Heti horoszkóp (2017.05.29.-2017.06.04-ig) Evita Jósnőtől

 

Heti horoszkóp (2017.05.29.-2017.06.04-ig) Evita Jósnőtől 

 KOS: Rendkívül független személyiség vagy, természetes, hogy Önmagad akarod megoldani a problémáidat, csak hát vannak helyzetek amikor ez nem megy….. Kérd Égi Segítőidet….. Vedd igénybe azt a hatalmas és hatékony segítséget, amit kaphatsz a tudatodon, szíveden keresztül….

BIKA: Most észre veszed azokat a lehetőségeket is, amik mellett nemrég még elmentél….Sikeres időszak ez a mostani, használd ki, mert most megalapozhatod az elkövetkezendő éveidet….. Most érdemes tanulmányokba, vállalkozásba fogni…. Azért a pihenésről se feledkezz meg. Túl sokat dolgozol….. Találd meg ebben is az egyensúlyt….

IKREK: Nagy változások érlelődnek benned, evégett nyugtalanabb és feszültebb is lehetsz, ne siettesd a dolgokat, azok őszre érnek be, vedd úgy ezt az időszakot mint az érés idejét. Szükség van a felhőkre is, esőre is ahhoz, hogy a gyümölcs beérve még ízletes is legyen….. Igaz kölcsönös szerelem léphet be az életedbe, amennyiben kapcsolatban élsz, elmélyülnek az érzelmek és egy magasabb szintre léptek…..

RÁK: Azért kellett most találkoznotok, hogy ráébredj a feladatodra: Szellemileg, Spirituálisan fejlődnöd kell, mert megrekedtél egy szinten, nem engedted el a dühöt, a csalódottságot és befolyásolható emberré váltál, aki sodortatja magát a jelenben, pedig egy csodálatos ember vagy és pont egy sorsváltási ciklusodat éled….

OROSZLÁN: Most van itt az ideje a döntésnek, nem tudod kikerülni sem Te, sem a Partnered…. Ne követelj, hanem Szeress! Mert eddig a probléma gyökere valahol itt volt….. Kezdeményezz, de Kérj… Ajánlj -lehetőségeket-alternatívákat….. Közeledj és ne követelj! Tudod néha észre sem veszed azt a gyöngéd szeretést, amivel a párod körbe vesz Téged. Hát vedd észre…. és díjazd! Dicsérj! Szüksége van a másiknak is arra, hogy szeressék, ne csak elvárd…..

SZŰZ: Azt érzed mostanában, hogy túl nagyok az elvárások Veled szemben-amiket szerintem Te saját magad állítottál föl, saját magaddal szemben….. Elég sok feladatott kell mostanában megoldjál, túl vagy terhelve egy kissé, lazíts időnként, mert ha nem töltekezel föl, nem bírod pszichikailag….

MÉRLEG: Jobb ha mostanában elkerülöd a pénzügyi manővereket, ne kockáztass, nem megfelelő ez az időszak banki hitel felvételére….. Amennyiben valamilyen vállalkozást szeretnél, azt jobb ha a következő évben realizálod, addig inkább az előkészítésével foglalkozz….. Talán el kell engedned végleg valakit az életedből, de ez egy Új útszakasz kezdete számodra, tehát ne marasztald sokáig a bánatot…..

SKORPIÓ: Vizsgáld meg valódi szándékodat, mennyire szeretnéd ezt a kapcsolatot visszaállítani és ha igen, azzal is tisztában kell lenned, hogy az már soha nem lesz olyan mint volt, legfeljebb új alapokra helyezve működne…. Ne akard marasztalni azt, aminek már mennie kell, hiszen már csak korlátoznak Téged…..


NYILAS: 
Nem sokára olyan új ajtók nyílnak meg előtted, melyeket már régen szerettél volna nyitva látni, ám az ideje még csak most jön el….. Addig is tedd meg a szükséges nagytakarításokat ott, ahol a legnagyobb szükség van erre, ne sajnálj semmit sem kiszórni, ami már csak ballaszt, visszahúzó erő…..

BAK: Szeresd kicsit jobban Önmagad, ami annyit tesz, tiszteld, becsüld Önmagad, bocsáss meg azoknak az embereknek, akik értékítélete és elvárása, még a mai napig is gátol Téged! Tegyél rendet a szívedben-új lendületet és irányt vesz az életed, csak hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok, ne küzdj a saját boldogságod ellen! Ne hagyd, hogy kishitűséged miatt a most kínálkozó lehetőségek, elússzanak….

VÍZÖNTŐ: Olyan embereket, lehetőségeket vonzol be,a milyen gondolatokat, érzelmeket sugároztál ki a nagyvilágba az utóbbi időkben…. Hát ezek köszönnek most vissza…. Válts nézőpontot, bízzál jobban saját intuíciódban és meglátod az Univerzum eléd rakja a jobbnál jobb lehetőségeket….


HALAK: 
Az elmúlt időszakban, rengeteg energiát fektettél be, hivatásodba, szakmai előremeneteledre. Ennek gyümölcse mostanában érik be….. Jobbnál-jobb lehetőségek, felkérések formájában. Égi Segítőid egyengetik utadat….. Szerencsés időszak veszi kezdetét mind a pénzügyi, hivatás, szakma és a párkapcsolat terén is! Régi álmok válnak most valóra! Megérdemled! Keményen megdolgoztál értük…..
Írta: Boda Éva – Evita Asztrológus Jósnő

 
 http://afenykuldottek.hu/2017/03/14/evita-josno/

2 thoughts on “Heti horoszkóp (2017.05.29.-2017.06.04-ig) Evita Jósnőtől

    1. Kedves Ágnes!

      Önnél lehet gond, mert tökéletesen van feltöltve a cikk. Telefonról nézi talán?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük