Vajas tőkehal San Francisco-ból, ami 15 perc alatt elkészül

 

 

                 Vajas tőkehal San Francisco-ból, ami 15 perc alatt elkészül

 

 

Kép és cikk forrása: http://valentinascorner.com/buttered-cod-skillet/

Hozzávalók: 

  • 1 1/2 friss vagy fagyasztott tőkehal
  • 6 evőkanál sózatlan vaj szeletelve
  • 1/4-ed teáskanál fokhagymapor
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt bors
  • 3/4-ed teáskanál paprika
  • pár citromszelet
  • petrezselyem vagy koriander

 

Elkészítés: Keverje össze a hozzávalókat a fűszerezéshez egy tálban. Szelje fel a tőkehalakat kisebb darabokra, ha szükséges, majd a hal minden oldalát fűszerezze be.

2 kanál vajat melegítsen fel a serpenyőben közepes – magas hőmérsékletűre. Miután a vaj felolvad, tegye bele a tőkehalakat és süsse 2 percig.  Vegye kisebb hőmérsékletűre a sütőt és fordítsa meg a tőkehalakat, majd tegye a serpenyőbe a maradék vajat is.

A friss tőkehalat citromlével is tálalhatja.

 

    Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

       Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Evita Asztrológus Jósnő

 


A Fényküldöttek fényképe.

Renáta Jósnő

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.