Polly Nicols, Hasfelmetsző Jack egyik áldozatának szelleme visszajár + 18 év alatt nem ajánlott!

 

      Polly Nicols, Hasfelmetsző Jack egyik áldozatának szelleme visszajár

 

 

Kép forrása: http://www.theparanormalguide.com/uploads/1/7/3/8/17382059/6639192.jpg?365

Marry Ann Nicols, másik nevén Polly Nicols prostituáltként kereste a betevőjére való pénzt. Londonban élt és az után “dolgozott”.

1888.augusztus 31-én történt Polly-val a tragédia 43 évesen. Augusztus 30-án késő éjjel a Whitechapel Road-on sétált Londonban és éjfél után 30 perccel hagyott el pub-ot.

Halála előtt 1 órával visszament az utcára pénzt keresni, mert állítólag nem volt elég pénzbe kibérelni egy ágyat, ahol aludhat.

 

Körülbelül hajnal 03:40-kor Charles Allen Lechmere, aki Charles Cross nevet viselte talált rá Polly-ra Whitechapelről, 150 méterre a londoni kórháztól és 100 méterre a Blackwall épületektől. A nő földön fekvő testéhez érte Robert Paul mozdonyvezető is. Először azt hitték, hogy a nő csak az eszméleté veszíthette el. Paul felhúzta Polly szoknyáját és akkor vették észre a vágásokat és a vért a nő testén.

Dr. Henry Llewellyn, aki 04: 00-kor érkezett megállapította, hogy Marry Ann Nicols fél órája halott. Kétszer elvágták a  torkát balról jobbra, a hasát egy mély, csomós sebzéssel, több vágás a nő hasán és a jobb oldalán három vagy négy ugyan olyan vágásnyom, melyek egy késtől származnak.

A rendőrség nyomozása szerint az eset összekapcsolható egy sorozatgyilkossággal, ami szörnyű tragédiáknak a gyilkos Hasfelmetsző Jack néven lett közismert.

Forrás: wikipédia

Kép forrása: https://dirkdeklein.files.wordpress.com/2017/04/jack_the_ripper_victim_mary_jane_kelly.jpg?w=750

Többen állították és állítják most is, hogy az akkori Buck Row utcán, aminek ma már Durward Street a neve, kísérteties hangokat hallanak. Olyan hangokat, mint amikor a gyilkos megölte Polly Nicols-t.  Viszont olyanokat is híresztelnek, hogy furcsa dolgokat láttak abban az utcában és pont azon a helyen, ahol a nőt Hasfelmetsző Jack megölte, mint ha női alak szelleme feküdt volna földön kínok között és a szellemalakból zöld és szürke fények áramlottak ki.

Állítólag a lovak és a kuyták is félnek ettől a helyszíntől.

Egy ismert riporter beszámolója szerint egy férfi és nő suttogó beszédét hallotta az gyilkosság utcájában a háta mögött, de amikor hátra fordult, nem látott senkit.

Az ott lakó emberek többen is meséltek arról, hogy tudják, melyik helyen halt meg Polly, néha megjelenik előttük.

Egy férfi női és férfi nehéz lélegzetvételt észlelt és egy kés suhanását, majd a sóhajok megszűntek. Természetesen nem látott senki a közelben, akiktől a hangok érkeztek.

Forrás: http://www.spookyisles.com/2015/10/where-to-find-the-ghosts-of-jack-the-rippers-victim/

 

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 

 


 

      Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Evita: http://afenykuldottek.hu/2017/03/14/evita-josno/

 


 

Zahra: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/zahra-tanacsadono-2/

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük