Heti horoszkóp (2017.04.03-2017.03.09-ig) Evita Jósnőtől

 

Heti horoszkóp (2017.04.03-2017.03.09-ig) Evita Jósnőtől

 KOS:  Oldódj föl, valamit hagyj befejeződni….Valami újnak merj nekivágni és játékosan kipróbálni, nem görcsölve, hanem azzal a tudattal, hogy az égiek Veled vannak-az energiáival mindent megtesznek céljaid eléréséért.

BIKA: Ebben az időszakban számíthatsz pozitív jellegű változásokra…. jó munkahelyi légkör, bizalomban gazdag együttműködés, üzleti társulásba lépés…Alkalmas új üzleti kapcsolatok kiépítésére……Realitás érzékedet igyekszel erősíteni, új utakat keresel.

IKREK: Most jönnek a komoly dolgok. Ezt a szó legjobb értelmében vedd! A Rád váró időszakban a helyükre kerülnek a dolgok, komolyan megtalálod a helyedet a világban és ráébredsz arra, hogy igazából mi a fontos! Vizsgáld meg, hogy hivatásodban, magán életedben a belső tartalom és a külső forma mennyire van összhangban egymással…

RÁK: Hangolódjál rá a célodra, fókuszáld arra az energiáidat, amiket elakarsz érni, ne pedig arra amit nem akarsz….Ne tévesszenek meg az üres külsőségek! Kutasd fel a rejtett értelmeket. Enged,hogy a mélyebb Hit vezessen.

OROSZLÁN: Tiszta hittel vágj neki ennek az időszaknak, minden okod megvan a bizakodásra, ráadásul kitűnőek az esélyeid valamilyen értelmes cselekedetre vagy élményre. Ne hallgass a hiú ígéretekre, az üres frázisokra….. Keresd azt, ami tartalmas és keressed a rejtett belső értékeket….

SZŰZ: Ez az időszak fontos fordulópont lehet az életedben. Akár elmúlik valami, akár a tartalom és a forma merül ki, akár búcsúzni kell, hiszen már régóta érzed, hogy olykor a legnagyobb erőfeszítések is hiába valóak. Hagyd végérvényesen megad mögött a rossz és káros beidegződéseket és mond búcsút mindennek, aminek nem veszed hasznát.

 MÉRLEG: Minél tudatosabban és határozottabban bontod le az elavult struktúrát, annál hamarabb és tisztábban mutatkozhat meg az új……Mert véget ért valami, elmúlt, elfogyott, talán örülsz is, hogy végre valahára vége van, de azért rossz érzést okoz, hogy le kell mondanod valamiről ami, így vagy úgy sokat jelentett Neked……Ha belenyugszol a világ folyásának rendjébe, akkor végeredményben szabadságot és megkönnyebbülést kapsz még akkor is, ha jelen pillanatban ezt nehezen képzelnéd is el….

SKORPIÓ: Minden végben ott kezdődik egy új kezdet is…..Személyes kapcsolataid terén mutatja, hogy egy fejlődési szakasz véget ért, amely leggyakrabban egy kapcsolat (szerelmi vagy üzleti) felbomlását is jelenti… Ha nem vagy képes elbúcsúzni, ellenállsz a változásnak, düh és kétségbe esés szivárog belső világodba.


NYILAS:
Színre kerülnek régi ötleteid, eltemetett vágyaid, régóta dédelgetett elképzeléseid…… A mi megvalósítható, azt csakugyan valósítsd is meg, a felesleges ballasztot azonban dobjad ki! Ne enged ki a kezedből a vezérfonalat mindaddig, amíg az elképzeléseid valóra nem válnak.

BAK: Ez az időszak azt mutatja,hogy az anyagi biztonságod kérdései foglalkoztatnak. Serény munkás légkört jelenít meg, amelyben következetességgel és kitartással, szolid, hasznos üzletek köttetnek …..Rámutat jó érzékedre értékes alkalmakkal kapcsolatban arra, hogy kész vagy tudatosan, siker és jövedelem orientáltan dolgozni….

VÍZÖNTŐ: Érett magatartást veszel fel kapcsolati szinteken, már elutasítod a rossz kompromisszumokat. Vannak lépések amelyeknek nincs jövőjük…. A jelenlegi zűrzavaros viszonyokból azonnal törj ki! Ami kergetünk az menekül előlünk-legyen az pénz, munka, szerelem, bármi…..


HALAK:
Szakmai téren szakma váltás vagy újrakezdés előtt állsz, itt szóba jöhet szociális jellegű, gyógyító munkától kezdve médiális képességeidnek megfelelő feladatok, amelyek lehetőségként is felmerülnek, a döntés mindig a Tiéd. A munkád területén fontos, hogy a szívedre hallgass!

Írta és a horoszkópot készítette: Boda Éva, Evita Jósnő

 

Evita Jósnő elérhetőségei: http://afenykuldottek.hu/2017/03/14/evita-josno/
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük