Gyógyító mágia

Gyógyító mágia

Kép forrása: https://www.obadis.com/media/catalog/product/cache/2/image/480x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/manuell_picture2-19830/Hansgrohe-ShowerSelect-15762000-ShowerSelect-thermostatic-mixer-for-concealed-installation-for-1-function-chrome.jpg

A mágiának többféle fajtája van. Vannak nehéz, ceremonális mágiák, káoszmágia is, amikor valaki nem tud semmit, csak össze – vissza próbál hatást gyakorolni az Elemekre és mágiát elérni. Létezik az híres kelta mágia és a természetmágia is. A következő mágia az utóbbi kategóriába tartozik.

Bárki elvégezheti a gyakorlatot, akik szellemileg egészségesek.

Akik betegek fizikailag vagy lelkileg, érdemes ezt a természeti mágiát elvégezniük többször, amikor csak úgy érzik, hogy le vannak gyengülve.

Mágia menete: Egyedüli segédeszköz Önmagad lesz és fürdő, ahol fürdőrózsával zuhanyban vagy akár kádban állva ki/le tudod mosni magadról a negatív energiák és betegségeket.

Képzeld el, hogy amint a vízsugarak a bőrödhöz érnek a fejtetődtől egészen a talpadig, onnan pedig a lefolyóba vezetik le a betegségedet! Képzeld el, hogy a víz átvezeti a betegséged és a lefolyóba érve megszűnik létezni az életedben! Nem csak TE kellesz ehhez a természeti mágiához, hanem a saját akarat erőd és a saját képzeleted is. különben nem fog menni, ha nem képzeled el és nem hiszel benne!

Amikor a víz érinti a bőrödet, képzeld el, hogy a negatív energiák, a betegség szürkére vagy szürkésfeketére színezik a vizet, ami lefolyik rólad a lefolyóba és a víz magával viszi a bajaidat! Kívül – belül megtisztulsz.

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Boszorkány Jósnő)


        Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.


A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Yana Boszorkány Jósnő


Evita Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük