A betegség hajója – Gyógyító mágia

A betegség hajója – Gyógyító mágia

Ez a módszer a természeti mágiákhoz tartozik, mivel teljes egészében a természet- és saját energiáinkkal dolgozunk, nincs szükség hozzá ceremonális mágiára. A természet fantasztikus, erős energiái egészítik ki a saját energiáinkat. Vannak, akiknek vannak különleges képességeik, náluk az energia jóval nagyobb. Az átlagemberek életében is jelen van, még, ha nem is használják, ott van kisebb mennyiségben.

Ez a mágiát bárki elvégezheti.

     Mágia menete:

  •  Keress egy kisebb fadarabot és vésd rá a problémáidat, vagy ha nincs késed, könnyebb tollal, akkor tollal írd rá a gondjaidat. Használhatsz szimbólumokat is, amikről tudod, hogy az adott problémáidat jelképezik. ( A vésés egyébként hatásosabb.)
  • Amíg karcolod, vagy írod a gondjaidat a fadarabra, addig összpontosíts azokra, amiket gondolsz és vésel – írsz. Add át a gondokat a fadarabra!
  • Amikor végzel, tedd a fadarabot egy folyó víz tetejére és hagyd ott. Ne nézz vissza!

Ez a mágia segít megszabadulni negatív dolgoktól az életedben, rossz szokásoktól stb.

 Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Boszorkány Jósnő)


     

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.


A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg
Yana Boszorkány Jósnő

Evita Asztrológus Jósnő
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük