Heti horoszkóp (2017.06.26.-2017.07.02-ig) Evita Asztrológus Jósnőtől 

   

        Heti horoszkóp (2017.06.26.-2017.07.02-ig) Evita Asztrológus Jósnőtől 

 

 KOS: Az Újhold új munkamódszerekre ad ötletet, megvilágosodik ami eddig homályosnak tűnt….. Most nem érdemes a megérzéseidre hallgatnod, becsaphat! Fontos a hónap utolsó hetében a diplomatikusság, mellyel olyan helyzeteket is képes vagy megoldani, amelyet ha dühvel próbálsz, csak ráfizethetsz…..

BIKA: Ez az időszak kicsalogat kényelmes otthonodból, társasági Életed felélénkül. Újra felmerülnek régebbi elkezdett ügyek, amelyek most sikerrel járhatnak, amennyiben képes vagy megszabadulni kételyeidtől, kétségeidtől,félelmeidtől….
 

IKREK: Jobb ha kezdeményezel azokban a dolgokban, amelyeket már elveszettnek hittél….. a siker nem marad el! Figyeld az előbukkanó lehetőségeket és élj velük! Visszaáll a régóta áhított harmónia, egyensúly munka terén.

Ám az október hozza el számodra a beteljesülést…..

RÁK: A Júniusi Újhold elhúz egy függönyt végre és ráláthatsz azokra a lehetőségekre, amelyeket a karriered, hivatásod tartogat és rájössz a pénzügyi megoldásra is…. Meglátásaidat, ötleteidet, terveidet meg is valósíthatod ezen időszakban.
 

OROSZLÁN: Döntési helyzet elé állít ez az időszak, a karrier és a családi dolgok ütközhetnek, viszont most kell döntést hoznod. Hallgass a megérzéseidre, most jó irányba vezetnek.

Nyugodtabb időszakot szerelmi téren az Ősz hozhat…..

SZŰZ: Ügyelj a vitázó kedvedre, főként a környezetedben. Elsöpörheti az Újhold energiája az eddigi terveket, hogy újaknak adjon helyet….. Fokozatosan óvd a kapcsolatodat a hónap utolsó hetében….. Ne enged, hogy pletyka szintre degradáld a számodra értékeset…..

MÉRLEG: Párkapcsolati zűrzavarok szűnnek meg végre. Beköltözik otthonodba a Harmónia, Szerelem, Szeretet….. Figyelj a visszatérő lehetőségekre, egy időben talonba tett terveidet, ötleteidet, vágyaidat előveheted, hiszen minden esélyt megkapsz a megvalósítására…..

SKORPIÓ: Nehéz…nagyon…..levonni azt a fránya konzekvenciát, belenézni abba a tükörbe és elismerni, én tehetek róla, nekem kell változtatnom ahhoz belül, hogy kívül is változzanak a nemszeretem dolgaim és ehhez most igazán segítségedre vannak a mostani energiák…..
  


NYILAS: 
Szülőkkel kapcsolatos érzelmeid felszínre kerülnek, amennyiben távolra kerültél gyerekkorod színhelyétől, valószínűleg most olyan erős honvágyad támad, hogy felkeresed azt….. Bizonyos családot, ingatlant érintő dolgaid stabilizálódnak, véget ér az utóbbi hónapok ebbéli bizonytalansága.
 

BAK: Először is elfogadni tanulj meg. Amíg nem tudsz el-és befogadni, addig adni sem tudsz igazán, még ha milliókat osztasz is szét-a látszatért…… Azért ad az Univerzum olyan helyzeteket, amelyben megtanulod az elfogadás leckéjét-az alázatéval együtt, hogy át tud majd érezni a másik kiszolgáltatottságát és a Szívedből tudj neki adni…..
 

VÍZÖNTŐ: A birtokló hozzáállás blokkoló energiákat képvisel. Érdekes, hogy mennyire könnyen és gondolkodás nélkül elítéljük azokat az embereket, akik másoknak ártanak….. Pedig a legveszélyesebb az amikor önmagunknak ártunk. A begyepesedett szemlélet módjainkkal .Idejét múlt ragaszkodásainkkal. Mi a fontosabb, az, hogy Igazad legyen? Vagy az, hogy BOLDOG légy…..?
 


HALAK:
 Mindannyian cipeljük magunkkal a szüleinkkel szemben, a vélt avagy valós sérelmeket a szívünkben, s a Feldolgozás és a Megbocsájtás legegyszerűbb módja az ,ha gyermeknek látod őket, csetlő-botló, ijedt gyermeknek, aki itt téblábol ennek az Életnek nevezett színjátékban, időnként vesztes,időnként győztes, mindig jót akar csak nem mindig úgy sül el ,nagyon fájnak neki a bántások és nagyon tud szeretni minden szépet, olyan mint Te és minden ember ezen a világon. Sérülékeny…..
Írta: Boda Éva – Evita Asztrológus Jósnő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük