Heti jóslás Boszorkányrúnákkal Yana Jósnőtől(2017.08.07-2017.08.13-ig)

 

      Heti jóslás Boszorkányrúnákkal Yana Jósnőtől(2017.08.07-2017.08.13-ig)

 

 

     Kos

 Szerelem: Sikeres hét áll a Kosok érzelmi téren. A kapcsolatban élőknek a szerelmük megerősödik, a szingli Kosok pedig ha szerelemre nem is, de olyan ismerősre találnak, aki megérti őket.

Munka: Hagyatkozzon az intuíciójára akkor is, ha dolgozik és akkor is, ha munkát keres, valamint ne legyen kemény az emberekkel. Kedvességgel, figyelmességgel többet ér el.

 


 

 Bika

Szerelem: A Bikák ragyognak a héten, amikor érzelmekről van szó. A párkapcsolatban élőknek igazán pozitív hét lesz sok örömmel együtt, erős érzésekkel, szerelemmel. Az egyedülállóknak alkalmas a hét az ismerkedésre ezzel a pozitív kisugárzással a napokban.

Munka: A kapcsolatépítésről szól most minden, amit a munkát illeti. Akiknek munkájuk van, ne akarják az összes teendőiket egyedül megoldani, fogadjanak el segítséget vagy kérjenek. A munkanélkülieknek kapcsolatok által sikerül helyet találni, de csak akkor, ha nem gubóznak magukba, különben segítség nélkül nem lesz még munkahely.

 


 

Ikrek

Szerelem: Az érzelme tombolnak, harcolnak egymás ellen a pozitív és a negatív gondolok. Tombol a vihar a szívében és egyszerűen döntésképtelennek bizonyul egész héten.

Munka: A határozottság, önbizalom, erő és kitartás legyenek a fő alapelvei egész héten, amikre építkezhet. Ha így tesz, akkor a karrierje rohamosan elindul a ranglétrán felfelé. Tegye félre az érzéseit és legyen magabiztos, ha előre akar jutni, ha el akarja érni a céljait! Továbbá használja vezető képességét és most nem hallgasson mások tanácsára. Munkára fel!

 


 

   Rák

Szerelem: Nyomasztó lehet a hét során, amikor az egyik fél túr határozott és nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Nem a szerelem hiánya miatt, hanem most a férfias energiák uralkodnak a Rákok felett. A szinglik is figyeljenek erre. Próbálják megtartani az egyensúlyt.

Munka: Ami a szerelemi életből a napokban hiányozhat, azt a finomságot és kedvességet, gondoskodást képesek bevinni a munkahelyükre akár a munkát, vagy akár a kollégáikat tekintve. Igaz jó munkaerők és munkatársak egyben.

 

 


 

Oroszlán

Szerelem: Mindent a szerelemért a héten! Romantikus napok elé néznek az Oroszlánok egész héten. A kapcsolat még jobban elmélyül, még erősebb lesz a kötödés önök között és több időt szeretnének együtt tölteni. A szingliknek egész héten több lehetőség adódik megtalálni a kedvesüket.

Munka: Szeretni fogják a munkájukat a héten. Azok is, akiknek nem volt eddig hozzá. Valamiféle kapcsolat fűződik most önök és a munka között össze, valamint a kollégáival. Akik munkát keresnek, a héten sikerül kapcsolatok által megfelelő, jól fizető helyet találni.

 


 

 Szűz

Szerelem: Párkapcsolatban élőknél és szingliknél is egyaránt gondok adódnak. A Keresztutak rúnakő azt jelezi, hogy eltévedtek, dönteniük kell, hogy merre tovább. Vagy megoldják közösen a párkapcsolati gondokat (szinglik, hogy kit válasszak, kit és miért) vagy a gondok a kapcsolat végéhez vezethetnek. Szükség lenne a helyes kommunikációra és figyelni egymásra, míg mentő a kihűlőfélben lévő szerelmük!

Munka: A munka sem megy a legfényesebben, ahogyan a magánélet sem. Nehéz hét lesz, de megmentheti a napok önmagával együtt, ha tisztázza a gondolatait, hogy mit szeretne a munkában, mit nem és ugyan így a kapcsolatában és ezeket megbeszéli.


 Mérleg 

Szerelem: Lezárás! A párkapcsolata/házassága veszélybe kerül! Nagy gondok lesznek. Szeretné megmenteni? Ha nem ön jutott el odáig, hogy véget vessen a rossz kapcsolatnak, az a jobbik eset, de ha fordítva történik, akkor szüksége lehet egy ügyes tanácsadóra, aki segít, hogyan mentheti meg a szerelmet.

Munka: Aratás rúna. Nagyon jót jelent, ami a nevében is benne van. Amikért eddig megdolgozott, az most beérek és az úgynevezett gyümölcsöket végre learathatja. Anyagi fellendülés jele.

 


 

     Skorpió

Szerelem: Erős, stabil érzések kötik a párjához és sokkal vidámabb a közelében, sokkal pozitívabb a kisugárzása és erősebbnek érzi magát együtt vele. A szingliknek alkalmas a hét ismerkedni. Csábítani fognak.

Munka: Úgy érezheti, hogy nem stabil a helyzete, veszély fenyegeti. Lehet az kirúgás, elrontott munka, vagy bizonytalan, hogy jól végezi, amit csinál vagy veszélyes munkatárs…. Kétségek gyötörhetik. Ha pedig nincs munkája, azon aggódik, hogy miért nincs, miért ennyire szerencsétlen?

 


     

 Nyilas  

Szerelem: Tombolnak az érzések és gondolatok, de nem jó irányba. A hét során a párkapcsolatán fog sokat gondolkodni. Úgy érezheti, hogy nem illenek össze, nem találják meg a közös hangot és felmerülhet negatív pletyka is a párjáról, készüljön fel. A szinglik a hét nem megfelelő tartós kapcsolat kialakítására.

Munka: Lezárul egy fejezet, ami viszonylag sokáig tartott az életében. Veszélybe kerül a munkája! Legyen nagyon óvatos! Ha munkát keres, végre rátalál és a negatív fejezet zárul le az életében.

 


 

Bak

Szerelem: A héten több időt szeretne együtt tölteni a Párjával, nagyobb figyelmet fognak egymásra fordítani. A szingli Bakok kiszemelnek valakit, aki egyre jobban felkelti az érdeklődésüket.

Munka: Tele lesz a héten energiával, dinamizmussal és még másoknak is szívesen a maradék energiáiból a munkatársainak. A munkát keresők a héten adjanak bele több energiát, mert egy nagyon kedvező munka van a láthatáron jó fizetéssel.

 


 

Vízöntő

Szerelem: Érzelmes napok elé nézhetnek a Vízöntők és ösztönnel, hogy megvédjék a párkapcsolatukat vagy családjukat. Használják a héten kedves bájukat is. A szinglik is ha hölgyek, a nőiességüket mutassák, a szingli férfiak egyfajta nőies kedvességgel tudnak hódítani, érzékenységgel.

Munka: Könnyedén tud állandósulni és monotonná válni a jelenlegi helyzet. A munkahelye ellaposulhat, ha pedig munkát keres, akkor is bele ragadás ebbe a nehéz helyzetben. A héten nem látni kitörést ebből. Kitartás! Egyszer fenn, egyszer lenn. Ez után már felfelé vezet az útja.

 


 

 Halak

Szerelem: Kiegyensúlyozott hét vár a kapcsolatban lévő Halakra. A szerelmük, ragaszkodásuk, bizalmuk és megértésük egymás iránt még jobba fokozódik. A szinglik tartsanak ki, szerelem jelez nekik is  rúna.

Munka: Tele lesznek életenergiával a héten, elvégzik könnyedén a rájuk bízott feladatokat és a maradék plusz erőforrásukból másoknak is tudnak segíteni.

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána – Yana Boszorkány Jósnő

 

 

 

Yana Boszorkány Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük