Töltsd fel magad energiával!

Töltsd fel magad energiával!

A következő egyszerű feladat a fehér mágia egyik egyszerű gyakorlata arra, hogy aki lemerül, fáradtnak érzi mag.t könnyedén fel tudja magát tölteni a napfény és kettő ékkő segítségével. Fontos, hogy legyen napfény, senki se esős időben próbálkozzon, mert abból nem lesz semmi.

Szükség van egy rózsakvarc- és egy hegyikristály féldrágakőre, valamint napfényre. 

A rózsakvarcot tartsd a bal tenyeredben, a hegyikristályt pedig a jobb tenyeredben. Annyit érdemes tudni, hogy a jobb kezünkkel adjuk át az energiákat, míg a bal kéz a befogadókéz. A hegyikristály olyan féldrágakő vagy ásvány, ami  megsokszorozza a használja energiáit, ahogyan felveszi a környezete energiáit/rezgéseit és azokat szintén megsokszorozva bocsátja ki magából.

 Így tudsz feltöltődni: 

Vedd a bal tenyeredbe a rózsakvarcot, jobb tenyeredbe a hegyikristályt a napfényben és térd ki a kezeidet kétoldalt, majd nyisd ki a tenyereidet, hogy a napfény érje őket és feltöltse.

Hunyd le a szemeidet és csak a nyugalomra és a pozitív energiákra való feltöltődésre gondolj. Képzeld el, hogy arany színű fény árad a köveidbe, azokon keresztül pedig a szervezetedbe.

Állj így pár percig, míg érzed, hogy az energia átjárja és feltölti a szervezeted. Ennyiből áll és nincs tovább. Ez egy egyszerű, könnyű és hatásos természeti fehér mágia.

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Boszorkány Jósnő)


     

       Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.


A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg
Yana Boszorkány Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük