Heti horoszkóp (2017.05.29.-2017.06.11-ig) Evita Jósnőtől

 

                Heti horoszkóp (2017.05.29.-2017.06.11-ig) Evita Jósnőtől 

 KOS:  A mostani energiák segítenek, a tervek, célok meghatározásában, előkészítésében, jogi dolgok előrelendülésében mindenképp, számíts arra, hogy ez az év költözést hoz számodra, amely valamilyen szinten külföldhöz is kötődhet….

BIKA: Nagyon fontos most a diplomatikusság, mellyel olyan helyzeteket is képes vagy megoldani, amelyet ha dühvel próbálsz csak ráfizethetsz….. Olyan leckével találod most szembe magad, amely évek óta mindig ugyan az, csak más-más köntösben….. Most lehetőséged van, hogy végre letedd-egy jó vizsgával…..          

IKREK: Akárhogyan is hajtanád most az időt, az eseményeket, tudomásul kell venned, hogy a hivatás területén most alakulnak a dolgaid, érdemes kivárnod és megvalósítható terveket elkészítened…. Fontos, hogy ne rivalizálj, ennek sem most van itt az ideje ,új ötletekre, új területekre van szükséged, ez viszont tervezés nélkül, nem működik….  

RÁK: A hét közepétől jobb ha kezdeményezel azokban a dolgokban, amelyeket már elveszettnek hittél….. A siker nem marad el,figyeld az előbukkanó lehetőségeidet….. és élj velük! Vissza áll a régóta áhított harmónia, egyensúly munkaterén, ám a szeptember hozza el számodra a várt beteljesülést…..               

OROSZLÁN: Használd ki a mostani energiákkal érkező lehetőségeket, karrier szektorodban. Remek lehetőségek, elismerések, pénzbevétel…. Megrekedt, lelassult otthoni, családi, ingatlan ügyeid, újra zöld utat kapnak…. Ha teheted, a héten halaszd el utazásodat, vagy legalább is fáradtan ne ülj a volán mögé…..   

SZŰZ: Otthoni, családi, szerelmi életed, új lendületet és energiát kap….. Régi ötletek merülnek fel, porold le őket és kis átalakítás után sikerrel tudod őket alkalmazni a jelenben….. Olyan írott dokumentum, hír érkezik, amely előbbre lendíti dolgaidat….. Lehetséges külföldi utazás, munka, avagy a munkaadó lehet külföldi…..


MÉRLEG: Még van időd, hogy rendezd a szívedben dúló viharokat, érzelmi életedet, pénzügyi helyzetedet, főként banki ügyleteket, hiteleket….. Erre ugyan csak alkalmas az elkövetkezendő időszak. Váratlan segítség érkezhet olyan helyről, személytől ahonnan a legkevésbé várnád főként pénzügyi szinteken…. Az ősz már a pénzügyi stabilitást hozza el számodra…..

SKORPIÓ: Figyelj oda a most elkövetkezendő lehetőségekre, főleg azokra a tervekre tekintettel, amelyeket hosszú távra gondoltál…. A siker lehetősége itt van, csak a hozzáállásoddal, kishitűségeddel ronthatod el…. Spiritualitásod egyre mélyebbé válik az év folyamán szellemi fejlődésed felgyorsul…… Ajánlott a meditáció…..  


NYILAS: 
Feloldódik végre az a kommunikációs zavar, akadály, amely megnehezítette ügyeid intézését. Merj most ott is kockáztatni ahol eddig nem mertél, végre pénzügyeid lendületet kapnak; kissé fellélegezhetsz….. Ami változás jön most, attól nem megijedned kell, hanem igénybe venni, hiszen Érted dolgozik, tehát jobb, ha Te meg vele…..  

BAK: Ez az időszak megmutatja számodra, a változásokon keresztül azt a jövőképet, amelyért érdemes tenned….. Most tegyél félre, kicsit megakadhat pénzügyi helyzeted, de legalább is lelassulhat. Ne ijedj meg, az augusztus már remek pénzügyi helyzetet hoz el számodra….. Spirituális fejlődésedre figyelj, egyre fontosabbá válik, a lehetőségek is megjönnek hozzá…..

VÍZÖNTŐ: Egészséged, munkaterületed pozitív irányt kap. Gondold át a jelenedet, hogy milyen ötleteid valósíthatóak meg, először az alapokat rakd le, utána építkezz! Minden energiádat a jelenbe koncentrálva munkálkodj! Ez az időszak új rálátásokat hoz, pénzügyeid terén, ne dőlj be a könnyű pénzkeresetként felkínált ajánlatoknak, mert az csak annak könnyű aki felkínálja…..        


HALAK:
Tisztítsd meg a gondolataidat, érzéseidet a múlt keserű terheitől, hogy be tudd fogadni az Ég ajándékát! Fontos, hogy lezárd a múltat és tulajdonképpen csodavárásban is élheted a jelenedet…. Szerelem illata van a légnek….. és ez egy hosszabb kapcsolat kezdete lehet….. Viszont szükséged lesz, a kompromisszumkészségedre……
Írta: Boda Éva – Evita Asztrológus Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük