Angyalok üzenetei a hétre minden csillagjegynek                                                  Yana Jósnőtől 2017.08.28- 2017.09.03-ig

 

 Angyalok üzenetei a hétre minden csillagjegynek

                                                 Yana Jósnőtől 2017.08.28- 2017.09.03-ig

 

Kép forrása: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3c/10/97/3c1097448ca0c6584909e4919b79a2b3–archangel-gabriel-archangel-michael.jpg

A következő mondatokat ismételje el minimum háromszor egymás utána naponta többször. Ezzel a mondattal, ami Önnek szól, azt az Arkangyal hívja segítségül, aki a jelen helyzetben tud segíteni a problémáján.

 

“Az Angyalok fénye” Angyal jóskártyát használtam az útmutatáshoz.

 

 

Kos 

Metatron Arkangyal – Mindent átfogó létezés

Metatron Arkangyal szerint a Kosoknak megingott a hitük Istenben, az Angyalokban és más Égi segítőkben, ezért újra szeretné felvenni a kapcsolatot a Kosokkal. Megerősítő mondat e csillagjegy szülötteinek: “Átadom magamat a te Isteni, átfogó létezésednek.”

 


 

Bika 

Gabriel Arkangyal – Étertest

Nincsenek egyhangban, harmóniában az energiamezők sem a testben, se, körülötte a csakra és az aura. Érdemes lenne egy alapos rontásvizsgálat a Bikáknak! A következő mondattal kérhetik Gabriel Arkangyal segítését: “Fényed megvilágítja étertestemet.”

 


 

Ikrek

Metatron Arkangyal – Boldogság

Istenek segítségét mutatja a lap a hétre. Az Ikrek csillagjegyűek igen jó, pozitív hét elé néznek, de tudni kell kihasználni a lehetőségeket és köszönetet mondani. A hét mondata az Ikreknek Metatron Arkangyalhoz: “Fényed Isteni boldogságot ébreszt bennem.”

 


Rák 

Raphel Arkangyal – Elfogadás

Raphael Arkangyal arra szeretné felhívni a Rákok figyelmét a héten, hogy legyenek elégedettebbek az adódó körülményekkel, mert lehetne annál sokkal rosszabb is. A következő mondatot ismételjék el Raphael Arkangyalnak, akik segíteni fog: “Segítségeddel megtanulok mindent elfogadni.”

 


 

Oroszlán

Michael Arkangyal – Egyensúly

Michael/Mihály Arkanggyal arra hívja fel a figyelmet, hogy elveszik a harmónia, a kiegyensúlyozottság az Oroszlánok életében ezen a héten és szeretne segíteni. Az Oroszlánok a következő mondatot használják: “Elvezetsz a középpontomba, belső belső kiegyensúlyozottságot és külső harmóniát adsz.”

 

 

 


 

 Szűz

Haniel Arkangyal – Megbocsátás

A Szűz csillagjegyűek a kemény, határozott oldalukat mutatják a héten, pedig engedni kellene, kinyitni a szívüket és egy számukra fontos embernek megbocsátani. Kérjék a csillagjegy szülöttei Haniel Arkangyal segítségét a következő mondattal: ” Vezetéseddel megtanulok valóban megbocsátani.”

 


 Mérleg 

Uriel Arkangyal – Megvalósítás

A héten képesek megvalósítani a terveiket, álmaikat kellő hittel, de sajnos ez az utóbbi az, ami hiányzik az egészhez. Kérje Uriel Arkangyal segítségét a következő mondattal, ami naponta többször ismételjen el egymás után: “Fényed segítségével elképzeléseimet átültetem a gyakorlatba.”

 


 

  Skorpió

 Raphael Arkangyal – Intuíció
     A héten nagyon érzékenyek lesznek a Skorpiók minden beáradó impulzusra, kapcsolatokra, mind barátokkal, mind a családjukkal, munkatársaikkal, ismerősökkel. A pontos megérzésekért kérje Raphael Arkangyal segítségét a következő mondattal: “Fényed megerősíti nő/férfi intuitív energiáimat.”
 

     

 Nyilas  

 Michael Arkangyal – Karmikus megváltás
     Nem igazán megy minden úgy a Nyilasoknak, ahogyan azt szeretnék és most nem csak erről a hétről van szó, hanem egy rossz Karmáról a múltból. Keressenek Karmaoldó szakértőt vagy kérjék Michael/Mihály Arkangyal segítségét a következő mondattal: “Te váltasz meg elmúlt életeim Karmikus következményeitől.”

 

Bak

 Micheal Arkangyal – Az elválasztás kardja
    Michael Arkangyal szeretne segíteni a Bak csillagjegyűeknek a héten. Valamit le kell zárni és a Bakok talál ezt érzik legbelül. Kérje Michael Arkangyal segítségét a következő mondattal: “Kardod átvágja illúzióim fátylát.”

 

Vízöntő

Uriel Arkangyal – Fizikai test

A Vízöntők a héten hajlamosak lesznek úgy érezni, hogy hiányzik a szeretet, a megértés, gondoskodás és törődés az életükből, nincs aki ezt megadja nekik úgy, ahogyan szeretnék. Kérjék ezzel a mondattal Uriel Arkangyal segítségét: “Fényed testembe áramlik és örömmel tölti el egész életemet.”

 

 


 

 Halak

Metatron Arkangyal – Megvalósulás

Nagy álomról/álmokról árulkodik ez a lap a Halaknál, aminek a megvalósításhoz sok erőt és hitet kell gyűjteniük. Metarton Arkangyal szeretne segíteni a vágyak megvalósításában vagy elindulni a hozzá vezető úton. Kérjék Metratron Arkangyalt a következő mondat segítségével: “Te segítesz nekem legemelkedettebb céljaim megvalósításában.”  

 

 

Írta: Somogyi Diána – Yana Jósnő

 


 

    Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

 


 

Online Cigánykártya tanfolyam

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük