Heti horoszkóp 2017.08.14-2017.08.20-ig Evita Asztrológus Jósnőtől

 

          Heti horoszkóp 2017.08.14-2017.08.20-ig Evita Asztrológus Jósnőtől

 

 

     Kos

Miért akarod megváltoztatni? Az Univerzum pont azt az illetőt küldi utunkba, aki akkor, ott, abban az élethelyzetben, szellemi szintünkön a lehető legigazabb társunk és innen kezdődhet az építkezés, többé tenni egymást, erről szólnak a Találkozásaink.

 


 

 Bika

     Ne elégedetlenkedj, nem véletlenül történnek a dolgok úgy és ahogyan. A megfelelő időben és a megfelelő helyen vagy! Ne kételkedj! Bízz az intuícióidban! Itt Az ideje, hogy az álmokból valóság legyen!

 


 

Ikrek

Elengedés….. Ebben az életetekben lehetőséget kaptatok arra, hogy végre eltudjátok engedni egymást és ne folytassatok egy olyan visszahúzó, akadályozó mintát, amit már jó pár életben folytattatok. Köszönjétek meg az Univerzumnak, hogy keresztezte egymást utatok, de már nincs közös feladatotok az elengedés feloldásának megtanulásán kívül.

 


 

   Rák

      Vihar felhők gyülekeznek a kapcsolatotok fölött. Hogyan tovább, az a Te döntésed! Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, bizony meg kell dolgozni érte! Ha fontos számodra, akkor kitartasz. Egyetlen kapcsolat sem diadal menet, csak a kamasz szerelmek, de azok addig is tartanak.

 


 

Oroszlán

Munkádban, vállalkozásodban, akadályokba ütközöl. Dühösen és meggondolatlanul cselekszel. Ne erőltess most semmit, vedd lazábbra a helyzetet. A legjobb, ha most egyedül dolgozol és kivárod, míg a hullámok elcsitulnak körülötted.

 


 

 Szűz

     Hajlandó vagy alkalmazkodni az új körülményekhez, ötletekhez és ismeretlen helyzetekhez. Kreatív megoldásokat találhatsz és pozitív változásokat érhetsz el. Ne kapaszkodj most semmibe! A régi berögzült cselekedetek ideje lejárt. A rugalmasság most a siker kulcsa!

 


 Mérleg 

Szenvedélyesebbnek, kifejezőbbnek, élénkebbnek érezheted magad. Jó időszak a társasági élet, romantika és öröm fellendülésére. Kezdeményező erőd nagyobb és könnyebben eléred a harmóniát. Tartós kapcsolatokat köthetsz melyek gyümölcsözőek és szerencséseknek bizonyulhatnak.

 


 

     Skorpió

        Beteljesülhet életed álma, egy új otthon megvásárlásával. Jó időszak ingatlanokkal kapcsolatos ügyek intézésére, felújítására…
Kerüld a túlzásokat!
Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér!

     

 Nyilas  

      Gyakorlatiasabb vagy és ítélő erőd is élesebb. Megértőbben tudsz közeledni az emberekhez. Bármilyen közösségi esemény, találkozó, csoportos tevékenység ,gyümölcsözőnek ígérkezik.
Döntéseid megalapozottabbak, ezért most kell meghoznod őket.

 

Bak

      Valamilyen terved forduló ponthoz érkezhet. Többet szeretnél elérni mint az eddigiekben. Nehezebb visszafognod magad, kerüld az elhamarkodott döntéseket. Tudatosan óvakodj a pénzügyi kockázatoktól. Nem kell mindent egy lapra feltenni!

 


 

Vízöntő

      Nagyobb lendülettel és kezdeményező erővel rendelkezel. Több energiád van, motiváltabb vagy. Nehezebb feladatokat is meg tudsz oldani. Keresed a kihívásokat. Nyugtalanságod miatt többet kockáztatsz! 
Ha energiádat nem osztod be, pár nap múlva kimerülsz.

 


 

 Halak

 

A szívedre hallgass mit mond, merre indulj, hivatásodban, karrieredben, vállalkozásodban. Még nem látod tisztán az utadat, mert nem jött még el az ideje, mivel Te nem vagy még készen ezek befogadására.

 

 

Írta:. Evita Asztrológus – Jósnő

 

 

Szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

Evita Asztrogus Jósnő

 

 

One thought on “Heti horoszkóp 2017.08.14-2017.08.20-ig Evita Asztrológus Jósnőtől

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük