“A Barna Hölgy” szellem rejtélye

                                    “A Barna Hölgy” szellem rejtélye

Kép forrása: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/The-Brown-Lady-of-Raynham-Hall-urban-legends-234828_1020_1336.jpg

A híres Barna Hölgy rejtélye Angliából származik méghozzá Norfolkból, Raynham Hallban egy Townshend nevű kastélyból, ami egy őrgrófnő tulajdona volt. A híres szellemkép 1936-ban készült, ami körbejárta az egész világot. 

Több beszámoló érkezett arról, hogy látták a szellemet, amit jött le a lépcsőn, vagy “végigment” az első emeleti folyosón, valamint ki – be járt a hálószobákban.

A XIX. században Frederich Marryath kapitány vendégeskedett a Townshend családnál, aki akkor személyesen is megtapasztalta kísértet létezését, amire annyira kíváncsi volt.

A beszámolók szerint a Barna Hölgy szelleme általában csendes, senkit sem akar riogatni, máskor pedig fenyegető a tekintete, megijeszti a látogatókat még a szellemvadászokkal együtt is.

Többen vélték úgy, hogy a szellem a Townshend család rokona volt és Dorothy walpole volt a neve, akinek a portréja halála után is a falon függött.  Állítólag a hölgy depresszióban szenvedett (szerintem az kitaláció – a szerkesztő) és a bátyja Sir Robert Walpole Anglia miniszterelnöke lett 1722-ben.

Dororhy-tól elvált a férje és magával vitte a gyereküket. Állítólag az asszony leesett a lépcső tetején vagy lelökték és halála után is, azóta is keresi a gyerekét, akit elvettek tőle, amikor férje elhatározta, hogy elválik.

Feltételezhetően a Barna Hölgy azon a lépcsőn halt meg, ahol látták többen is és ott ragadt szellemként és a gyerekét keresi a kastélyban.

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


     

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük