Heti horoszkóp (2017.06.12.-2017.06.18-ig) Evita Jósnőtől 

 

 

                  Heti horoszkóp (2017.06.12.-2017.06.18-ig) Evita Jósnőtől 

 

 KOS:  Tudod a múltból, hogy meg kell tanulnod a türelmet, az önkontrollt és amit sorscsapásként éltél meg, az a tanulásod egy nehéz állomása volt, már láthatod a fényt az alagút végén, közeleg a szorult helyzetedből való megszabadulásod, csak türelem és lásd magad előtt a pozitív végeredményt….

BIKA: Hivatalos hírek érkezőben, nehézségeidet fokozza egy kisebb pénz kiadás, ám ez kritériuma egy nagyobb összeg beérkezésének. Lehetséges örökség, kintlévőség visszaszerzése, mindenesetre utaznod kell evégett és jóval hamarább sem mint ezt gondoltad….. 
 

IKREK: Utazás, költözés, helyváltoztatás, amire a jelenedben számíthatsz, vannak dolgok amiken változtatni nem tudsz, csak gyakorolni a ráeszmélést az univerzum törvényeire. Hagyatkozz most a Belső Vezetődre, hogy jó időben, jó helyen legyél….

RÁK: Ez az időszak, olyan energiákkal tölt föl, amelyek erőt, lendületet adnak a számodra az elkövetkezendő időszakhoz, hozzájárulva kreatív önkifejezésed, realizálására, vállalkozás, gyermek, életöröm területén….. Munkával kapcsolatos újabb lehetőségeket indíthat el számodra…. 
 

OROSZLÁN: Kedvezően lezárul életednek egy meglehetősen nehéz szakasza, amelyben bizony több lettél, mélyebb, empatikusabb. Most még a következő élet ciklusod előtt állsz, amelyben ott van minden ígéret, rendkívüli pozitív energiákat képviselve; a lehetőség megérkezik, amely jó irányba fordítja életed szekerét….   

SZŰZ: Olyan vezettetést, hírt lehetőséget kaphatsz, amely által megvilágosodik számodra, hogy mibe érdemes belekezdened és itt ne valami eget rengető dolgokban gondolkodj, ez épp úgy lehet egy új vállalkozás mint egy döntés egy szerelmi ügyben….  

MÉRLEG: Amennyiben ingatlannal kapcsolatos adás-vételen töröd a fejed, úgy azt ebben az időszakban lépd meg, nem várt sikerrel jársz. Házasságodban, párkapcsolatodban, üzleti kapcsolataidban viták lehetségesek, ám ez kihozhat olyan előre vivő vitákat is, amelyek tiszta vizet öntenek a pohárba…

SKORPIÓ: Óvd most házi kedvencedet, mert esetleg elkalandozhat. Ne vedd most annyira véresen komolyan a dolgokat, inkább úgy mint gyermekkorodban egy bújócskát. A végén minden és mindenki megkerül. Az elmúlt hónapok erőfeszítései most meghozzák az eredményeket, sikereket….
  


NYILAS:
Használd föl a mindennapi mágiát most Életedben, mert akár akarod, akár nem az megjelenik és erőteljes hatást fejt ki. Mágia az is, ha csak gondolsz valamire, valakire. Kérdés, hogy milyen érzelmek társulnak ehhez a gondolathoz, mert ezzel már a kiküldött energiának is minőséget adtál…..
 

BAK: Vigyázz a túlevéssel, hajlamosabb lehetsz mostanában ezzel kompenzálni bizonyos helyzeteket, mivel még a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz. Jöhetnek új kezdetek, mind a szerelem, munka, vállalkozás terén. Ezen életterületed amúgy is most ragyog, most érdemes a vállalkozásodat elindítani, bővíteni. Vesd be magad, használd ki a lehetőségeket….
 

VÍZÖNTŐ: Valamit, valakit bevonzol az életedbe, ami, aki, meg is marad Neked. Nem a változtatás ideje van, most maradnod bölcsebb dolog mint menni. Most vedd elő azt az ajándékot, amit az Univerzumtól kaptál: A Türelmet, mivel még egy darabig nagy szükséged van rá…..
 


HALAK: 
Sokszor tudjuk, hogy mit is akarunk, a szívünk tudja, aztán valahogy mosoly helyett könnyeket fakasztunk, pedig nem ez volt a szándékunk de így alakult, mert nem felelhetünk meg mindenki minden elvárásának, csak a sajátunkénak, ezért kell a saját magunk elvárásaival, saját magunk felé tisztában kerülnünk. Ami Önismeret nélkül nem megy……
Írta: Boda Éva – Evita Asztrológus Jósnő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük