Édes vöröshagyma sütőben – Francia recept
Hozzávalók:
- 2 doboz sűrített tejszínes gombaleves
- 1/2 bögre tej
- 4 spanyol hagyma (ami van otthon – vöröshagyma) karikákra vágva
- 2 bögre aprított Cheddar sajt
- 1 bögre burgonyás chips összetörve
- 1/2 teáskanál só
- bors ízlés szerint
- paprika
Elkészítés:
Melegítse fel a sütőt 350 °-osra.
Keverje össze a leveset és a tejet egy kis tálban, majd szórja meg sóval és borssal.
Egy olajozott tepsinek az aljába tegyen végig hagymakarikákat. Szórjon rá sajtot, utána a chip darabokat. Ezek után ismét a hagymakarikák jönnek, sajt….. így rétegezze a hozzávalókat sorban.
A végén öntse rá a leveskeveréket a tetejére, fedje le és süsse kb. 45 percig.
Vegye le a fedelet, szórja meg paprikával, majd tegye vissza sülni még 15 percet.
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply