Fűszeres lazac ropogós uborkával – Hawaii étel

 

Fűszeres lazac ropogós uborkával – Hawaii étel

 

Hozzávalók:

  • 3 – 4 db. friss lazac – vágjuk fél ujjnyi apró kockákra (lehet lazac vagy sushi hal is, ha azt jobban szeretik)

    Kép forrása: http://3.bp.blogspot.com/-pboqgHOb8MA/UKKSfGw-xVI/AAAAAAABmYo/6P5JlkI-30s/s1600/IMG_0431.JPG
  • 1 db. közepes nagyságú uborka (kígyóuborka vagy csemegeuborka)
  • 1/4-ed kisebb fej vöröshagyma vékonyra szeletelve
  • 1 vagy 2 evőkanál apróra vágott chilli
  • 5 – 10 apróra koriander, amit apróra vágunk
  • 1 evőkanál szójaszósz – a kezdéshez
  • 1/2 evőkanál chillis – fokhagymás krém
  • 1/2 evőkanál pirított szezámolaj
  • 1/2 friss citrom vagy lime leve
  • 1/2 teáskanál cukor
  • ételízesítő és fűszerek ízlés szerint

 

Elkészítési idő:  kb. 20 -30 perc

 

Figyeljen arra, hogy kb. egy időben tegye fel párolni a rizst, amikor a zöldségeket és a halat elkezdi elkészíteni.

 

Elkészítés:

Keverjük el a hozzávalókat egy nagy tálba, majd adjuk hozzá az ételízesítőt. Óvatosan keverjük össze.

Nagyon finom a párolt rizzsel és a fűszeres szusival így, az egész összhatás.

 

Fordította és szerk.: Somogyi Diána

 


    Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

Tiszta Szem Jósnő

 


 

Valentina Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük