Padlizsán fokhagymával és chilipaprikával Taiwanról
Hozzávalók 2 személyre:
- 1 hosszú szál (ázsiai) padlizsán
- 1/4-ed teáskanál só
- 4 fokhagyma darálva
- 4-6 friss vörös chili vékonyra szeletelve
- 2 evőkanál szójaszósz
Elkészítés: Készítsen elő egy szál bambuszt gőz felett, forrásban lévő vízzel.
Vágja le a padlizsán végeit és hosszában vágja félbe. Szórja meg sóval és nézze tegye bele a forrásban lévő vízbe addig, még átpuhul a padlizsán. Ez kb. 8-10 perc. Vegye ki a vízből egy tálalóedényre és húzza le a padlizsán héját. Végül szórja rá a fokhagymát és a chilit és kész a tálaláshoz.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Boszorkány Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply