Sült wonton thai recept

Hozzávalók:
- 250 g garnéla
- 100 g sertésváll kis kockákra vágva
- 3 tavaszi vöröshagyma nagyobb vágva
- 2 szelet gyömbér szelet durván
- 1 teáskanál só
- 2 evőkanál szójaszósz
- 1 teáskanál rizsbor
- 1/4 teáskanál fekete bors port
- 1/2 teáskanál szezámolajat
- 30 lapos wonton tészta
Elkészítés: A garnéla, a sertéshús, a hagyma, a gyömbér és a fűszerek felét egy mixerben aprítsa össze. A garnéla másik felét nagyjából szeletelje fel és egyenletesen keverje össze.
Tegyen egy teáskanálnyi tölteléket a tészta közepére és az ujjaival nyomkodja jól össze a tésztát, hogy ne folyjon ki belőle a töltelék.
Melegítse meg a serpenyőben az olajat és nagy lángon, várja meg, míg forró lesz az olaj, tegye bele a táskákat és kapcsolja le a gáz alatt. Várja meg, míg az olajban szép aranybarnára sülnek.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Mesterjósnő és Rontáslevétel szakértő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.