Savory csirke kesudióval Bangkokból

 

Savory csirke kesudióval Bangkokból

 

 

Kép és recept forrása: https://hu.pinterest.com/pin/454933999844306551/

Hozzávalók: 

  • 1 evőkanál apróra vágott, vagy darált fokhagyma
  • 2 evőkanál növényi olaj
  • 30 dkg csirkemell vékonyra szeletelve
  • 1 kis hagyma darabokra vágva
  • 1/2 bögre sült kesudió
  • 1/4 szárított chili, ami egy ujj hosszú kb. egész és sült
  • 1/4 bögre tavaszi hagyma, ami kb. 1 ujj hosszú
  • 1 evőkanál halszósz
  • 1 evőkanál osztriga mártással
  • 1 teáskanál sötét szójacukor
  • 1/4 teáskanál cukor
  • 1 piros hegyes chili átlósan szeletelve
  • friss koriander

 

Elkészítés: Pirítson meg fokhagymát közepes lángon, amíg szép aranybarna és illatos lesz. Adja hozzá a csirkét, amit előzőleg megfőzött.

Ezek után adja hozzá a vöröshagymát, a kesudiót, a sült chilit és a fokhagymát, majd keverje össze. Tegye hozzá a halszószt, az osztrigát és keverje össze a sötét szójamártással és cukorral.

Tálalja és díszítheti  chili szeletekkel és korianderrer.

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

        Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


A Fényküldöttek fényképe.

Timcsi Jósnő

 


A Fényküldöttek fényképe.

Szilvia Jósnő

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.