Yum Nua – fűszeres marhahús saláta Bangkokból

 

Yum Nua – fűszeres marhahús saláta Bangkokból

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés: A marhahússzeleket lehet főzni vagy sütni is közepesen átsütve, hogy még puha maradjon és a húst vágja vékony szeletekre. A hozzáadandó hagyma mennyisége egyezzen meg kb. a hús mennyiségével. Jöhet a finom koriander egyik fele és a menta nagy része.

Tegye bele egy tálba a marhahúst, hagymát, koriandert, a halszószt, a chilipaprikát és a pörköltport. Adja hozzá a lime 3/4-ed részét.

Tálalja hidegen vagy melegen. – mindegy.

 

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő) 

 


     

       Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Zahra Boszorkány Jósnő

 


Tiszta Szem Jósnő

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.