Acapulcoi rakott marhahúsos étel

Hozzávalók:
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 csomag darált hús (kb. 50 dkg)
- 1 db. vöröshagyma felkockázva
- 1 konzerves fekete bab (főzés előtt csepegtesse le róla a tartósítószeres vizet)
- 1 konzerves kukorica, de lehet fagyasztott is
- 1 bögre salsa szósz -lehet üveges, konzerv, vagy házi
- 1 hosszabb zöld chili paprika apró kockákra vágva
- 1 evőkanál taco fűszerkeverék
- 1 evőkanál enchilda mártás/öntet
- 1 cs. fagyasztott csirke nuget
- 3/4-ed bögre cheddar sajt darabokra szelve
- 2 evőkanál friss, apróra vágott korianderlevelek
Elkészítés: Melegítsen fel olívaolajat egy nagy serpenyőben közepes lángon, majd adja hozzá a marhahúst, a hagymát és süsse kb. 3-5 percig, míg a marhahús átsül. Ha kész van, tegye félre a gázról és öntse le róla a felesleges zsiradékot.
Keverje össze a babot, a kukoricát, a salsa szószt, zöld chilit, a taco fűszerport és az enchilada szószt.
Keressen egy tepsit és fedje be az alját, hogy ne hogy leégjen az étel.
Az elkészített szósz – keverék felét öntse a tepsi aljára és igazítsa el egyenletesen. Erre kerül rá a marhahús, majd felülre a hús tetejére öntse rá a maradék szószt. Fedje le a tetejét és süsse 4-5 órán keresztül.
A sütés utolsó 30 percében adjon hozzá sajtot.
Ford és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.