Mi az átok és mi a rontás?

Mi az átok és mi a rontás?

Átok és rontás tünetei 
Sokszor dobálózunk ezzel a két szóval és használjuk úgy, hogy igazán nem is tudjuk melyik mit jelent.
Átok és rontás bizony nem egy és ugyanaz. Most tisztázzuk e két kifejezés értelmét  mielőtt mélyebbre ásnánk ezen a területen belül.
Átok: a rontásnál erősebb hatású, mindenhez hozzá tapadhat a környezetedben (családtagok, tárgyak, ház, autó). Komplexen kihat az egész életviteledre, ilyenkor érezheted azt, hogy minden területen megrekedtél. Egyik fajtája a családi átok, ami átörökíthető, ezzel manapság ritkán lehet találkozni.
rontás: csak rád van hatással, környezetedre nem terjed ki. Főleg a csakrákat roncsolja, ezért gyakori a rontás okozta egészségügyi panasz, a szívcsakra érintettsége miatt pedig a párkapcsolati nehézségek.
Önátok. Amikor folyamatosan arra gondolsz, hogy úgysem fog sikerülni semmi, amikor már nem vágsz bele újabb dolgokba, mert rettegsz a kudarctól, vagy már eleve egy szerencsecsomagként gondolsz magadra, a folyamatos negatív rezgések körforgásába kerülsz. Egyrészt működésbe lép az önbeteljesítő jóslat, másrészt a saját aurádat blokkolod negatívan, és innentől nem kell csodálkoznod, ha tényleg nem sikerül semmi.
( Mi az aura? cikket megtalálod itt: http://afenykuldottek.hu/2017/03/18/az-aura/ )
Ki tehet rád rontást, vagy átkot?
Átkot, rontást nemcsak hivatásos modern fekete  „mágus” vagy fekete mágiát használó „boszorkány” küldhet megbízója ellenfelére vagy kiválasztottjára, hanem gyakorlatilag bárki, ha képes rá, hogy eléggé összefogja és irányítsa gonosz gondolathullámait. Ezért igazából soha nem tudhatjuk, van-e éppen készülőben ellenünk valamilyen, a kozmikus erőket negatív szándékkal mozgató támadás. Ám mielőtt bárki megrémülne, fontos megjegyezni, hogy az átlagosan erős aura képes az ilyen hatások kiszűrésére, legyengítésére, ha pedig valamiért sebezhetőbb állapotba jutottunk, saját felsőbb énünkhöz és spirituális segítőinkhez mindig fordulhatunk.
Mikor vagyunk a legsebezhetőbbek?
Általában éjszaka történnek a rosszindulatú hatáskibocsátások, mivel ilyenkor az áldozat nagy valószínűséggel alszik, s ezzel eleve fogékonyabb állapotban van.
Az aurán észrevehető ha átok vagy rontás van rajtunk?
Az átok, rontás alá vett aura fáradt, fénytelen, szennyezett lesz, rezgésszáma lecsökken, általános védelmi hibák keletkeznek benne. Az erőközpontok összetöredeznek, a teljes auratér tétova lesz, zavaros, gyakran fejkörnyéki részeknél is, ami idegen gondolatformák, vagy gyakrabban érzések jelenlétére utal.
a small voodoo doll covered in needles

Gyanús jelek hogy átok, rontás van rajtad

az életed valamilyen területén folyamatos az elakadás – valamilyen dologhoz, tárgyhoz, személyhez akkor is kötődsz, ha már nincsen vele karmikus adósságod vagy feladatod. Ez újabb karmákat, új törleszteni való sorsot generál, ami egy életút során nem kívánatos.
Egy csomó törekvésed kudarcba fullad,
az életed hosszú ideje nem alakul úgy, ahogy szeretnéd – Figyelj rá, ha egy ideje gyakrabban fordul elő veled, hogy apró háztartási balesetek érnek. Ha eddig képes voltál rendeltetésük szerint balesetek és hibák nélkül használni a tárgyaidat, de azok egyszer csak látszólag összeesküsznek ellened és a testi épségedet veszélyeztetik, arra utalhat, hogy van valaki, aki tudatosan, vagy akaratlanul a vesztedet szeretné, ártana neked.
Kezdj gyanakodni, hogyha a járművek, melyek a célba jutásodban segítenének, sorra mondják fel a szolgálatot.
Az, aki amúgy rendes, precíz és alapos vagy, mostanában mégis kiesnek a dolgok a kezedből? Elvesznek a fontos dolgok? Igen, ez jel lehet arra, hogy valaki a vesztedet akarja.
Mi számít gyakorinak? – A te életviteled, tevékenységed szerint gyakoribb
-rossz párkapcsolat- A szerelmi kötés egyfajta börtönt teremt, melyből a legjobb mielőbb szabadulni! Akkor, ha úgy érzed, hogy a párkapcsolatodban kihasználnak, ha méltatlan helyzetben vagy, ha nem akar beteljesülni a szerelmed, a a párod folyton hűtlen, vagy féltékenykedő, akkor ez bizony gyanús lehet …
A LEGGYAKORIBB mágia, mert egy csomóan elrontott, “csináld magad” mágiákkal kísérleteznek, ami igen veszélyes. Nagy hozzáértés kell hogy ezeket le lehessen pucolni valakiről!
Figyelj fel rá, hogy ha párkapcsolatodban folyamatosan kudarcok vannak, lehet, hogy van rajtad valamilyen ártó hatás.
-halmozott egészségügyi problémák
-semmi problémád nincsen, de gyanakszol valakire, hogy rosszat kívánt neked (ilyenkor a legjobb kérni a rontás vizsgálatot, mert még nem alakultak ki a negatív tünetek)
Az átkok, rontó gondolatok közös vonása, hogy apró kicsi dolgokkal is jelen vannak az életünkben. Vegyük ezeket észre! Néha nem megy mélyebbre, megmarad ezen a bosszantó szinten. Máskor pedig egészen átszövi és tönkreteszi az életet, vagy annak egy fontos területét. Minél jobban elharapódzik, annál nehezebb szabadulni tőle.
Kérd mindig szakember segítségét!
Itt tudnak neked segíteni, ha átok, vagy rontás van rajtad, de ha csak a gyanú merül fel benned, akkor is érdemes A Fényküldöttekhez fordulnod!
Írta: M. Borbála
Szerk.: Somogyi Diána

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Mi az átok és mi a rontás?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük