Pénzügyi jóslás 2017. augusztusra a 12 csillagjegynek Yana Jósnőtől

 

 

          Pénzügyi jóslás 2017. augusztusra a 12 csillagjegynek Yana Jósnőtől

 

 

     Kos: Az anyagi terület elég rosszul megy az utóbbi időben, ha Ön olyan Kos, aki az érzései után megy mostanában, nem pedig  tiszta fejjel, logikusan gondolja át az üzleti ügyeket. Ezeket a zavaros érzéseket próbálja törölni, kevesebbet gondolni rádijuk. Amint az érzelmi világa a helyére kerül és a Kosok erős, erős stabil karaktere visszatér az üzleti életbe, úgy az anyagi problémái is megoldódhatnak a hónap második fele felé.

 


 

    Bika: Kapcsolatok által juthat több pénzhez ebben a hónapban, ezért fogadjon el minden olyan tanácsot, amit munka ügyben ajánlanak önnek még akkor is, ha az csak apróság. Valamint ezek a segítő kapcsolatok viszik előre egy jobb élet felél az anyagiak területén. Valaki viszont van a háttérben, aki nem szeretné, hogy több pénze legyen Önnek, mint neki! A hónap második felé figyeljen arra, hogy kinek mit mond el az előbbi ok miatt!

 


 

      Ikrek: Első helyen álljanak a kapcsolatok ebben a hónapban, ne akarjon mindent makacsul egyedül megoldani! A kapcsolatai egyben jelenleg kedvezőek és az ellenkezője is egyben, kedvezőtlenek. Egyes ismerősök teljesen elbizonytalanítják, úgy érezheti, hogy az anyagi forrását akadályozzák, míg mások pedig pozitívan segítik a közös munkájukat. Nagyon nehéz helyzet. Az anyagi terület a rossz és fellendülés között áll. Amint sikerül kibogozni, hogy az előzőleg leírtakból, ki válik jó hatással Önre és ki nem, úgy az anyagi helyzete is sebesen fel fog lendülni.

 


 

   Rák: A Rákoknak több lehetőségük adódik ebben a hónapban, ami által több bevételhez jutnak vagy a jelenlegi munkahelyükön részesülnek plusz juttatásokban abban az esetben, ha Ön a kommunikáció bármely területén dolgozik, vagy sok köze van a munkájának hozzá. Ha nem, akkor az lehet mellékjövedelem, amiről ismerőstől kap információt, segítséget.

 

 


 

     Oroszlán: Pozitív anyagi helyzetet hoz a hónap 3/4-ede, szinte majdnem végig. A hónap zárásaként hajlamos lesz elbizonytalanodni, nem akarja elhinni a szerencséjét, az anyagi fellendülést, a sikereket, amik hetekig állandósulnak, de fél végül, hogy ezt a stabil helyzetet elveszíti. Bízzon Önmagában, legyen bátorsága, energiája és hite, hogy beáramoljon a gazdagság mindig az életébe!

 


 

     Szűz: Adódhatnak könnyen anyagi nehézségei a hónap első felében, váratlan kifizetni valók, gondok, amik fejfájáshoz és alvási problémákhoz is vezetnek, ha nem kapcsol ki gyakrabban és rendszeresen csak a problémáira gondol. Építsen kapcsolatokat, a meglévőket pedig erősítse meg, mert ez a kiút az anyagi nehézségekből. Barátokkal, csapatban, családdal vagy csak közeli ismerősökkel, mindegy, de együtt könnyebb leküzdenie a gondokat.

 


 

     Mérleg: A Mérlegek nőies oldala lesz jellemző e csillagjegy szülötteire ebben a hónapban, a megérzéseikre hallgatnak, ami meghozza a szerencsét. Egész hónapban biztos, stabil anyagi hátteret tud megteremteni magának, pénz áll a házhoz, amennyiben figyel a megérzéseire továbbra is és elő veszi másokkal szemben a kedvességét, báját.

 

 


 

     Skorpió: Anyagi nehézségeket jeleznek erre a hónapra a boszorkányrúnák és olyan lelki zavart, ami átmehet fizikai, valós dolgokba is, hogy egyszerűen nem-, vagy alig lát kiutat. A pénzügyi probléma megoldását gondolja át alaposan és vegyen számra több lehetőséget, mert a hónap második felétől a hónap végéig keresztutak közé kerül, ami között választania kell. – tegye ezt megfontoltan, mert ezen múlik az anyagi jobb léte.

 

 


     

       Nyilas: Igazán szerencsét hónap, sok pénzt hoz Önnek. Olyan munkát mutatnak a kövek, amit nem most kezdett el, viszont most érik be az idő az siker és pénz learatására a munkája utána, amint ezt jelezi az Aratás Boszorkányrúna. Legyen türelmes, ne aggódjon, a sors igazságot tesz és a fáradtsága megtérül.

 

 


 

Bak: Kapcsolatok által tud előre jutni ebben a hónapban és sikereket elérni, amik által anyagi fellendülés várható. Mint írtam, kapcsolatok által. Egyedül, ha makacs, akkor stagnálás, a helyzetbe bele ragadás lesz. Se anyagi veszteség, se plusz bevételre ne számítson, ha nem tud kompromisszumot kötni, megalkudni és társsal együtt fellendíteni az Ön és társa/i anyagi életüket.

 


 

Vízöntő: Ebben a hónapban legyen az eddigieknél sokkal óvatosabb, mert többször kerül olyan helyzetekbe, hogy döntenie kell és ezek a döntések a pénztárcával vannak összefüggésben. Az egész augusztus a Boszorkány rúnák útmutatás szerint ebből áll és állandósul a hónap végéig. Gondolkodhat azon is, hogy mivel és hogyan spóroljon, valamint több munkalehetőségről. Nem áll könnyű hetek előtt. Fejfájást és alvási problémák is lehetnek a sok stressztől.

 


 

   Halak: Gondokkal kezdődik a hónap, anyagi nehézségek adódhatnak. A háttérben negatív erők munkálkodnak Ön ellen és stresszes napok jönnek, ha nem tudja kezelni kicsit könnyedén a nehézségeket. Minden megoldódik! A hónap második fele-, legkésőbb a vége újra anyagi fellendülést ígér. Ne vegye el a kedvét néhány kezdeti kudarc ebben a hónapban. Minden helyre jön.

 

Írta: Somogyi Diána – Yana Boszorkány Jósnő

 

 


 

Online Cigánykártya tanfolyam

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük