Riport Evita Jósnővel

 

Riport Evita Jósnővel

 

Riporter: Köszönöm kedves Evita, hogy elfogadtad a felkérésem, pedig tudom, hogy sok dolgod van, sokan keresnek.

Riporter: Első kérdésem, hogy mióta jósolsz?

Evita Jósnő:  Kb.30 éve foglalkozom jóslással. Először a barátnőmnek jósoltam meg a nagy Ő-t. Mai napig tartó boldog párkapcsolatban élnek. Aztán, ahogy ez lenni szokott, futó tűzként terjedt a hírem és egyre többen jöttek.

 

Riporter: Érezted gyerekkorodban is, hogy különleges képességeid vannak?
Evita Jósnő: Igen, sokszor álmodtam meg illetve előre dolgokat eseményeket. Az állatokkal, különösen a cicákkal és a kutyákkal kerültem különös kapcsolatba;  a közelemben a legmérgesebb, legvadabb is “megszelidült”.
Riporter: Öröklött képességekkel rendelkezel? Ha igen, akkor ettől könnyebbnek vagy nehezebbnek érzed az életed?
Evita Jósnő: Anyai dédnagyanyám kiválóan értett a gyógyfüvekkel való gyógyításhoz, azonkívül jósolt is. Emlékszem, mikor megtaláltam a jóskártyáit (cigánykártyából )jósolt, órákig nézegettem, nem tudtam letenni. Valószínű, innen ered a szerelem a cigánykártya iránt.
Riporter: Ha halált vagy súlyos tragédiát látsz, azt elmondod a jósoltatónak? Hogyan lehet ezt a témát kezelni?
Evita Jósnő: Igen elmondom, igyekszem felkészíteni az ügyfelet. Hiszek benne, hogy a tragédiák sokszor elkerülhetőek, illetve tompíthatók. Hiszen sokszor mi magunk vagyunk az előidézői.
Riporter: Mi a legszebb emléked jóslásaid során, amikor tényleg látszott, hogy sokat segítettél?
Evita Jósnő: A szomszédasszonynak tragikus körülmények között meghalt a kilenc éves kisfia. A házassága romokban és egyáltalán az egész élete. Az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta. Láttam, hogy a házassága még menthető. Akkoriban a férje szenvedély beteg volt, játékautómatákba szórta el az összes pénzét. Rávezettem, hogy a Te feladatod most az, hogy, segítő kezet nyújtsz a férjednek, szüksége van Rád. A férje az Ő segítségével kigyógyult a szenvedély betegségéből, boldog párkapcsolatban élnek. A feleség is megtalálta a hivatását, Hellinger féle Családállítással foglalkozik.
Riporter: Hiszel a csodákban, láttál e különleges dolgokat, szellemeket, Angyalokat, tündéreket, amiket szívesen elmondanál az olvasókkal?
Evita Jósnő: Évekig küzdöttünk azzal a problémával, hogy nem estem teherbe. Orvostól – orvosig jártunk. Elfogyott a Hitem, nem hittem már benne, hogy Anya leszek. Egyik éjjel megjelent álmomban Mihály Arkangyal. Megnyugtatott, türelemre intett és megmutatta a kisfiamat. Megnyugodtam, nem akartam már olyan görcsösen teherbe esni. Még az év karácsonyán megszületett a kisfiam.
Riporter: Mikor körülbelül és hogyan szerettél bele az asztrológia tudományába? Te csinálod a honlapra a horoszkópelemzéseket is ez által.
Evita Jósnő: Pár évvel ezelőtt szerettem bele az Asztrológiába. Akkoriban nagyon rossz passzban voltam. Segített megismerni és elfogadni Önmagamat, ezáltal nyitottabb és elfogadóbb lettem másokkal szemben is. Olyan egyszerű lett minden. Helyükre kerültek a dolgok.
Riporter: Családodon belül mások is foglalkoznak ezotériával vagy vannak különleges képességeik
Evita Jósnő: Jelenleg csak én de remélem, hogy tovább tudom adni a tudásomat.
Riporter: Melyik a kedvenc idézeted, aminek szerinted az olvasóid is örülnének pozitív tanácsként tőled?
Evita Jósnő: Müller Pétertől:”Az igazi szeretetet nem adjuk vagy kapjuk,az van.”
Riporter: Mit üzensz az olvasóknak, hogy miért téged válasszanak, miben vagy a legjobb?
Evita Jósnő: Párkapcsolati, szerelmi, szülő – gyermek kapcsolatokban. Jómagam is boldog párkapcsolatban élek, szeretetteljes kapcsolatban vagyok a gyerekeimmel. Na de nem mindig volt ez így, hosszú út vezetett idáig. Ezért is érzem magam hitelesnek és tudok segíteni a hozzám fordulóknak.
Riporter: Köszönöm szépen a válaszokat! Örülök, hogy időt tudtál rá fordítani! “

 

Riporter: Somogyi Diána

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük