Szerelmi kötés, mint ártás? IGEN! Válasszatok másik lehetőséget!

 

Szerelmi kötés, mint ártás? IGEN! Válasszatok másik lehetőséget!

 

Sokan élnek különféle szerelmi gondokkal és szenvednek ezért.

Sokan nem találják a szerelmet vagy elhagyta a kedvesük, akit nem tudnak elfelejteni és vissza várják, szeretik tovább csendben vagy nyilvánosan fél világ előtt.

Mások a párkapcsolatukban, vagy házasságukban éreznek problémát és attól tartanak, hogy a párjuk megcsalja őket, titkolózik, nem figyel rájuk.

Vannak, akik olyat férfit/nőt szeretnek, akik kapcsolatban élnek vagy házasságban.

Sokan szenvednek különféle szerelemi okok miatt, ami kihatással van az egész életükre, a mindennapjaikra. Nem tudnak másokkal ismerkedni, vagy nem akarnak, vagy párkapcsolat és házastárs estén vissza akarják kapni a párkujat fizikailag vagy lelkileg is.

A fent leírtak miatt, akik hisznek az ezotériában rengetegen jósokhoz, mágusokhoz fordulnak, olyan nem mindennapi emberekhez, akik értenek a szerelmi kötés fortélyaihoz és ezek az emberek képesek a szolgáltatásaikért elkérni 40.000 – 60.000 Ft-ot is és ez  legalsó határ, mehet ez 100.000 Ft felé is azért, hogy a szerelmüket vissza kapják, vagy meghódítsák, képesek sokat fizetni a szerelmi kötésért. Viszont nincs sehol fentüntetve, hogy a SZERELMI KÖTÉS FEKETE MÁGIA – ÁRTÁS! Minden normális, tiszességes spirituális dolgokkal foglalkozó ember tisztában van ezzel és nem nyúl a kötéshez!

Ősi törvény: “TÉGY MIT AKARSZ, DE NE ÁRTS!”

Ellenben a szerelmi kötés abban az esetben, ha a másik fél nem tud róla, hogy mi készül a saját akaratán- és beleegyezésén kívül történik, az már eleve ártás! Ezeknél az eseteknél a személyek szabad akarata semmisül meg, aki a kötést vállalja, beleszól valamibe, ami természetellenes!

Tőlem is gyakran kérnek kötést, amit rendszeresen visszautasítok. Ilyenkor mindig ajánlom a Figyelemfelkeltő varázslatot, ami abban segít, hogy az áhított férfi vagy hölgy észre vegye az értékeit kívül – belül stb. Segít felhívni a figyelmet, érdeklődést, még is finom formában ártás helyett, szerelmikötés nélkül. Véleményem szerint ez korrekt eljárást és másik fajta mágiák, amik a szerelem megtalálásában, bevonzásában segítenek, amikor a kérő személy olyat keres, olyan párt, akit még nem ismer, nem kéri név szerint.

 

További kérdésekért vagy segítségért megtalálnak itt, a weboldalunkon:

http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/yana-josno-2/

vagy Facebook-on:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010298112950

e-mail címem: yanajosno@gmail.com

 

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

        Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés?

Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Yana Boszorkány Jósnő

 


 


 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük