Angyalok üzenetei a hétre minden csillagjegynek Yana Jósnőtől 2017.08.21- 2017.08.27-ig

           Angyalok üzenetei a hétre minden csillagjegynek

                                                 Yana Jósnőtől 2017.08.21- 2017.08.27-ig

 

Kép forrása: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3c/10/97/3c1097448ca0c6584909e4919b79a2b3–archangel-gabriel-archangel-michael.jpg

A következő mondatokat ismételje el minimum háromszor egymás utána naponta többször. Ezzel a mondattal, ami Önnek szól, azt az Arkangyal hívja segítségül, aki a jelen helyzetben tud segíteni a problémáján.

“Az Angyalok fénye” Angyal jóskártyát használtam az útmutatáshoz.

 

 

     Kos

Michael/Mihály Arkangyal – Az elválasztás karjdja

Michael Arkangyal szeretne segíteni a Kosoknak a héten. Valamit le kell zárni és a Kosok ezt érzik legbelül. Kérje Michael Arkangyal segítségét a következő mondattal: “Kardod átvágja illúzióim fátylát.”

 


 

 Bika

Uriel Arkangyal – Megvalósítás

Uriel arra szeretné felhívni a héten a Bikák figyelmét, hogy ne habozzanak, ez az megvalósítások hete! A következő mondatottal kérje Uriel Arkangyal segítségét: “Fényed segítségével elképzeléseimet átültetem a gyakorlatba.”

 


 

Ikrek

Japhkiel Angyal – Letisztulás

Az Ikrek érzelmi világa ismét labilis lesz a héten és Japhkiel Angyal erre szeretné felhívni a figyelmet és ebben szeretne segíteni. Ezzel a mondattal kérjék Japhkiel Angyal segítségét: “Megtisztító fényed által megtapasztalom a letisztulást és a felszabadulást.”

 


 

   Rák

 Michael Arkangyal – Öröm
     Michael/Mihály Arkangyal azt szeretné, ha a héten a Rákok jobban értékelnék az életüket és az eléjük kerülő feladatokat. A következő mondat többszöri kimondása segítségül hívja az életébe Michael Arkangyalt: “Megtanítasz arra, hogy örömmel fogadjak minden megoldandó feladatot az életben.”

 


 

Oroszlán

Michael/Mihály Arkangyal – Az elválasztás karjdja

Michael Arkangyal szeretne segíteni a Nyilasoknak a Kosokkal együtt a héten. Valamit le kell zárni és a Kosok ezt érzik legbelül. Kérje Michael Arkangyal segítségét a következő mondattal: “Kardod átvágja illúzióim fátylát.”

 


 

 Szűz

Haniel Arkangyal – Tiszta érzékelés

Valószínűleg el van záródva a Harmadikszem- és a Korona csakra, így a Szűz csillagjegyűek nem tudják fogadni az Angyalok üzeneteit, s ebben szeretne Haniel Arkangyal segíteni. Hívja őt a következő mondat segítségével: “Fényed elvezet az Angyalok üzenetének tiszta érzékeléséhez.”

 


 Mérleg 

Micheal Arkangyal – Béke

Nem a legkellemesebb hét elé néznek a Mérlegek ami a lelki vívódásukat illeti. Belső bizonytalanságról árulkodik a lap és ebben szeretne segíteni Michael/Mihály Arkangyal a következő mondattal, amit érdemes többször elismételni: “Elvezetsz a belső békéhez.”

 


 

  Skorpió

 Haniel Arkangyal és Raphael Arkangyal – Átváltozás
      A két Arkangyal arra hívják fel a figyelmet, hogy változásokon mennek át a héten a Skorpiók, ami lehet fizikai vagy lelki is. Hívja a két Arkangyalt a következő mondattal, mind a ketten segíteni fognak Önnek együtt a nehéz helyzet leküzdésében: “Fényedben minden átváltozást nyitottan élek át.”

     

 Nyilas  

 Michael Arkangyal – Egyensúly
      A Nyilasok nem találják az életükben az egyensúlyt, mit és hogyan tegyenek a legjobban ebben az életfejezetben és keresik a harmóniát. Michael/Mihály Arkangyalt kérje a következő mondattal, hogy segítsen Önnek: “Elvezetsz a középpontomba, belső kiegyensúlyozottságot és külső harmóniát adsz.”

 

Bak

Haniel Arkangyal – Szeretet
     Haniel Arkangyal úgy érzi, hogy a Bakok a héten nagyon nehezen nyílnak meg a szeretet előtt. Nehezen tudnak szeretet adni és befogadni is. A következő mondattal tudja segítségül hívni Haniel Arkangyal: “Szereteted áramlik át rajtam, el tudom fogadni és tovább tudom adni.”

 


 

Vízöntő

Michael Arkangyal – Tűz Elem

Zavaros gondolataik lehetnek a Vízöntőknek, sok kétely. Nem akarnak letisztulni a képek, gondolatok…. semmi, ez pedig a harmónia elvesztését okozza. Hívja segítségül Michael/Mihály Arkangyalt ezzel az egyszerű mondattal: “Amikor feléleszted bennem a felismerés tüzét, harmóniához vezetsz.”

 


 

 Halak

Michael Arkangyal – Karmikus megváltás

Megoldatlan és elvágatlan szálak maradhattak a régmúltból, méghozzá előző életekből/életből. Nem mindig cselekedett megfelelően és a Karma nem felejt. Michael Arkangyal szeretné, hogy tudja, minden okkal történik önnel. A következő mondattal kérheti Michael/Mihály Arkangyal segítségét: “Te váltasz meg az elmúlt életeim Karmikus következményeitől.”

 

 

Írta: Somogyi Diána – Yana Jósnő

 


 

      Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

Csillagfény Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük