Sajtos tortellini kolbásszal – olasz recept

Hozzávalók:
- 1 szál sütni való kolbász szeletekre vágva
- 1 db. sárga hagyma felkockázva (nálunk vöröshagyma)
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 üveg bazsalikomos paradicsomszósz
- 1 doboz kockára vágott paradicsom (lehet kapni konzervben)
- 1 dobozos csirkehúsleves (vagy kb. 3 dl-t elkészíteni)
- 1 csomag sajtos, töltött tészta – tortellini
- 1 bögre apróra vágott mozzarella sajt
- 6 db. friss bazsalikomlevél apróra vágva
Elkészítés: Egy serpenyőben tegye fel sülni a kolbászt a vöröshagymával és fokhagymával kb. 5-7 percig, amíg a kolbász barnulni kezd és a hagyma üveges színű lesz.
Keverje össze a mártással, a paradicsommal, húslevessel és a tortellinivel. Fedje le a serpenyőt és párolja 8-10 percig. Alkalmanként keverje meg, amíg a tészta elkészül.
Amint elkészül és leveszi a fedőt, tálalja, szórja meg a tetejét bazsalikommal és sajttal. Hagyja, hogya sajt ráolvadjon a tésztákra.
Jó étvágyat!
Írta és ford.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.