Yum Nua – fűszeres marhahús saláta Bangkokból

Yum Nua – fűszeres marhahús saláta Bangkokból

Hozzávalók:

Elkészítés: A marhahússzeleket lehet főzni vagy sütni is közepesen átsütve, hogy még puha maradjon és a húst vágja vékony szeletekre. A hozzáadandó hagyma mennyisége egyezzen meg kb. a hús mennyiségével. Jöhet a finom koriander egyik fele és a menta nagy része.

Tegye bele egy tálba a marhahúst, hagymát, koriandert, a halszószt, a chilipaprikát és a pörköltport. Adja hozzá a lime 3/4-ed részét.

Tálalja hidegen vagy melegen. – mindegy.

Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő) 


     

       Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük