Mit mutatnak a Boszorkányrúnák a hétre? (2017.02.06-2017.02.12.)

 

Mit mutatnak a Boszorkányrúnák a hétre? (2017.02.06-2017.02.12.)

 

Kos

Szerelem – párkapcsolat:
A párkapcsolatban élők legyenek türelmesebbek a héten és megértőek. A Hullámok Boszorkányrúna zavaros érzéseket mutat, bizonytalanságot, háttérben húzódó dolgokról gyanakvásokat, aminek nem biztos, hogy alapja van. A Románcok rúna jelzi, hogy azek a zavaros gondolatok az egész kapcsoaltra hatással lesznek a héten, ha a Kosok nem figyelnek jobban a Párjukra.

A Szingli Kosok nem tudnak az érzéseikkel megegyezni, nem tudják, hogy miért kavarognak bennük az érzések, de nagyon sokat gondolnak valakire, aki egykor fontos volt nekik és nem tudták még elfelejteni. A Hullámok Boszorkányrúna ez esetben azt mondja el, hogy a volt kedvesükről halottak rosszatt, amit nem tudják, hogy elhiggyenek e vagy ne, de az érzések nem múltak, él a szerelem a Kosokban.

Munka: A munkát keresők új hírekre számíthatnak a hét folyamán; akiknek pedig meglévő állásuk van, új, másik munkáról értesülnek. Útelágazás elé érkeznek a Kosok, ahogyan a Keresztutak kő muatatja. Hamarosan ideje lesz dönteni, tisztázni magukban, hogy mit szeretnének, merre menkjenek tovább a munka területén, mit akarnak az élettől.

 


Bika

Szerelem – párkapcsolat:

A kapcsolatban élő/lévő Bikáknál nagy viták elakulhatnak ki egész héten még a legkisebb apróságok miatt is. Feszültség, stressz jellemzi a hetet, ami nem feltétlenül a Párjuk miatt alakul ki, viszont hajlamosak lesznek rajta levezni az idegességet, amit a másik fél nem fog jó szemmel nézni, tűrni, hanem visszavág.

Kedves Szingli Bikák! Türelem, nyugalom! Ez a hét nem a legalkalmasabb szerelmet kiépíteni, sem pedig keresni és már meglévővel ismerkedni. Várjatok egy kicsit. Nem az érzésekről szól ez a hét számotokra.

Munka: Akiknek munkájuk van könnyen kerülhetnek nehéz helyztbe. A Kasza Boszorkányrúna lezárásra figyelmeztet, amit a Repülés rúna fel tud gyorsítani, méghozzá légből kapott hírekkel, ami érkezhet telefonon, e-mailben stb. Ami fontos lenne a héten, hogy vigyázzatok a munkehelyeteken, hogy kinek mit mondtok el, mert az állásotok veszélyeztetése máson fog múlni.

Az álláskersőknek jó hír, hogy a Kasza rúna elvágja az eddigi rosszat és a Repülés rúna jelzi, hogy hamarosan munkával kapcsolat pozitív híreket kapnak az álláskereső Bikák. Kitartás!

 


Ikrek

Szerelem – párkapcsolat: 
A párkapcsoaltban élőkre kiegyensúlyozott, boldog, vidám napok várnak tele sok – sok szeretetett és nevetéssel. Igazi szerelmes hét vár az Ikrekre.

A Szingli Ikrek járjanak nyitott szemekkel, mert a Nap- és a Románc Boszorkányrúna egyértelműen szerelmet jeleznek, együtt pedig még jobban erősítik egymást. Ne szalassza el senki a lehetőséget, ami a héten érkezik, csak figyeljenek a jelekre. Nem bánják meg kedves Ikrek!

Munka:  Azoknak az Ikreknek, akiknek van munkájuk, a héten csapatban sokkal könnyebben fog menni a munka és így, amikor egymást beengedik a köreikbe a munkatársaik közül, akkor a héten tartos, őszinte barátságok fognak kialakulni, a meglévők pedig erősdnek közös munkával.

Az álláskereső Ikrek bizakodjanak, mert az Univerzum is a segítsükre lesz a napokban és legyenek szívesek a makacs Ikrek is meghallgatni a jó tanácsokat, mert a környezetükben többen álláslehetőségekkel jönnek elő a következő időszakban és ezek a lehetőségek igen kedvezőek még akkor is, ha eleinte ellenzik a felajánlott munkaköröket.

 


Rák

Szerelem – párkapcsolat:

A kapcsoaltban lévő Rákoknál hullámvölgyekre lehet számítani egész héten. Egyik percben nem tudnak kiigazodni a Párjukon és a saját gondolataikon, a másikban már minden rendben, együtt nevetnek, örülnek, szeretik egymást.

A Szingliknél szintén a fent leírt érzelmi váláság lesz a héten. Van valaki, aki nagyon tetszik, aztán még sem, de vannak jó tulajdonságai….. de rosszak is….. Döntésképtelenség, tanácstalanság. Vagy a másik helyesebb és kedvesebb…..?  (Mellékesen megjegyzem, hogy érdemes lenne felkeresni az egyik Tanácsadónkat!)

Munka: A dolgozó Rákok friss híreket várhatnak a héten a munkahelyükün, ami lehet a munkával összefüggő, vagy kollégákról szóló hír is. Mindenképp meglepő információ fogja gondolkodásra késztetni Önöket, hogy kinek és mit higgyenek el az új dolgok hallatáról.

Az állástkeresők egyszerre akár több lehetőségről is információkat kapnak, de sajnos egyik sem ígérkezni jónak, még egy kicsit érdemes várni másik állásajánlatra.

 


 

Oroszlán

Szerelem – párkapcsolat: 

A társas Oroszlánoknál eljött az idő a megkomolyodásra, ha eddig még ez volt elég észrevehető. Eljegyzés, házasság jelei látszódnak a Boszorkányrúnákól, aminek a jelei állandósulnak. A házaságban élőknél pedig a kettőjük közötti kötelék még jobban erősödik.

A Szingli Oroszlánoknál a szerelem kopogtat az ajtón, az Igaz szerelem! Kedves egyedülálló Oroszlánok! Ne féljetek kinyitni azt az ajtót, amin a szerelmes udvarló kopogtat! A szánékai őszinték, mélyek és állandóan az életetetkben szeretne maradni, részt venni a mindennapjaitokban.

Munka: Határozottságra, férfias energiákra kéri Önöket a Férfi Boszorkányrúna. Lépjenek fel a munkahelyükön, igen is álljanak ki a véleményük, elképzelésük mellett, mert pont ez a férfias szilárdság, határozottság hozza meg a sikert a munkában! Csak bátran! Bízzon önmagában!

 


 

Szűz

Szerelem – párkapcsolat:

A párkapcsolatban élő Szűzeknél mozgalmas napokat ígérnek a rúnák tele férfias, maszkulin energiákkal, határozottsággal és életerővel. – mindent együtt a Párjukkal. Stabil, erős szerelem van Önök között és mindenben számíthatnak a másik támaszára.

A Szingli Szűzek ne legyenek elkeseredve, mert amikor sikerül őket a hét folyamán kirángatni közös bulikba, vagy szimpla összejövetelekre barátokkal, családdal, azok lesznek a lehetőségek ismerkedni és a Férfi Boszorkányrúna, hogy az ismerkedést tegyék határozottan, vegyék elő a maradék önbizalukat.

Munka: Az Aratás- és a Szem Boszorkányrúnák azt mutatják, hogy teljesen mindegy a héten, hogy a Szűz csillagjegy szülötteinek van e munkájuk, vagy nincs, mert mind a kettő esetnél learatják  babérokat a héten és ez a kedvező, pozitív helyzet a hétre állandósul. Ragadják meg a munkalehetőséget az álláskeresők! – nem fogják megbánni, kedvező fordulatot hoz majd az életükbe.

 


 

Mérleg

Szerelem – párkapcsolat:

Igazán kedvező hét elé néznek a Mérlegek akkor is, ha párkapcsolatban élnek és akkor is, ha egyenkőre szinglik. Mindenféleképpen aratnak a héten, ami az érzelmeket illeti és úgy fogják érezni magukat elég gyakran a héten, mint ha a levegőben lebegnének. Szerelmes napok előjelét mutatják a kövek.

Munka: Akár a szerelemről, akár a munkáról van szó, ezen a héten mindegyik területen kedvez a Mérlegeknek. Ismét az Aratás Boszorkányrúna jelent meg, viszont ez a Keresztutak rúnával együtt. A csillagjegy szülöttein belül akiknek munkájuk van számíthatnak előléptetésre vagy másik munkára, amire jó ide várnak és végre beérik a sok várakozás az állástkerső Mérlegeknél. Munka- vagy munkanélküli személyeknék is együtessen utal az egyik kő arra, hogy sürgősen választani kell, hogy merre menjenek tovább. – ebből egyértelmű, hogy több lehetőség adódik.

 


 

Skorpió

Szerelem – párkapcsolat:

A párkapcsolatban élő Skorpiók békés, romantikus és szenvedélyes hétre számíthatnak a Párjukkal együtt. A héten nagy lesz a harmónia, megértés, a kellemes, vidám percek és feltöltődnek egymás társaságában.

A Szingli Skorpióknak alkalmas a hét az ismerkedésre úgy igazán, mert van Önök körül valaki, akinek komoly szándékai van Önök iránt kedves Skorpiók. Ne ijesszék el őt a csípős megjegyzéseikkel, viselkedésükkel, amire hajlamosak.

Munka: A dolgozó- és az állástkereső Skorpiók is könnyen döntéshelyzetekbe kerülhetnek a héten és a válsz nem tűr halasztást. Akiknek munkájuk van ők jobb pozícióba kerülhetnek, vagy ha már eleve másik munka felé nézelődtek, akkor arra lesz végre esély és dönteniük kell. Az munkát keresőknek pedig sikerül jó helyet találni és nem egyet, választás elég kerülnek.

 


 

Bak

Szerelem – párkapcsolat:

A kapcsolatban lévő Bakok egész héten érezhetik a szerelmet, boldogságot, szenvedélyt és a megértést a Párjuktól. A helyzet állandósul. Viszont képesek lesznek arra is gondolni, hogy a Párjuk figyeli Önöket és ez kissé zavarni fogja az szerelmes napokat.

A Szingli Bakok figyeljenek nagyon a héten, mert van egy hódolójuk, aki minden mozdulatukat szinte már imádattal figyelni.

Munka: Azok a Bakok, akiknek munkájuk van, ők szeretni fogják a héten a hivatásukat és kissé lazábbra vesznek mindent. Sok beszélgetést mutat a Repülés Boszorkányrúna. Akik kommunikációs területen dolgoznak nekik több lesz a munkájuk, de nem lesz fárasztő hét nekik sem.

Az állástkeresők végre híreket kapnak olyan munkáról, munkákról, ami/k a kedvükre való lesz.

 


Vízöntő

Szerelem – párkapcsolat:

A párkapcsolatban élőknél/lévőknél gondok lesznek a héten. Úgy fogják többször érezni, hogy a Párjuk figyeli Önöket, féltékeny, gyanakvó és ezekkel annyira tönkre teheti a kapcsolatukat, hogy szakításra, valamint válásra is sor kerülhet, ha nem tudják őszintén megbeszélni a gondjaikat.

A Szinglik is érezni fogják a következő napokban a figyelő tekinteteket, aki lehet hódoló, de akár a múltból is valaki, aki zaklatja Önöket.

Munka: Nőies energiák mozognak, kedvesség, báj jellemzi a napokat a munkahelyükön, ami Önökből árad és a kollégák segítőkészen válaszolnak ezekre a gesztusokra és sok esetben nem csak a kollégáiként kezeli őket, hanem igazi, őszinte barátokként.

Az állást kereső Vízöntők nézennek rendesen körül, mert egy hölgy bukkan fel, aki segít olyan munkahelyet találni Önöknek, amit szeretni fognak.

 


 

Halak

Szerelem – párkapcsolat:

A párkapcsolatban lévő Halaknál a héten kettőjük közül a Hölgy kerül előtérbe és kap több szeretetet és gondoskodást a másik féltől, de ez semmiféle probllmát nem okoz, mivel szívből adja a figyelmességeket.

A Szingli Halak készüljenek fel, mert a láthatáron van a komoly kapcsolat, egy igen érzékeny leendő társ személyében, aki szolid, visszafogott, szeretné Önt és gondoskodó lenne Önnel.

Munka: Óvatosságra intenek minden Halakat a Boszorkányrúnák a héten! Egy nő bukkan fel a közelükben azoknak is, akiknek van munkájuk és azoknak is, akiknek nincs méghozzá ártó szándékkal; hajlamos nem éppen kellemes dolgokat pletykálni Önökről, amiknek nem biztos, hogy van valóságalapja.


 

Halak


Írta és szerkesztette: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

folyt. köv.

 

 

 

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

Yana Jósnő

 


 

Zahra Boszorkány Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük