Padlizsán fokhagymával és chilipaprikával Taiwanról

 

               Padlizsán fokhagymával és chilipaprikával Taiwanról

 

 

Kép és cikk forrása: http://www.theepochtimes.com/n3/epochtaste/1742595-taiwanese-steamed-eggplant-with-garlic-and-chilies-recipe/

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 hosszú szál (ázsiai) padlizsán
  • 1/4-ed teáskanál só
  • 4 fokhagyma darálva
  • 4-6 friss vörös chili vékonyra szeletelve
  • 2 evőkanál szójaszósz

 

Elkészítés: Készítsen elő egy szál bambuszt gőz felett, forrásban lévő vízzel.

Vágja le a padlizsán végeit és hosszában vágja félbe. Szórja meg sóval és nézze tegye bele a forrásban lévő vízbe addig, még átpuhul a padlizsán. Ez kb. 8-10 perc. Vegye ki a vízből egy tálalóedényre és húzza le a padlizsán héját. Végül szórja rá a fokhagymát és a chilit és kész a tálaláshoz.

 

Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Boszorkány Jósnő)

 

 

 

 


     

       Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Evita Asztrológus Jósnő


Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük