi éjszakai filmnézés közben  “zavart” meg anyu kétségbeesve mobillal a kezében. Modta, hogy a szomszédasszony-, a barátnője hívta és átadta a telefont.

– Ég a házatok! – mondta nekem feldúltan, majdnem sírva. Én pedig nem értettem semmit. Folytatta a látottakat. – Hatalmas fényt láttam a házatok mögött, arra keltem fel. Bevilágította a szobámat.

Hallgattam értettem és még sem tudtam hova tenni a hallottakat. Nem éreztem füstöt, nem éghetett a ház se hátul, se máshol.

– Mit látott, milyen fény és égő ház? – kérdeztem értetelnül.

– Nagy világosságra keltem fel az ágyból. Majdnem aludtam. A házatok mögül jött és olyan volt, mintha égne hátul a házatok. Néztem tovább, de láttam, hogy még sem, a fény egy helyben áll és nagyon nagy.

– Meg akarom nézni, már is felkelek. Biztos az, amit anyu is látott.

– Eltűnt, amikor a telefonon neki álltam felhívni anyukádat. Azóta nem látom én sem.

– Ilyen nincs! – mérgelődtem! – Maga is látta, anyu is, csak én nem. Én is látni akarom! Hogyan történt az egész? Hogyan vette észre?

– Aludni akartam és egyszer csak a nagy fényességre lettem figyelmes. Az egész szobát megvilágította. Arra keltem fel, hogy honnan jön a fény. Szürke színe volt. Annyira megijedtem!  – hallottam is hangján – Azt hittem, hogy felgyullad a házatok, mert a házatok mögül jött.

Hallgattam nádosdazorra is a beszámolót érdeklődve valami után, amit eddig még nem láthattam. Annyira mondtam a szomszédasszonynak, hogy kimegyek és megnézem, ő pedig, hogy már nincs ott semmi….Persze hiába neki mondtam felháborodtan és követelve. Ha eltűnt, akkor eltűnt. Legközelebb azonnal ugrok és én vadászom majd fényképezővel a kezemben az ufokra.

Köszönöm, hogy elolastad! Nem térítek, nem kérem, hogy higgy azokban, amiket most olvasál. Én csak leírtam, amiket tapasztaltam és sajnos nem tapasztaltam.

Írta: Somogy Diána (Yana Jósnő)


     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


Yana Jósnő és Rontáslevétel szakértő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük