Boulette – Haiti fasírtgolyók pár per alatt

 

Boulette – Haiti fasírtgolyók pár per alatt

 

 

Kép és recept forrása: http://www.everythinghaitian.com/eHaitianCuisine/Boulette

Hozzávalók:

  • 4 szelet kenyér
  • 1/2 bögre lisztet
  • 1 cs.  darált marhahús
  • 1/2 bögre olaj
  • sós és bors ízesítés szerint
  • 1 teáaskanál petrezselyem

Elkészítés:  Áztassa a kenyeret 5 perci vízbe. Keverje össze az összetevőket egy nagy tálban, gyúrja össze, hogy összeálljon és formáljon belőle kis golyókat. Forgassa meg lisztben a húsgolyókat.  Mehet is már a serpenyőbe olajjal együtt és süsse, amíg szép aranybarna lesz.

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 


 

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Csillagfény: http://afenykuldottek.hu/2017/08/04/5095/

 


 

Gabriel Atya: http://afenykuldottek.hu/2017/07/07/gabriel-atya/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.