Koráll kastély Floridában

 

Koráll kastély Floridában

 

Kép forrása: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a0/0d/90/a00d901ecab5bb3971102c80ae9ef23f.jpg

A esküvő előtt egy nappal a vőlegényt, Edward Leedskaln-t elhagyta menyasszonya Agnes Skuvst arra hivatkozva, hogy tuberkulózist kapott. Amint a házasság le lett mondva, a volt menyasszony állapota spontán gyógyulásnak indult és arra hivatkozott, hogy mágneses kezelés segített neki.

Edward 28 hosszú évig építette a korall / kagyló kastélyát Floridában a szeretett nőnek, miközben egyszer elszállíttatta az eredeti helyéről a véglegesre, ahol jelenleg is áll és múzeum, ami lett belőle.

 

 

 

1940-ben a kastély 5 méter magas volt kb. Edward (Ed) mivel senkinek sem árulta el, hogy hogyan készítette az épületeket.

Korall kastély este – Kép forrása: http://1.bp.blogspot.com/-u4U6L5Iheas/U8L7nZfgImI/AAAAAAAAOrE/zsYufaUNzrI/s1600/Coral+Castle+night+02.jpg

Ed mindent saját kezűleg készített egyedül az elhagyott szerelméért, mert be akarta bizonyítani, hogy mennyire szereti.

A történetet rejtély fedi. Egy biztos: a kastély egy férfi őszinte szerelméből épült egy lánynak, aki elhagyta házasság előtt egy nappal.

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána ( Yana Boszorkány Jósnő)

 


 

      Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Valentina Jósnő

 


Haniel Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük