Otthonod a lelki békédért

 

Otthonod a lelki békédért

      A gyertyák fontos szerepet töltenek be lelki béke megteremtésében.
     Minden kedélyállapotot más és más gyertyával tudunk orvosolni, vagy épp megerősíteni.
Most pár ötletet adunk, hogy melyik  gyertya milyen lelkiállapotot erősít, illetve gyengít meg .
1. Ha nem elég szenvedélyes a párkapcsolatod, akkor helyezz el két piros gyertyát az otthonod jobb szélső területén, valamint a hálószobában. Gyújtsd meg a gyertyákat naponta két alkalommal, ám győződj meg róla, hogy azok egymás mellett párhuzamosan helyezkednek-e el, mert ez szimbolizálja az intimitást.
2. Ha elhanyagoltnak érzed magad, akkor  helyezz el kilenc piros gyertyát az otthonod legvégső felének középső részén. Gyújtsd meg a gyertyákat naponta egyszer, lehetőleg a nappali órákban.
3. Ha nincs célod, akkor helyezz el a kandalló nyílásában néhány gyertyát és gyújtsd meg őket legalább egyszer egy héten.
4. Ha úgy érzed otthonod valamelyik szobája  lehangol,akkor  helyezz el három zöld gyertyát a bejárat közelében. Ha szereted az illatos gyertyákat, akkor válassz friss illatúakat, mint például a levendula, a borsmenta vagy a bergamott.
5. Ha lelkesedésed alább hagyott, akkor  helyezz el kilenc piros gyertyát az otthonod baloldalának középső részén és gyújtsd meg őket minden reggel.
6. Ha úgy érzed életed unalmassá vált, akkor tegyél nyolc db kék színű gyertyát az otthonod legközelebb eső bal sarkába és gyújtsd meg őket naponta egyszer, lehetőleg az esti órákban.
7. Ha egészségi gondjaid vannak, akkor helyezz öt sárga gyertyát a konyhaasztalra és gyújtsd meg őket naponta egyszer. A robusztusabb, szögletes gyertyák a legmegfelelőbbek erre a célra.
8. Ha túlságosan másra támaszkodsz, nem vagy elég önálló, akkor  helyezz egy kerek gyertyát a fürdőszoba bejáratához és gyújtsd meg naponta egyszer. Ha szereted a nyugtató illatú gyertyákat, akkor válassz például muskátlit.
9. Ha életed során olyan helyzetbe kerültél ahol nem érzed jól magad, akkor helyezz el hat magas gyertyát az otthonod legközelebbi sarkában és gyújts meg őket naponta egyszer, lehetőleg este. Ahogyan a gyertya leég, úgy érzed majd magad te is egyre szabadabbnak.
10. Ha életed csak a munkáról szól és nem találsz már benne örömet, akkor boldogságod visszaszerzése érdekében helyezz el hét gömb alakú fehér gyertyát az otthonod középső részén, a jobboldalon és gyújtsd meg őket naponta egyszer, lehetőleg a kora esti órákban. Ha szereted az illatos gyertyákat, válassz friss illatokat, mint például narancs vagy citrom.
Írta: M. Borbála
Szerk.: Somogyi Diána

 Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 


 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük