Heti horoszkóp (2017.05.22.-2017.05.28-ig) Evita Jósnőtől

 

Heti horoszkóp (2017.05.22.-2017.05.28-ig) Evita Jósnőtől 

 

 KOS: Indulj el nyugodtan azon az úton, amelyet megmutattak számodra az Égiek…. Nagyon jó kilátásaid vannak, kár lenne elszalasztani…. Használd ki ezeket a jó energiákat… .mind pénzügyileg mind egészségileg támogatnak most Téged….

BIKA:  Új életerők érkeznek most Hozzád, használd ki alaposan! Kedvez az idő az új dolgoknak, új dolgok születésének, amibe belekezdesz az termékeny talajba hullik, tehát jól gondold át, hogy mit vetsz, mert egy pár év múltán ennek terméseit aratod majd….. és nem mutogathatsz senkire….. mert Te vetettél…..

IKREK: Kedvező időszak ez most számodra, lásd magad előtt célod megvalósulását, érezd is át az örömöt, melyet okoz…. ez nagyon fontos hisz az érzelmeink képviselik a megvalósítás erőket…. Ha most rettegsz, pánikba esel, az csak a negatívumokat vonzza be hozzád, ám ha elhiszed, hogy igen is történnek csodák, akkor azok meg is történnek itt és most az Életedben…..

RÁK: Mihelyst tisztába kerülsz Önmagaddal, áttörve saját magad által felállított korlátaidat, a megoldás is megnyilvánul számodra. Itt az ideje a megbocsájtásnak, élj ezzel a lehetőséggel mert így nem tudsz tovább lépni….. Fontos, hogy függőségeidet-mások elvárásait -letedd és a saját magaddal szembeni elvárásoknak tegyél eleget végre!

OROSZLÁN: Ez az időszak egy olyan lehetőséget hoz el számodra, mely által, olyan kiteljesedést hozó munkát találsz, mely mind anyagi, mind szellemi téren megfelel számodra, tehetséged kibontakozhat, szerencsés időszak veszi kezdetét a munka, szakma, hivatás területén. Fontos, hogy a belépő lehetőségeket merd igénybe venni és ne ragaszkodj idejét múlt, visszahúzó, vélt biztonságot adó dolgokhoz…..

SZŰZ: Nagy valószínűséggel megtudsz valamit,ami nincs ínyedre….. Hirtelen váratlan hírek….. Bizonyos történések hatására kisemmizettnek érezheted magad, de jó lenne ha nem engednéd a gyűlöletet eluralkodni magadon…. Fogd fel az egészet szemlélet váltásnak, amire szükséged is van….. Az érzelmi problémák, fájdalmak most kikerülhetetlenek, szembe kell vele néznetek, a kedvesednek is, aki egy nagyon nehéz időszakát élheti nagy valószínűséggel…..

MÉRLEG: Romokban a reményeid….. annyi szépet vittél ebbe a kapcsolatba, annyi-annyi álmot és most érzed füstté válik….. nagy baj, hogy még csak meg sem tudjátok beszélni a dolgokat, hiszen a párod kitér minden beszélgetés elől, idegesen, durván reagál tisztázó, közeledési kísérleteidre. Te még mindig azt a régi férfit látod….. és reménykedsz…. Ne Tedd…. de ha még is, akkor tegyél még egy kísérletet kapcsolatotok megmentésére…. Veszíteni már semmit nem veszíthetsz, hiszen már a büszkeséged sincs meg-egy megalázkodó Nőt, nem tud a férfi megbecsülni…..


SKORPIÓ: Addig amíg ugyan úgy reagálsz egy ugyan olyan problémára, akkor Ne Várd a megoldást… . jársz körbe-körbe bekötött szemekkel, vakon csak a megszokás, berögzültségeid válaszolnak egy egy adott helyzetre, nem pedig Te! Ideje más nézőpontból vizsgálni az életedet, nem keseregni, nem ön sajnálni, hiszen láthatod, hogy az Égiek mindent megpróbálnak, hogy rávezessenek: Szakíts végre a Múlttal!! Kezdj el végre Te gondolkodni itt az ideje, más látásmód, más szemlélet váltás kialakításának…. mert az eddigi eredménytelen volt….. Nem a Te Utad…..


NYILAS: 
Tisztában kell azzal a tulajdonságoddal lenned, hogy hajlamosabb vagy sötétebbnek látni a dolgokat, mint amilyenek….. Túl aggódód az életedet és nem jut időd élni, hogyha mindig a félelmeidet helyezed magad elé, akkor állandóan az fog Veled szembejönni és ezen csak és kizárólag Te tudsz változtatni. Szemlélet váltásra van szükséged, a jó befogadó képességének kialakítására….. Félsz a sikertől, a boldogságtól, a hétköznapok szürkeségébe élsz és ha attól valami eltér, már félsz tőle, vagyis kivered a Sors kezéből a tálcát, ahelyett, hogy hálás köszönettel elfogadnád….

BAK: Javul életminőséged, önértékelésed és végre kitudod bontakoztatni Önmagadból mind azt a csodálatos értéket, amelyért igen csak megdolgoztál már eddig. Arra számíts, hogy hatalmas változást élsz meg mind külső mind belső szintjeidben….. Amikor ténylegesen rádöbbensz arra, hogy mind az amire gondolsz, ami egész napodon betölt, az valósul meg az életedben a sorsodban, hiszen azt vonzod be, akkor már a gondolat Teremtő erejét használod, saját és mások javára egyaránt…..

VÍZÖNTŐ: A hiba az annyit tesz, hogy elvétettünk valamit…..és ha elvétettünk, az Univerzum mindig megadja a következő esélyt a rendbetételére, ha már egyszer felfogtuk, hogy mit is kellene másként tenni….. Jelen helyzetedben inkább figyelj oda Önmagadra, kerülj tisztába Önmagaddal, a vágyaiddal, céljaiddal, mert az elkövetkezendő időszak változásokat hoz az életedbe…..


HALAK: 
Még várnod kell, türelemmel kell lenned…. Miért is nem használod kitűnő intuitív képességeid?Fejleszd spirituális szinteken önmagad! Ha Te nem hiszed, hogy jó irányt vesz az életed, akkor hogyan segítsenek akaratod ellenére az Égiek? Ideje, hogy elbúcsúzz az önsajnálattól, dolgozz a saját értékutadon, csodálatos értékeket, tehetségeket hoztál magaddal….

Írta: Boda Éva – Evita Asztrológus Jósnő
Evita Jósnő elérhetősége: http://afenykuldottek.hu/2017/03/14/evita-josno/

 

Kép forrása: https://www.anaclara.tv/wp-content/uploads/2013/11/IMG-WP-00483.png

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Heti horoszkóp (2017.05.22.-2017.05.28-ig) Evita Jósnőtől

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük