Hawaii fokhagymás csirke

 

 

Hawaii fokhagymás csirke

 

Hozzávalók

A fokhagymaszószhoz:

 

Csirke és a bevonat:

  • 1 és 1/2 csont nélküli csirkecomb darabokra vágva
  • 3/4 pohár liszt
  • 1/4 bögre kukoricakeményítő
  • bors

 

Elkészítés

  1. Egy közepes edényben keverje össze a mártással a hozzávalókat és forralja fel, majd párolja, amíg a cukor fel nem oldódik. Vegye le a sütőről – gázról és tegye félre.
  2. Keverje össze a fokhagymaöntetet a kukoricakeményítőt sóval és borssal.
  3. Pácolja egy kis fokhagymás lével a csirkét, majd öntse rá a lisztet.
  4. Süsse át jól a csirkét
  5. Rázza fel a felesleges olajat és mártogassa bele a csirkét, majd tálalhatja.

 

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána

 


     

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Ria Jósnő

 


Emcsy Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük