Heti horoszkóp (2017.04.10. – 2017.04.16-ig) Evita Jósnőtől

 

Heti horoszkóp (2017.04.10. – 2017.04.16-ig) Evita Jósnőtől

 KOS: Ha nem lépsz tovább, akkor a gyáva konfliktus kerülésed áldozatává válsz, amelyért magas árat kell fizetned! A küszöb alatt felhalmozott agresszió sokszoros erővel tör ki és olyanon találod kiadni, aki nem tehet semmiről! Lépj tovább……

BIKA: Szélesebb értelemben az új kezdetek lehetőségét mutatja, egy előnyös időszak bekövetkeződését jósolja, amely során szakmai elképzeléseidet megvalósíthatod és az elkészíthető, értéküket hosszú távon megtartó dolgok iránti érzéked tovább erősödik….

IKREK: Az elkövetkezendő időszakban minden korábbinál több fegyelmet, kitartást és következetességet csiholsz ki önmagadból. Vizsgáld meg, hogy mely céljaidat tartod különösen fontosnak és hogy ezek közül melyeknek szenteled a következő időszakot. Varázsszó: A rugalmas következetesség!

RÁK: A belső tapasztalatok külső változásokhoz vezetnek és ha elfogadod a vég szükségszerűségét, akkor a teljesség érzésével a szívedben veszel búcsút életed eddigi szakaszától. Muszáj, hogy megértsd, mennyire fontossá vált itt és most az elengedés számodra, hogy végre valóban a Te saját utadat járd a Te saját életedet éld!

OROSZLÁN: Boldog időszak következik a kapcsolatotokban, ha kihasználod az elötted álló lehetőségeket……. Segíts partnerednek abban, hogy felismerje és a lehető legjobban kiaknázza ezeket a lehetőségeket, amiket most a Találkozásotokkal az Univerzum nektek adott….. Egésszé nőttök össze és teljességet alkottok.

SZŰZ: Szenvedő ember áll most Veled szemben, aki komoly válsághelyzetbe került, s lehet, hogy ez épp a kapuzárás előtti pánik…..Mindenképp az az érzése, hogy megvan kötve a keze és nem tehet mást, mint, hogy reménykedve vár egy szebb időszak beköszöntére……Te vagy az, aki segíteni tud neki ebben…..

 MÉRLEG: Egy jól működő kapcsolatot annyi – annyi minden árnyalja még, főként a hozzáállásunk önmagunkhoz, a kapcsolathoz, a párunkhoz az élethez….. Ha Te hiszel önmagadban és nem rendeled alá magadat a kapcsolatban, mert ha Te alatta vagy Ő fölötte, akkor elcsúszik egymás alatt -fölött, kapcsolódási pont kizárólag egy egyenrangúságon alapuló kapcsolatban van!

SKORPIÓ: Sikeresen feloldottál az eddigi cselekedeteiddel egy előző életbeli karmikus adósságot és most lehetőséged nyílik egy igazán tartós, kölcsönös szerelem megélésére….. Lehetségesek még ingatlannal, költözéssel, utazással helyváltoztatással kapcsolatos események…..


NYILAS:
 Törekedj a csoportos munkálkodásra arra, hogy tartozz valamilyen közösséghez, menj el egy bemutatóra, egy előadásra, vagy egy olyan rendezvényre, ahol hasonló gondolkodású emberek vannak jelen. Ebben az időszakban valamilyen kellemes meglepetésben lesz részed, esetleg megismerkedsz valakivel, akinek nagy szerepe lesz a jövődet illetően…..

BAK: Erőteljes időszak számodra,háttérben zajló események megmozdulnak,olyan aspektust alkotva amely épp azt vonzza, amit mindannyian keresünk, jó szerencse, egészség, boldog párkapcsolat esélye és jövedelmező kapcsolatok….. Derűlátásod és humorod, hű barátokat és támogatókat szerez számodra…..

VÍZÖNTŐ: Pazar ötleteid lehetnek, ám annyira villanásszerűek ,hogy jó ha tartasz magadnál még éjjel is-papírt-tollat, hogy gyorsan le tud írni, mert ahogy jött úgy el is illan. Energiaszinted szinte kézzel foghatóan megnövekszik és fizikai vitalitásod folytán Te még akkor is versenyben maradsz, amikor versenytársaid pihenni térnek. Vonzó személyiséged, jó ötleteid szimpatikusak mások szemében…. 


HALAK:
 A szakmai siker fokozatosa jön ebben az időszakban de csak kitartásod és elszántságod révén…… Előnyödre válik hitednek, szemlélet módodnak építő jellegű, pozitív alkalmazása. Végtére is alap meggyőződéseink határozzák meg számunkra a valóságot. Ha sikerül megtartanod a derűlátásod, még hatalmas változások közepette is, akkor megnyered a játszmát.

Írta és a horoszkópot készítette: Boda Éva, Evita Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük