Heti horoszkóp (2017.05.01.-2017.05.07-ig) Evita Jósnőtől

 

 

Heti horoszkóp (2017.05.01.-2017.05.07-ig) Evita Jósnőtől 

 KOS: Számodra ez a megújulás hete, hatalmas lelkierővel fűszerezve,e ljött az álmok megvalósításának kezdeti ideje, neki lehet készülődni, viszont fogad el azt, hogy egyedül nem tudsz olyan sikert elérni, mintha valakivel ha nem is társulsz, de elfogadod azt a tudást, eszközt és segítséget, amit ő tud nyújtani Neked….. Ez az időszak végre elhozza számodra az újjászületés lehetőségét. Egy meglehetősen nehéz időszak után……..

BIKA:  Van úgy, hogy akadályok tornyosulnak eléd. Van úgy, hogy döntéseket kellene hoznod és nem érzed képesnek Magadat. Van úgy, hogy csak a kudarcaidra koncentrálsz és beszűkülten nézel a jövő felé. Nos ilyenkor egyetlen feladatod van, figyelmedet Önmagadra fókuszálni és végig listázni az eddig elért sikereidet. Rá fogsz jönni, hogy mennyi minden sikerült az életedben….. Egy dolgot mindenképp vés a fejedbe: Nincs rossz döntés, csak Tapasztalás van! Mindannyian szabad akaratot kaptunk. Szabad vagy, ha nem érzed magad annak, nyisd ki az ajtót amelyet bezártál!

IKREK: Első pillantásra olyan érzésed lehet, mintha összeütközni látszódna Ég és Föld. Az előtted álló időszakban hatalmasnak tűnő problémákkal találod szembe magad, de előre szólok, a helyzet nem annyira szörnyű, mint amilyennek első pillanatban megítéled. Felnagyítva érzékeled az eseményeket és hajlamosabb lehetsz rosszabbnak ítélni dolgokat, mint amilyenek azok valójában. A “félelmetes mumusról” azonban rövid időn belül kiderül, hogy vaklárma, Te pedig ha ezzel nem vagy tisztában, könnyen túl reagálhatod az eseményeket. Tartsd szem előtt, hogy amitől ebben az időszakban kiborulsz, valójában csak egy délibáb!

RÁK: Ennek az időszaknak a fő üzenete, hogy ne told magad előtt a teendőket a végtelenségig. Most ne halogass olyan dolgot, amiről közben Te is tudod, hogy már rég el kellett volna intézni. Ha ebben az időszakban nehéz helyzetbe kerülsz, annak nincs más oka, mint saját hanyagságod. Ráadásul, közben pontosan tudtad, mit kellett volna tenned, csak nem hallgattál a belső hangodra…..

OROSZLÁN: Követtél már el rengeteg hibát, vétkeztél rengetegszer…… és mindig megkaptad a lehetőséget is a helyre hozásukra…….. és ha nem élsz vele, újra és újra mész körbe ugyan azon a minőségű problémán, egészen addig, amíg végül rá nem jössz meg nem tanulod, hogy hogyan is hozhatod helyre……,amikor egy adott élethelyzetet élünk meg, ne azzal foglalkozzunk, hogy ki a hibás, hanem azzal, hogy mit tegyél saját magad azért, hogy Emberhez méltó választ adj-saját magadnak a cselekedeteiddel……. Ami végett még évtizedek múlva sem kell szégyenkezned……

SZŰZ: Vannak élethelyzetek amikor be kell keményíteni mert másokért tartozol felelősséggel…… aztán eljön az idő,  amikor rádöbbensz, hogy hiszen Te saját magadért is felelősséggel tartozol…… nagyon nehéz eljutni utunk azon állomására, ahol már nem az elvárásoknak akarunk megfelelni……. Te csak haladj az utadon, amelyre a saját ösvényed vezet és ha keresztezi egymást utatok, akkor van az, hogy valamit át kell adnotok egymásnak…… és ez az együtt haladás tarthat, pillanatokig, évekig egy életen át-de abban a pillanatban véget ér, ahogy átadtátok egymásnak mind azt ami építő jelleggel működött az utatokra nézve….

 MÉRLEG: Ha már hűlni kezd a szerelem……., akkor bizony már napi szinten van a veszekedés minden apróságon és olyan dühösek vagytok egymásra, hogy már nem látjátok azt az embert akit megszerettetek, már csak a saját tüskéiteket látjátok…….. Hová lettek az érzelmek? És még innen is van újra kezdés……….. Ilyenkor egy befelé fordulásra van szükséged ahhoz, hogy megleld az utadat….. Vele vagy Nélküle…., de ez magányt követel…. és ebben a magányban fellelheted önmagadat, azt, aki valójában vagy…… elgondolkozhatsz azon, hogy mi vezetett idáig ehhez a helyzethez….

SKORPIÓ: Túl sokat vállalsz magadra, mindent egyedül akarsz megoldani….. Ez így nem működik, hagyd, hogy most Neked segítsenek, hidd el ha bizalmat adsz, lekerül a nehéz teher egy része rólad. Társad, családod, barátaid örömmel segítenek! Új kezdetek-akár régi kapcsolatban a megújulás, akár egy teljesen új ember vagy lehetőség lép be az életedbe…….


NYILAS:
 A probléma gyökere mindig abban leledzik, hogy annyi de annyi mindent várunk el a társunktól….., pedig csak az kellene, hogy azt ad neki. Amit elvársz Tőle a magad számára. Addig, amíg nem döntöd el, hogy mit is akarsz valójában, addig az égi segítőid sem tudnak segíteni…… Ám abban a pillanatban ahogy döntést hoztál a szívedből, minden Tanítód, Segítőd. Őrangyalod azon lesz, hogy segítse döntésed megválaszolását….

BAK: Tudod a párkapcsolat a Tudatodban jön létre….. Amíg Te nem hiszed el, hogy létre jön, addig nem is fog…és ez igaz minden másra is….,Ahogy ezt tisztázod önmagadban,nem azt amit nem akarsz,hanem azt amit elakarsz érni,akkor már a lehetőségek is sorra jönnek hozzád,hogy beteljesíthesd a vágyott célt….Azt ugye Tudod,hogy mit nem akarsz…,de azt tudod-e,hogy valójában Mit akarsz?Ezt tisztázd le itt és most önmagadban….

VÍZÖNTŐ: Nézz a csillogás mögé….. A Szeretést nem lehet pénzzel megvenni…. És ő letudta ennyivel.. Hisz milyen kényelmes számára…. Van a jól bejáratott élete pluszban még Te is a rendelkezésére állsz, épp akkor, amikor ő épp rád ér…. Nagy megalkuvó vagy ha ennyivel beéred…. Nem Fog Elválni!!! És ezt Te is tudod, érzed ott legbelül…. Ezért is vagy bizonytalan, mint maga ez a kapcsolat…. Te ebben a felállásban olyan vagy számára mit egy kényeztetni való öleb míg rád nem un. Vess véget ennek a kapcsolatnak és adj esélyt magadnak ahová vágysz tartozni, úgy igazán valakihez az Igaz Társadhoz, legyen részed az Igaz, Kölcsönös és Tartós Szerelem Áldásában.


HALAK:
 Ezekben a hetekben ellenőrizd saját makacsságodat, amely által tulajdonképp nem megoldod a felmerülő problémákat semmint okozod azokat. Átalakulóban van a Világ, benne a Te helyed is. Ez most a változás ideje. Hát változtass….

Írta: Boda Éva – Evita Asztrológus Jósnő
Evita Jósnő elérhetősége: http://afenykuldottek.hu/2017/03/14/evita-josno/

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük