Acapulcoi csirke II. recept

 

                                              Acapulco csirke II. recept

 

 

Kép- és cikk forrása: http://www.myrecipes.com/recipe/acapulco-fillet

Hozzávalók:

  • 1 db. közepes vöröshagyma
  • 1 db. kisebb paradicsom
  • 2 db. marhahús bélszín
  • 1 sárga paprika félbe vágva
  • 3 jalapeno paprika félbe vágva (zöldpaprika)
  • 2 db. kukorica tortilla
  • Burgundi mólamártás
  • Édes salsa
  • Pico De Gallo (paprikás – hagymás vegyes, vágott zöldség)
  • díszítéshez friss koriander gallyak

 

 Elkészítés: Vágjon egy vékony szeletet a paradicsom- és a hagyma aljából, majd vágja a hagymát és a paradicsomot 2 szeletre/részre.

Grillezze meg a hagymát, a húst és a paprikát gőz közben lefedve a serpenyőt fedővel 350°- 400 °-ig 10 percig 7 perc elteltével.

Adja hozzá a paradicsomot és grillezze meg időnként megkeverve 3 percig. Adja hozzá a tortillákat és süsse mindegyik oldalon 1 percig. Ez után szedje ki a zöldségeket és a tortillákat; a steaket és folytassa a sütést, míg el nem éri a kívánt sűrűséget.

Tegye a tortillákat tálalóra egyenletesen paprikával, paradicsommal, burgudi mártással, steakkel és hagymával.

Tálalja édes salsa szósszal picp gallo paprikával (zöld paprika) és körettel, ha szeretné.

 

 Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 


 

   Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Elizabeth Roll író – jósnő

 


 

Ria Jósnő

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.