Heti horoszkóp (2017.05.15.-2017.05.21-ig) Evita Jósnőtől

 

Heti horoszkóp (2017.05.15.-2017.05.21-ig) Evita Jósnőtől 

 
 KOS: Az örömteli események sem az igaziak Társtalanul…. Más a magány és más a Társtalanság. Amikor már túl régóta vagy társtalan, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen sérelmeket dédelgetsz még mindig, amellyel saját magadat korlátozod….

BIKA: Váratlan lehetőségek bukkannak föl, amelyek lendítenek a sorsodon, ha igénybe is veszed az alkalmakat, észreveszed az események pozítumait …. Mind azt ami már megvan, ami értékes, amit elértél, tanuld meg megáldani a mindennapjaidban és megőrizni….

IKREK: Mindenképp az intuíciódra hallgass, mert most észrevéteti azt is Veled ami mellett máskor simán elmentél volna…. Az ebben az időszakban rendszeressé váló meditáció segít rendbe tenni életed azon területeit, ahol kissé kaotikus állapotok uralkodnak….

RÁK: Fogadd el azt az ajánlatot, lehetőséget, amely megjelenik ebben az időszakban. Új kezdeteket hoz, hivatás, egzisztencia, karrier területén érdemes átgondolni az eddigi hozzáállásodat….. Ha Te nem lépsz tovább semmi sem változik….

OROSZLÁN: Amikor elérsz egy bizonyos kort tapasztalási szintet már megérted azt a embert is, aki gyűlölettel van irántad, mert tudod, hogy önmagában, önmagával vannak a problémái és még drukkolsz is neki, hogy sikerüljön megismerni önmagát, ne másokra vetítse ki mindazt, amit önmagában képtelen elfogadni….

SZŰZ: Mindig a jelenben legyél jelen, ha visszafelé mész, akkor a dolgaid is csak a régiek lesznek. Mert minden félelmed mögött ott tartják a kezükben a megoldást a segítők, akik csak azt várják, hogy Te elhidd, hogy ők ott vannak és segítenek Neked. Soha nem vagy egyedül…. A megújulás idejét éljük, élj ezekkel az energiákkal…..

MÉRLEG: Azt hihetnénk, hogy Ti egy kellemes békés páros vagytok. De ez közel sincs így. Sok türelmet és toleranciát igénylő kapcsolat a tiétek. Egyrészt el kell viselnetek a másik másságát, másrészt segítenetek, tanítanotok is kell egymást. Csak akkor maradhattok meg egymás mellett hosszú távon ha alaposan ismeritek saját magatokat és a másikat is….

SKORPIÓ: A nap most harmonikusan ragyog Rád. Internetről társasági eseményről való ismeretség elmélyülését hozhatja el számodra, ezért viszont még tenned kell. Nőiességed varázsa ragyog csak most már rá kell ébredjél Önönmagad csodálatos értékeire…..


NYILAS: 
Ebben az időszakban az új kezdeteket fokozottan érzed, ami eddig nem ok nélkül-akadályoztatva volt, most kissé igaz módosulva, ám zöld jelzést kap és e módosulások sokkalta jobban szolgálják a javadat, semmint ahogy azt előtte elgondoltad…. Tudod: Minden megoldódik!

BAK: Az az erős vágy ami mostanában nem hagy békén, nem csak úgy magától alakult ki, hiszen ez az Univerzum elrendelése, kövesd, valósítsd meg, mert tényleg minden eszközt a rendelkezésedre bocsát a megvalósításhoz. Az együtt érzés most nagy hangsúlyt kap, sőt, vizsgázol belőle az Univerzum előtt….

VÍZÖNTŐ: Ez az időszak most több kihívás elé állít. Nincs ínyedre ez a helyzet. De! Ha nem érnek az életünk folyamán kihívások, nem találkozunk megoldandó feladatokkal, akkor hogyan alakulna ki bennünk képesség, hogy túllépjünk saját határainkon, hogyan fejlődhetne probléma megoldó képességünk, ha nincsenek problémák….?


HALAK: 
Mostanában nehéz megkülönböztetned az álmokat a valóságtól. Hiszékenységed miatt könnyen becsaphatóbbá válhatsz. Nem jó időszak ez most szerződés kötésre, hosszabb távú elköteleződésre. A legjobb amit most tehetsz, ha kivársz. Hamarosan újból tisztán látsz és örülni fogsz, hogy nem követtél el meggondolatlan lépéseket….

Írta: Boda Éva – Evita Asztrológus Jósnő
Evita Jósnő elérhetősége: http://afenykuldottek.hu/2017/03/14/evita-josno/

 

 

 

 

 

 

 


Kép forrása: http://hunsci.com/WDF-668497.html
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Heti horoszkóp (2017.05.15.-2017.05.21-ig) Evita Jósnőtől

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük