Angyali imák

 

Angyali imák

 

Ima a nyugodt alvásért és álomért
Kérlek, segíts, hogy pihentető, mély álmom legyen ma éjjel. Kérek egy-egy őrzőangyalt otthonom északi, déli, keleti és nyugati oldalára az éjszaka idejére. Vizualizálom otthonomat amint körülveszi óvó szeretetedet fehér fénye. Kész vagyok átengedni neked és az Angyaloknak minden aggodalmamat és törődésemet, hogy a zsebeim üresek legyenek éjszakára. Kérlek, küldj megnyugtató Angyalokat, hogy csodálatosan pihentető éjszakám legyen.
Amen
 Lélektársunk megtalálásáért
Kérlek téged és a romantika Angyalait, segítsetek nekem abban, hogy csodálatos kapcsolatban élhessek a lélektársammal. Kérlek, vezess engem, hogy megtalálhassam lélektársamat, segíts, hogy találkozhassunk, és késedelem nélkül boldogíthassuk egymást. Kérlek, segíts olyan körülményeket teremteni, melyek hozzásegítenek ehhez a csodálatos párkapcsolathoz most azonnal. Segíts meggyógyítani és feloldani minden blokkot tudatomban, testemben és érzelmeimben, melyek félelmet kelthetnek bennem az igaz szerelemmel szemben. Segíts, hogy meghalljam, és követni tudjam isteni vezettetésedet, amely elvezet a lélektársi kapcsolathoz, és segít élvezni azt. Tudom, hogy lélektársam ugyanolyan lázasan keres engem, mint én őt. Mindketten kérjük, hogy segíts nekünk összetalálkozni és segíts nekünk megismerni és elfogadni az igaz szerelem áldását.
Köszönöm.
Amen
Kapcsolat megtartásáért
Kérlek téged és az Angyalokat, segítsetek meggyógyítani szerelmi életemet. Szándékomban áll elengedni minden, még bennem élő engesztelhetetlenséget önmagam és társam felé, és kérem az Angyalokat, hogy tisztítsanak meg minden haragtól és sértődöttségtől most. Segíts, kérlek, hogy én és a társam a szeretet tekintetével tudjunk egymásra nézni. Kérem, hogy hibáink minden következménye törlődjön el az idő minden terjedelmében. Kérlek, segíts társamnak is, hogy harmóniában, barátságban, romantikus szerelemben, tiszteletben, őszinteségben és igaz szerelemben élhessünk. Kérlek, újítsd meg szerelmünket.
Amen
Életcélunk megtalálásáért
Mindenkinek, aki fentről vigyáz rám,
Azt hiszem elfelejtettem mennyei életcélomat, és kérem a segítségeteket, hogy visszaemlékezhessek arra, miért jöttem el ide ez alkalommal. Kész vagyok elengedni minden félelmet, ami megakadályoz abban, hogy visszaemlékezzek életcélomra, a sikertől és bukástól való félelmet is beleértve. Tudom, hogy képes vagyok betölteni feladatomat, és kérem a folyamatos vezettetést, hogy megtaláljam, azt az utat, amelyen örül a szívem. Kérlek, segíts felismernem a különbséget az öröm és a félelem között, hogy értelmes cselekedeteimmel szolgálhassak másokat, és örömet hozhassak önmagam számára.
Amen
Az egészségért és a gyógyulásért

Istenem ,tudom, hogy önmagad tökéletes képmására alkottál engem. Kérlek téged Szent Szellem, és Michael Arkangyal segítsetek megismerni és megtapasztalni ezt az egészséget fizikai testemben. Kész vagyok elengedni minden olyan gondolatot és viselkedésformát, ami a betegség és fájdalom illúzióját kelti életre. Tudom, hogy mindenütt jelenvaló vagy, ezért jelen vagy testem minden sejtjében is. Kérlek, segíts, hogy érezzem szeretetedet fizikai testemben, hogy tudjam és érezzem, hogy a karjaidban tartasz.

Amen

 

Egy családtagért

Kérlek, hogy családtagom békét és boldogságot érezzen ebben az időszakban. Kérlek, küldj külön Angyalokat mellé, hogy megvigasztalják őt. Kérlek, borítsd be egész családunkat isteni szereteted egy újabb rétegével. Segíts, hogy megnyugodjunk, hogy legyen hitünk és bizalmunk. Kérlek, küldj egy jelet szeretetedről, hogy elengedhessük félelmeinket. Köszönet gyógyító szeretetedért.

Amen

 

Írta: M. Borbála

Szerk.: Somogyi Diána

 


Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés?

Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Aysa – Tisztánérző Jós


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük